تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 624 اولاول ... 293536373839404142434989139539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سئوالی دارم ممنون میشم اگه اطلاع دارید یه جواب دقیق به من بدید

من بعضی وقتا میبینم که شبکه چهار پایین برخی از برنامه های مستندی که پخش میکنه مینویسه hd :

یعنی اینکه داره اچ دی پخش میشه:

حالا سئوال :

اگه من الان یه دستگاه ستاپ باکس پروویژن بگیرم و با کابلhdmi اونو به ال سی دی وصل کنم آیا این برنامه ی که شبکه چهار پایینش نوشته اچ دی رو با کیفیت اچ دی میبینم؟
    تا جایی که من دیدم فقط زیر یکی از برنامه ها این رو مینویسه و از شواهد اینجور برمیاد که این نوشته روی تصویر ضبط شده مثل آرم شبکه 3 که وقتی شبکه دو فوتبال رو پخش میکنه شما آرم شبکه 3 روهم میتونی ببینی احتمالا یادشون رفته روش رو بپوشونن

چون حد اقل اگر HD پخش بشه باید استاندارد تصویر به HD تغییر کنه اما استاندارد تصویر همون SD باقی میمونه (روی دستگاهی که خودش مستقیما دارای سیستم HDTV هست و تیونر دیجیتال هم داره)

امتحان کردنش با خودتونه

2. این کاربر از saeedraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یدونه ----T از دانمارک آوردم چطوری میتونم باهاش کار کنم؟ فرکانس میخواد ازم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مارک اش Denver هستش اینم عکسش:
    این دستگاه شما با استاندارد ایران سازگار نیست چون تا جایی که من میدونم ایران با استاندارد MPEG-4 تصویر دیجیتالش رو پخش میکنه ولی دستگاه شما فقط MPEG-2 رو پشتیبانی میکنه

4. 2 کاربر از saeedraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان من وقتی تلویزیون خریدم ، دیجیتال خریدم. یعنی بهم گفت وقتی دیجیتال یشه نیازی به نصب دستگاه اضافه نیست.

اما الان هرچی تو منوی دستگاه میرم چیزی پبدا نمیکنم!!!

مدل دستگاه:

SONY

WEGA KV-DA292

مرسی.

اگر مدل تلویزیون شما این هست که در لینک زیر وجود داره چیزی در مورد وجود --- تو مشخصاتش نگفته

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان یه سئوالی دارم ممنون میشم اگه اطلاع دارید یه جواب دقیق به من بدید

من بعضی وقتا میبینم که شبکه چهار پایین برخی از برنامه های مستندی که پخش میکنه مینویسه hd :

یعنی اینکه داره اچ دی پخش میشه:

حالا سئوال :

اگه من الان یه دستگاه ستاپ باکس پروویژن بگیرم و با کابلhdmi اونو به ال سی دی وصل کنم آیا این برنامه ی که شبکه چهار پایینش نوشته اچ دی رو با کیفیت اچ دی میبینم؟

من الان با معاونت توسعه و فناوری صدا و سیما صحبت کردم گفتن که اون برنامه که پاینش نوشته اچ دی کیفیت اصلی برنامه اچ دی هست ولی ما اون به دی وی دی تبدیل کردیم و کیفیت پخشش اچ دی نیست.....

اما گفتن که به زودی در هفته چندین برنامه رو میخوان به صورت اچ دی هم پخش کنند تا کسانیکه دستگاه ستاپ باکس دارن و ال سی دی اچ دی بتونن تصاویر اچ دی ببین...............

7. 2 کاربر از bzt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه smk1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان با معاونت توسعه و فناوری صدا و سیما صحبت کردم گفتن که اون برنامه که پاینش نوشته اچ دی کیفیت اصلی برنامه اچ دی هست ولی ما اون به دی وی دی تبدیل کردیم و کیفیت پخشش اچ دی نیست.....

اما گفتن که به زودی در هفته چندین برنامه رو میخوان به صورت اچ دی هم پخش کنند تا کسانیکه دستگاه ستاپ باکس دارن و ال سی دی اچ دی بتونن تصاویر اچ دی ببین...............
    خوب این یعنی مرگ پیش از تولد x.vision چون hd ساپورت نمی کنه.

9. این کاربر از smk1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همه
    ميخواستم چند تا نكته بگم خدمتتون .
    1 - اگر داريد جنسي رو ميفروشيد دليل نميشه برند هاي ديگه رو زير سئوال ببريد. تبليغات بايد با مشتري رو راست باشه و بزرگنمايي نكنه. وقتي شما اينقدر از محصولتون تعريف ميكنين و 20 نفر ميان ميگن ماخريديم ولي تصوير خرابه، خوب آدم فكر ميكنه شما دروغ ميگين. پس به جاي بزرگنمايي بهتره راستشو بگيد

2 - پخش تصاوير HD انقدر براي صدا و سيما گرون تموم ميشه كه عمرا تا 50 سال آينده تصاوير ما HD نميشه. حتي كانال هاي ماهواره اي هم فقط چندتاشون هستن كه HD پخش ميكنن. اونم نه 24 ساعت. گاهي اووقات. پس الكي مطالبو دروغ به خورد مردم ندين

3 - شركت ماديران با صدا و سيما هماهنگ هست و اين DVBT هاي ماديران احتمالا توسط خود صدا و سيما عرضه ميشه. پس مطمئن باشيد خيلي هماهنگ تر از سيستم هاي چيني هست و كاملا Match هست با صدا و سيما. يعني اگر ميخواستن تصاوير HD پخش كن به اينا هم ميگفتن DVBT هاي فول اچدي بيارن

کد:
    باز هم از اينكه برند ها رو معرفي ميكنين ممنون. اينطوري همه حق انتخاب دارن

داره خودمونی میشه provision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

[QUOTE=samira_googleOne;4612363]سلام به همه
    ميخواستم چند تا نكته بگم خدمتتون .
    1 - اگر داريد جنسي رو ميفروشيد دليل نميشه برند هاي ديگه رو زير سئوال ببريد. تبليغات بايد با مشتري رو راست باشه و بزرگنمايي نكنه. وقتي شما اينقدر از محصولتون تعريف ميكنين و 20 نفر ميان ميگن ماخريديم ولي تصوير خرابه، خوب آدم فكر ميكنه شما دروغ ميگين. پس به جاي بزرگنمايي بهتره راستشو بگيد

2 - پخش تصاوير HD انقدر براي صدا و سيما گرون تموم ميشه كه عمرا تا 50 سال آينده تصاوير ما HD نميشه. حتي كانال هاي ماهواره اي هم فقط چندتاشون هستن كه HD پخش ميكنن. اونم نه 24 ساعت. گاهي اووقات. پس الكي مطالبو دروغ به خورد مردم ندين

3 - شركت ماديران با صدا و سيما هماهنگ هست و اين DVBT هاي ماديران احتمالا توسط خود صدا و سيما عرضه ميشه. پس مطمئن باشيد خيلي هماهنگ تر از سيستم هاي چيني هست و كاملا Match هست با صدا و سيما. يعني اگر ميخواستن تصاوير HD پخش كن به اينا هم ميگفتن DVBT هاي فول اچدي بيارن

کد:

سلام
    اول من تعجب میکنم توی این همه مشتری که کالا رو خریدن پس چرا کسی نیومده از گارانتی طلایی استفاده نکرده ؟؟؟؟؟
    مگه دستگاه رو از زیر پله خریدن که الان نتونن سرویس بگیرن.شرکت پروویژن خیلی محکم ایستاده و آماده ارائه خدمات می باشد البته اگه کسی مشکل داشته باشه.
    2- اینکه شما نگرانی گرانی خرج صدا وسیما نباشید چون اون بحث مرتبط با شما نیست و کسانی دیگه تصمیم میگیرند - دوست دارم وقتی ارسال سیگنال HD شد ببینم شما چه جوابی خواهید داشت و آیا بابت این تخیلاتتون پاسخی دارید؟ بد نیست یک سرچی در مورد سازمان دوم هم بکنید شاید کمکی به شما باشه.
    3- اینکه شرکت مادایران حداقل برای بنده شرکتی قابل احترامه همچنین شخص آقای امیری . حالا شما خودتون درباره دستگاههی که هنوز نه تولید شده نه کسی تو بازار دیده شما چطور نظر میدید؟؟؟؟ و روی چه حسابی این حرفها رو میزنید؟؟
    توی سایت هم نوشته :

همكاري‌ماديران‌با‌صدا و سيمابراي پخش‌ديجيتال‌برنامه‌ها
    22 آذر 1388باشگاه خبرنگاران - ماديران با توليد SET-TOP BOX با نام DVBT سيگنالهاى فشرده و يا کد شده ديجيتالى فرستاده شده از سوي صدا وسيما را پس از دريافت و كد گشايي،به سيگنالهاى آنالوگ قابل نمايش روى صفحه تلويزيون تبديل مى كند.
    مسعود اميري،مديرعامل صنايع ماشين هاي اداري ايران با بيان اين مطلب گفت: با توجه به اينكه در آينده اي نزديک تمام کشور توسط صدا و سيما تحت پوشش پخش برنامه ها به طور ديجيتال با کيفيت مطلوب و هزينه كم قرار مي گيرد،توليد اين SET-TOP BOX به گونه اي است كه تاييديه صدا و سيما را كسب مي كند و داراي شناسنامه است در نتيجه اگر كالايي به صورت قاچاق وارد كشور شود با تغيير فركانس پخش برنامه ها،ديگر آن دستگاه كارايي نخواهد داشت.
    وي افزود:اين دستگاه بزودي با گارانتي ماديران در داخل كشور توليد مي شود.

کجا در این خبر که مال آذر ماهه نوشته اين DVBT هاي ماديران احتمالا توسط خود صدا و سيما عرضه ميشه؟؟؟ کی گفته این دستگاه خيلي هماهنگ تر از سيستم هاي چيني هست و كاملا Match هست با صدا و سيما؟؟؟

من هم مثل شما دوست دارم مه چیز شفاف باشه .

12. این کاربر از provision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

داره خودمونی میشه ramin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسی از دوستان نبود جواب ما را بده ما 1 سوال پرسیدیم حالا دو باره میگم

بچه ها پشت ----- 1 جایی هست که می شه انتن تلویزیون را بش وصل کرد حالا آیا میشه تصویر دیجیتال را از طریق ----- گرفت ؟
    آیا تصویر دیجیتال تو اصفهان راه اندازی شده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام آقا رامين
    خير تو اصفهان هنوز پخش ديجيتالي كانال هاي ايران انجام نشده ولي در نيمه اول سال ديگه ممكن بصورت ازمايشي انجام بشه.
    ورودي انتن هوايي در اكثر ريسيورها معمول است و خروجي ان هم انالوگ يا با خروجي rf ديگه است يا با فيشAV بيشتر سيگنالها را تقويت ميكنه....اما اگه ريسيور شما پروتكل ----T با فرمتMPAG4 و HT-2.62 را پشتيباني كنه ميتونيد در صورت وجود امواج ديجيتالي زميني از ان استفاده كنيد البته فعلا در تهران و كرج اين امواج قابل دريافت است.
    قيمت اين نوع ريسيورها هم تقريباً بالاي 200 است.

داره خودمونی میشه provision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض مراکز اصفهان و مازندران فرستنده دیجیتالی دارند و ...

سلام آقا رامين
    خير تو اصفهان هنوز پخش ديجيتالي كانال هاي ايران انجام نشده ولي در نيمه اول سال ديگه ممكن بصورت ازمايشي انجام بشه.
    ورودي انتن هوايي در اكثر ريسيورها معمول است و خروجي ان هم انالوگ يا با خروجي rf ديگه است يا با فيشAV بيشتر سيگنالها را تقويت ميكنه....اما اگه ريسيور شما پروتكل ----T با فرمتMPAG4 و HT-2.62 را پشتيباني كنه ميتونيد در صورت وجود امواج ديجيتالي زميني از ان استفاده كنيد البته فعلا در تهران و كرج اين امواج قابل دريافت است.
    قيمت اين نوع ريسيورها هم تقريباً بالاي 200 است.
    سلام
    در اصفهان 8 کانال و در مازندران 5 کانال قابل دریافت می باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •