اقا چه طوری کمر بند سینه(همونی که برای 4 تا تفنگ)هستش رو کرفت کنیم؟!؟ اصن نمیشه......من فقط یه بار توی AC 3 بود که کمربند دوتایی رو کرفت کردم....دیگه بلد نیستم plz کمک![]()
اقا چه طوری کمر بند سینه(همونی که برای 4 تا تفنگ)هستش رو کرفت کنیم؟!؟ اصن نمیشه......من فقط یه بار توی AC 3 بود که کمربند دوتایی رو کرفت کردم....دیگه بلد نیستم plz کمک![]()
برو روش بعد سمت چپ ببین چی لازم داره برا درست کردنش!(بعد اون حیوونو شکار کن!)
البته به جز یکی از حیوونا بقیه رو میشه شکار کرد!
اونم نهنگ سفیده!(که 40000 تا پولشه و پیدا نمیشه برا شکار!)
پس یعنی نمی تونم بسازمش نهنگ سفید کجا بود برا شکار چه طوری باید پیداش کنم نهنگ قاتل کشتم ولی این چی بد بخت شدم ههههی تو تونستی بگیریش¿؟
نه 3 نوع نهنگ وجود داره تو بازی که دو تاش قابل شکارن و یکیش نیست!
شما تو نقشه بگردی میتونی علامت همون نهنگ مورد نظرو تو نقشه پیدا کنی!
پوست نهنگ سفید رو فقط از فروشنده ها میتونید بگیرید ...!
آره لا مصب گرونم هست
40000 تا
یه نفر سیو بازی تا اونجا که بازی ماموریت اصلی تموم میشه رو بزاره.میخوام اون 4تا کشتی غول بگیرم.
دوستان یک سوال این کشتی های Men of war انگلیسی وقتی با دوربین روشون زوم میکنی تا ببینی چقد بار تو کشتی دارن زده 1000 تا metal بعد وقتی کشتی گرفتی بیشتر از 100-200 تا نصیبت نمیشه چرا اینجوریه![]()
Last edited by clau; 09-01-2014 at 20:37.
باید کنار کشتی پیاده کنی افرادو تا بتونی همه ی دارایی کشتی رو به تاراج ببری!
اگه در جا سینکش کنی منابع نصف میشن!
منم همین کار میکنم همیشه board میشم رو کشتی وقتی همه رو کشتم دارایی کشتی غارت میکنم ولی هیچوقت بیشتر از 200تا متال بیشتر بهم ندادهالان 90 درصد کشتیم اپگرید کردم برای 4تا اپگرید اخر حدود 3000تا متال لازم دارم خسته شدم اینقد کشتی ناکار کردم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)