تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 146 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

این بهترین دوربینی که تو ایران میشه پیدا کرد .
    توی آخرین شماره مجله نجوم دبیران رقابت مسیه برسیش کرده بودن . عملا نقص نداره .
    ساخت چینه .
    تو یزد من نشنیدم فروشگاه نجومی باشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون بابک جان
    چینیه یا محصول کشور دیگست که کارخونه رو بردن تو چین؟ آخه من از جنسای چینی میتریم!!
    برا خرید سه پایه هم چیزی خاصی هست که وقت خرید بهش توجه کنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    والا ظاهرا اصل کارخونه مال کاناداست . احتمالا ورشکست شده و چینی ها خریدنش ( مثل کارخونه های آمریکایی ورشکسته : مید و سلسترون )
    سه پایه سنگینی میخواد این دوربین . و در زمانی که به بالاترین ارتفاع خودش میرسه باید هم قد شما باشه . ( بیشتر شد چه بهتر )
    در این ارتفاع باید لرزشش رو تست کنید ( وقتی دوربین روش بسته شده ) نلرزه . یا زیاد نلرزه .

داره خودمونی میشه amirhassan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

باسلام.دوربين هاي دوچشمي(مثل80*20 يا 70*15)کلا اجرام مسيه را چگونه نشان ميدهند؟به طور مثال سحابي جبار به چه اندازه ديده ميشود؟(درکل منظورم اينه که ارزش خريد دارند يا زياد با چشم انسان تفاوتي ندارند؟)مثلا همين مدل80*20راميتوان با تلسکوپ مقايسه کرد؟(چون درتوضيحاتش نوشته ميتونيد حلقه زحلو باهاش ببينيد!درحاليکه من بايک تلسکوپ6اينچ که حلقه زحلو ديدم خيلي کوچيک نشون ميداد).درضمن درمورد پايه سوالم اينه که پايه رو کلا بايد جداگانه خريد؟قيمتش در چه حدوديه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

باسلام.دوربين هاي دوچشمي(مثل80*20 يا 70*15)کلا اجرام مسيه را چگونه نشان ميدهند؟به طور مثال سحابي جبار به چه اندازه ديده ميشود؟(درکل منظورم اينه که ارزش خريد دارند يا زياد با چشم انسان تفاوتي ندارند؟)مثلا همين مدل80*20راميتوان با تلسکوپ مقايسه کرد؟(چون درتوضيحاتش نوشته ميتونيد حلقه زحلو باهاش ببينيد!درحاليکه من بايک تلسکوپ6اينچ که حلقه زحلو ديدم خيلي کوچيک نشون ميداد).درضمن درمورد پايه سوالم اينه که پايه رو کلا بايد جداگانه خريد؟قيمتش در چه حدوديه؟
    کد:
    یه دو چشمی 20*80 خیلی خوب و با ارزش هست . شاید از خیلی از تلسکوپا با ارزش تر باشه چون کیفیت تصویر بالا و خوبی داره . اجرام مسیر مثل صورت فلکی جبار رو هم خوب نشون میده و ارزش دیدن رو داره . در مورد زحل هم شاید نشون بده اما خیلی هم عالی نیست تو این زمینه .

اما برای رصد اجرام غیر ستاره ای مشهور خوب و کارامده .

در کل برای درک زوم این دوربین اگه نرم افزار Stary Night Pro رو داری زوم رو ببر روی 3 درجه . این همون دید این دوربین دوچشمی هست .

به نظر من اگه بخوای دوچشمی بگیری یا همین 20*80 یا هیچی .

البته قیمت بالایی داره . و بدون سه پایه هم نگیری بهتره .

موفق باشی .

6. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

دستت درد نکنه.ولی این جمله آخرتو متوجه نشدم.(دو سه تا کلمه ضدونقیض داره!)
    ضمنا کسی از دوستان میدونه هزینه ارسال یک دو چشمی به شهر ما چقدر هست؟(باخرید از فروشگاه آسمان شب)

ضمنا من سه درجه زوم در استاری نایت5.8انجام دادم.خداییش مفت نمیارزید!
    Last edited by amirhassan; 03-09-2008 at 14:25.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

ضمنا میدونید این تصویر از سحابی جبار با چه وسیله ای گرفته شده؟
    کد:

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    دوربین های دوچشمی ( و البته اکثر تلسکوپ های معمول ) اجرام اعماق آسمان رو به شکل لکه های خاکستری رنگ با لبه های نا مشخص نشون میدن .
    منظور از اینکه حلقه زحل دیده میشه در نوشته واضحه . یعنی قابل تشخیصه به سختی . نه اینکه تفکیک کاملی داشته باشه و بشه جزیات حلقه ها رو دید .
    دوربین دوچشمی برای بزرگنمایی نیست عزیز. در واقع ابزار های نجومی برای اینکار نیستن . برای جمع اوری نور بیشتر طراحی شدن . تا بشه اجرام کم نور رو دید . اجرام عمقی آسمان معمولا گسترده هستند . برای همین از دوربین ها که دارای میدان دید بالا تری نسبت به تلسکوپ ها هستند استفاده میشه .
    دوربین های دوچشمی بدون پایه هستن . قیمت ها هم غیر قابل گفتنه چون امکانت متفاوته . حداقل باید 60 - 70 تومن برای پایه کنار بگزارید .
    به شما پیشنهاد میکنم دوربین نخرید . از نوع نوشته تون این برداشت رو دارم که این وسیله مناسب شما نیست . شاید تلسکوپ جواب گو باشه . که ظاهرا شما از تصویر یک 6 اینچ ( تلسکوپ من ) هم راضی نیستید .
    عکسی که گذاشتید با یک دوربین عکاسی معمولی از نوع Slr گرفته شده . با هر دوربینی که سرعت B داشته باشه میشه چنین عکس هایی گرفت . البته نوردهی طولانی بوده و نتیجتا باید روی یک پایه استوایی موتور دار نصب بشه این دوربین ها .

10. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

13

سلام
    دوربین های دوچشمی ( و البته اکثر تلسکوپ های معمول ) اجرام اعماق آسمان رو به شکل لکه های خاکستری رنگ با لبه های نا مشخص نشون میدن .
    ...
    سلام
    چون من هم قبلاً با این سئوال روبرو بودم و همچنین جهت تایید گفته استاد عزیزمون Babak تصویر زیر که تفاوت بین منظره واقعی قابل مشاهد با تلسکوپ و عکاسی نجومی رو نشون میده در این پست قرار دادم.

12. این کاربر از Mr.Lover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

دستتون درد نکنه.این تصویری که گذاشتم بادوربین دوچشمی 80*20 صحابی جبار در این حد دیده میشه یا نه؟(آخه یه نفر گفت مثل اینه که در استاری نایت 3درجه زوم کنی درحالی که با سه درجه زوم فرق خاصی نکرد)اگه پایه نداشته باشیم میشه با دوربین دوچشمی خوب کارکرد یا نه؟ضمنا آقابابک منظورشما اینه که ما بادوربین دو چشمی یا تلسکوپ درحد400تومن نمیتونیم یه سحابیه یاجرم آسمونیه رنگی ببینیم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •