دوستان کیفیت پخش موسیقی fiio x5 بیشتره یا x3 ؟ یا مثل هم هست ؟ در کل چقدر از لحاظ کیفیت پخش متفاوت هستن ؟
برای کامپیوتر هم ازش استفاده نمیکنم ...برای همین کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
دوستان کیفیت پخش موسیقی fiio x5 بیشتره یا x3 ؟ یا مثل هم هست ؟ در کل چقدر از لحاظ کیفیت پخش متفاوت هستن ؟
برای کامپیوتر هم ازش استفاده نمیکنم ...برای همین کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
سلام دوستان
بنده دنبال پلیر هستم که شفافیت و وضوح صدا بالا ، صدای فلت و بیس دستکاری نشده ، تفکیک صدا مناسب و بازه فرکانسی زیاد داشته باشه![]()
شما چه توصیه هایی با توجه به مدلهای بازار ایران دارین ؟
از بین مدلهای سونی 172 ، کوون I9 و ایپاد کدوم بهترن
Last edited by meisam317; 07-02-2015 at 20:36.
سونی رو نمی دونم. ولی:
آیپاد شفاف تر، فلت تر و طبیعی تر هستش.
درود دوستان. با کیفیت ترین voice recorder با رنج قیمت 150 تا 200 که میشه تو بازار پیدا کرد چیست؟ (برای ضیط در کنفرانس و کلاس و... بهش نیاز دارم)
سلام. با کمی افزایش بودجه میتونید Olympus VN-731 رو تهیه کنید اما متاسفانه فقط 2GB حافظه داخلی داره و MicroSD هم نمیخوره... میتونید مدل VN-732 رو تهیه کنید تا 32GB حافظه میخوره (در مورد موجود بودنش نظری ندارم)
با استفاده از نرم افزار های حرفه ای ضبط صدا که برای iOS و Androis موجود هستن میتونید از تلفن بازدهی خوبی بگیرید و تا حد زیادی به این رکوردر های به اصطلاح خبرنگاری نزدیک بشید ولی خوب باز هم این رکوردر ها بهتر هستند.
مدل 731 فقط با فرمت WMA و مدل 732 با فرمت های MP3 و WMA ضبط میکنه. هر دو مدل هم از باتری AAA به عنوان منبع تغذیه استفاده میکنند.
برای نرم افزار های ضبط صدا با موبایل هم میتونید لینک های زیر رو مطالعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
ممنون.
با گوشی رو امتحان کرده بودم و نرم افزارهاش ولی تو صدای ضیط شده خیلی باد و... میپیچه !!
یکسری مدل Lander دیده بودم، نمیدونم کسی تجربه داشتن اینهارو داشته یا نه:
Olympus ها میزنه بالای 270 تومان تا 400 که به نظر نمیاد ارزش این پول رو داشته باشن.
سلام دوستان.برای من یدونه ضبط صوت sony px440 خریدن هدیه اوردن.اولن اینکه الان قیمتش چنده حدودا؟
بعدش اینکه من فقط تا حالا تونستم قابلیت نویز کنسلینگش رو پیدا کنم.آیا قابلیت خاص دیگه ای داره؟
سلام
من می خوام برای یکی از فامیلامون MP3 player بگیرم و موارد زیر براش مهمه:
1) حداکثر تا 150 هزار تومن باشه
2) وضوح صدا و تا حدودی هم بلند باشه
3) باتریش قابل قبول باشه
مرسی![]()
Last edited by nikaan; 25-02-2015 at 23:42.
کسی نیست جواب بده![]()
Last edited by nikaan; 25-02-2015 at 23:43.
دوستان کسی میدتونه بگه از نظر کیفیت صدا و در مجموع بین fiio x5 و ibasso dx90 کدوم بهتره و چرا ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)