آره بعضی هاشون کمی بی تجربه هستند ولی اینی که من باهاش صحبت کردم اطلاعات فول بود
راستی قرار شد یه بخش جدا واسه X1 و PS4 باز کنید چی شد؟من خودم هم بالا سرش وامیستم اگه خواستین فقط باز کنید![]()
آره بعضی هاشون کمی بی تجربه هستند ولی اینی که من باهاش صحبت کردم اطلاعات فول بود
راستی قرار شد یه بخش جدا واسه X1 و PS4 باز کنید چی شد؟من خودم هم بالا سرش وامیستم اگه خواستین فقط باز کنید![]()
[QUOTE=konami-pes;7791805
راستی قرار شد یه بخش جدا واسه X1 و PS4 باز کنید چی شد؟من خودم هم بالا سرش وامیستم اگه خواستین فقط باز کنید[/QUOTE]
فعلا درگیر تغییرات بزرگتری هستیم،انشالله به زودی همه چی مرتب میشه.............
میگم چند سوال
1- آیا با Xbox Live کنسول X1 میشه به لایو X360 تنها واسه پارتی چت کانکنت شد؟قبلا شایعه شده بود که میشه
2- آیا از هدست X360 میشه برای X1 استفاده کرد؟قبلا شایعه شده بود که میشه
3- و این سوالم آخرم تخصصی ترهمن با پروفایل لایو X360 ام خب بازی کپی انجام دادم هرچند که فعلا بن نشدم و کنسولم رو فروختم اما خب قوانین قطعا نقض شده حالا واسه نسل بعد آدم شدم میخوام فقط اوریج بازی کنم خواستم بگم اگه پروفایل X360 ام رو که خیلی دوستش دارم به کنسول X1 منتقل کنم و بعد دیگه با رعایت قوانین فقط اورجینال بازی کنم آیا امکانش هست یه وقت خلاف های کپی خور بازی کردن سابقم رو شود و منو بن کنند؟
به نظر شما انتقال پروفایل بکنم یا با پروفایل جدید در کنسول جدید شروع کنم؟
Last edited by konami-pes; 04-08-2013 at 06:27.
یک و دو که هنوز معلوم نیست.......
اما در مورد3،احتملا حتی اگه کسی هم بن بشه،فقط دستگاه بن میشه و اگه شما پروفالتون رو روی یه دستگاه دیگه ست کنید فکر نکنم مشکلی پیش بیاد یا هنوز باشید.............
البته فکر نکنم با این تفاسیری که توضیح دادید،حتی اون X360 هم بن شده باشه...............
X360 ام که فروختم بن نشده هنوز اما من میگم یه وقت با این پروفایل اگه روی X1 کانکت بشم و بازی کنم اطلاعات قبلی پروفایلم رو بررسی کنند ببینند بلللللله جناب Farshad19rodar قبلا روی کنسول X360 کلی بازی کپی انجام داده و حالا که منو گیر انداختن کنسول X1 و پروفایلم رو بن کنند و منم 3 میلیون ضرر کنم(پول احتمالی کنسول X1 )
باوو بیخیال،3 میلیون کجا بود؟!
در این حدا هم نیست دیگه !!!!!!!!
فکر نکنم مایکرو همچین کاری بکنه،شما دیگه زیادی حساسی فرشاد جان،اصلا گیریم که اینکار رو هم بکنه،چی میخواد مگه دربیاره از اطلاعات پروفایل؟!
با توجه به اینکه کنسولهای نسل فعلی آکبندش الان با قیمتی بین 1300000 تا 1600000 داره تو ایران فروخته میشه خب واسه نسل بعد حداقل دو برابر خواهد بود دیگه( نیست فروشنده های خیلی با انصافی داریم)
من اگر قیمتها خیلی بالا باشه احتمال زیاد از ترکیه یا عراق میرم میگیرم.اینطوری فقط پول دلارشو میدم و قیمت واقعی واسم در میوفته
راستی میشه X1 رو ایستاده هم گذاشت مثل X360 ؟ یا فقط باید تخت گذاشته بشه؟
Last edited by konami-pes; 04-08-2013 at 12:25.
دوستان با این ارتقا سخت افزار x1 الان ps4 گرافیک بالاتری داره یا x1 ???? چون برام خیلی مهمه
ما رو کدوم برنامه ریزی کنیم؟
ببین دوست عزیز،
از لحاظ سخت افزاری به طور مطلق بخوای نگاه کنی تا حدودی ( کم ) PS4 برتره اما این موضوع نباید ملاک باشه واسه خرید ما و شما
حتی توی نسل فعلی هم PS3 از لحاظ سخت افزاری برتر بود اما ما کاملا دیدیم که در بازی های مولتی پلتفورم این کنسول Xbox 360 بود که بهتر بود و نمره هاش همواره بیشتر از PS3 بود چون کیفیت بهتری داشت و حتی سازنده های بازی بیشتر علاقمند به ساختن بازی برای Xbox 360 بودند چون به خاطر سخت افزار و مدل طراحی داخلیش ، ساخت بازی رو به مراتب راحت تر بود واسشون تا اینکه بخوان واسه PS3 بازی بسازن.
معیار انتخاب شما باید روی این باشد:
- اگر شما خواهان لذت از بازی آفلاین و همچنین بازیهای انحصاری خاص هستید پس کنسول PS4 بدون شک بهترین گززینه برای شماست
اما
- اگر شما خواهان لذت از بازی آفلاین و همچنین آنلاین بسیار شکیل و جذاب و مهیج و قوی با امکانات بی نظیر هستید + کلی سرگرمی های متفرقه از جمله موسیقی،موزیک ویدئو،فیلم،کینکت و ... بهترین انتخاب برای شما کنسول بسیار قدرتمند Xbox one می باشد( اصلا یه وقت فکر نکنی از روی فن بازی گفتم ها)
امیدوارم بهترین انتخاب را داشته باشید![]()
محمد جان همین الانشم توی بازار دارن کارت 400 دلاری(770gtx) رو 2 میلیون میفروشند!!
و با توجه به تجربه قیمت اولیه ای که از X360 و PS3 داریم(نسبت به قسمت واقعیشون در بازار) احتمالا مدل 400 دلاریشون باید حداقل بین 2 تا 2.5 فی بخوره!!!
بعدشم من نمیدونم کسی که پول داره 300 هزار تومن(اگه قیمت بازیهاشون همون 60 دلار این نسل باشه) بالای یه بازی بده دیگه پول خود کنسول که احتمالا پول تو جیبی یه هفته_ش هست....الان گیرتون کجاست آیا؟؟
دقیق یادم نیست کجا ولی فکر کنم یه جا خوندم که میشه در هر دو حالت گذاشتش...راستی میشه X1 رو ایستاده هم گذاشت مثل X360 ؟ یا فقط باید تخت گذاشته بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)