پس این باگها مال 13 است؟
پس این باگها مال 13 است؟
داداشهاي قولم من اطلاعات زيادي در موردفيفا14 ندارم اگه ميشه تمام اطلاعات را در اختيارم بذارين ممنون
من اطلاعات زيادي در موردفيفا14 ندارم اگه ميشه تمام اطلاعات را در اختيارم بذارين ممنون
اطلاعات مهم و اصلی رو میتونید تو پست اول، تو صفحه اول ببینید.اگر سوالی داشتید، در خدمتیم.
گویا قراره استادیوم ها تو fifa 14 بیشتر شبیه سازی بشن.
این خبر در مورد current-gen هست، در مورد next-gen به احتمال بالا خیلی شبیه تر از این حرفان.
اینم عکس از سه استادیوم مهم. به ترتیب از راست به چپ، مستایا، سانتیاگو برنابئو و انفیلد:
راستی، اینا مثل اینکه اسکرین شاتای fifa online هستن، ولی تو نسخه های pc, xbox 360 و ps3 هم تغییر کرده.
Last edited by mj94; 16-08-2013 at 05:13.
دورتموند، پارتنر شیپش تمدید شد.
اینا فقط بازار گرم کنی های ea هست که هر سال موقع اومدن بازی انجام میده تا جو بده، بازیشو بخریم.
اینم عکس:
![]()
واسه منچستر یونایتد متاسفم که با PES قرار داد بسته!!!
البته به عنوان گرون ترین باشگاه جهان و گرون ترین مارک ورزشی جهان فکر نکنم اصلا ea سمت این باشگاه بره چون هزینش زیاد میشه
خیلی با بارسلونا تفاوت نداره که بخواد مبلغ زیادی بشه.فکر میکنم در اینده، منچستر هم پارتنرشیپ داشته باشه.
چرا با بارسا فرق داره. برند منچستر یونایتد در بین تمامی تیم های ورزشی(حتی بسکتبال و بیسبال) معتبر ترین و گرون ترین برنده! همچنین میزان قرارداد های تبلیغاتی و هزینه هایی که منچستر از اسپانسر هاش میگیره بیشتره. میتونی تو فربس تحقیق کنی! همین قراردادی که با شورلت برای تبلیغ رو لباس بسته برای 8 سال مبلغش 550 میلیون پونده! که در تاریخ گرون ترین مبلغ قرارداده اسپانسر رو لباسه! همچنین فروش لباس های منچستر برای نایک بیشتر از بارسلونا بوده برای همین منچستر تبدیل به تیم اول نایک شده. در بیزینس هیچ تیمی رقیب منچستر نیست ولی همه قبول دارن که بارسلونا در حال حاضر پرستاره ترین تیم جهان و یکی از بهترین هاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)