دوست عزیز شما رفتی از فزوشگاه گیم اسپات خرید کنی اون گرون گفت منم بهش زنگ زدم ولی رفتم ولی عصر گرفتم 18 تومان
دوست عزیز شما رفتی از فزوشگاه گیم اسپات خرید کنی اون گرون گفت منم بهش زنگ زدم ولی رفتم ولی عصر گرفتم 18 تومان
من دو ساعته بازی رو تموم کردم!!!!!جدا من موندم یعنی همین چند مرحله رو داشت چقده ضایع آخر سر من باید یا بمبو میدادم به دختره یا به رفیقم سیاه پوسته و بعدشم منفجر شدن ناو دشمن و تموم چقده داستان و آخرش مزخرف بود
چرا برا من نمیشه تنظیمات گرافیک تغییر داد؟؟؟؟
کاش چند صفحه قبلو میخوندی
چون سیستمت 32 بیتی هست.باید 64 باشه
اینم ازون حرفاست من سیستمم 32 بیتی بودش و تنظیمات گرافیکمم تعییر دادم بدون هیچ مشکلی
دوستانی که مشکل عدم تغییر تنظیمات گرافیکی تو ویندوز 32 بیتی رو دارن بعد از این که یک بار بازی رو اجرا کردن بیان بیرون و دوباره اینکار رو بکنن حل میشه :
دوستانی که سیستمشون 32 بیتی هست و نمیتونن تنظیمات گرافیکی رو تغییر بدن بعد از یه بار اجرای بازی برن به مسیر Documents/Battlefield 4/settings فایل PROFSAVE_profile رو با نوت پد باز کنن و مقدار OverallGraphicsQuality رو به 5 تغییر بدن.
از بازی سنتر
گرافیک خوب بود.اما داستانش حوصله بر بود و اصلا جذابیت نداشت.واسه هر مرحله باید 1ساعت فیلمش را نگاه کنی تا وارد مرحله بشی.امتیاز من به این بازی 5-اونم فقط بخاطر گرافیک عالیش.
البته امتیاز شما مربوط به بخش تکنفره ی بازی میشه
و ارزش کلی بازی رو مشخص نمیکنه...
دقیقا منظور من بخش تکنفرش بود و هست.
عالم و آدم بازی رو تموم کردن یکی نیست بگه اینجارو چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)