تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 98 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان من میخوام یه سه پایه بگیرم

برای حمل راحتتر میخوام بدونم آیا تک پایه میتونه به جای سه پایه استفاده بشه؟!
    تجربه شما چیه؟ توی نوردهی بالا / سرعت شاتر پایین اینا تک پایه جواب میده؟

دو تاشو هم احتمالا بشه گرفت :/
    بستگی به نوع کار شما و لنزی که از آن استفاده می‌کنید دارد. اگر از اجسام ساکن و با فواصل کانونی پایین (منظور به صورت Wide ) و در نور کافی عکس می‌گیرید و از لنزی استفاده می‌کنید که لرزشگیر (IS یا VR در نام لنز) دارد در اکثر موارد نیازی به حمل سه‌پایه نیست. ولی در غیر این‌صورت وجود سه‌پایه برای ثبت یک تصویر خوب الزامی است. تک‌پایه جای سه‌پایه را نمی‌گیرد و بیشتر برای مواردی کاربرد دارد که عکاس از لنزهای بسیار بزرگ و سنگین استفاده می‌کند که حمل آنها به صورت روی دست بسیار مشکل است و در عین حال نیاز به تحرک کافی دارد (مثلا عکاسی ورزشی یا خبری ) حین استفاده از تک‌پایه در واقع شما از پاهای خود به عنوان پایه‌های دوم و سوم استفاده می‌کنید.
    Last edited by vtn54; 14-10-2013 at 15:27.

2. 2 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    من رشته شهرسازی میخونم برا برخی واحدهام باید عکاسی پاس کنم و البته علاقه شدیدی هم به عکاسی دارم و دوس دارم تا جایی که میتونم یاد بگیرم فعلا البته میخام نهایتا تا دو میلیون هزینه کنم و واقعا بین چند انتخاب موندم از انجمن ها و سایت ها هم زیاد خوندم ولی نتیجه نگرفتم بین این چند گزینه موندم
    اول از همه بین d5100 و d3200
    و 600d و 650d
    واقعا نمیدونم کدومو انتخاب کنم خیلی سخته البته نظرم رو یکی از نیکون هاست چون بیشتر تعریفشونو شنیدم ولی بازم بین مدلاش گیر کردم
    خواهشا سریع راهنمایی کنید تا آخر هفته میخام بگیرم
    ممنون

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام
    من رشته شهرسازی میخونم برا برخی واحدهام باید عکاسی پاس کنم و البته علاقه شدیدی هم به عکاسی دارم و دوس دارم تا جایی که میتونم یاد بگیرم فعلا البته میخام نهایتا تا دو میلیون هزینه کنم و واقعا بین چند انتخاب موندم از انجمن ها و سایت ها هم زیاد خوندم ولی نتیجه نگرفتم بین این چند گزینه موندم
    اول از همه بین d5100 و d3200
    و 600d و 650d
    واقعا نمیدونم کدومو انتخاب کنم خیلی سخته البته نظرم رو یکی از نیکون هاست چون بیشتر تعریفشونو شنیدم ولی بازم بین مدلاش گیر کردم
    خواهشا سریع راهنمایی کنید تا آخر هفته میخام بگیرم
    ممنون
    من شخصا از نیکون خوشم نمیاد!
    بنظر من عکس های کنون خوش رنگ تر هستند!

ب همین دلیل من 600D رو پیشنهاد میدم ( فکر نکنم 650D رو بتونی زیر 2 تومن بخری!)
    *علاوه بر دوربین، هزینه کیف/مموری/3 پایه/هود/فیلتر/... رو هم باید در نظر بگیری!

5. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان ، تو خرید این دو تا لنز ( canon EF 70-200mm f/4L USM ----- EF 24-105mm F/4L IS USM ) موندم کدومو بگیرم قیمتشونم اگه کسی داره بگه تا اون جایی که من خبر دارم تقریبا یکیه ، راستی دوربینم 60D و فعلا لنز دیگه ای ندارم
    با سلام به دوست عزیز
    بیشتر پرتره و حیاط وحش ( که اگه بشه بهش گفت حیاط وحش ) و گاهی ماکرو ، برای این لنز ها به دنبال مکمل هم هستم ، به نظر شما نداشتم لرزش گیر در لنز 70 - 200 خیلی کارمو خراب میکنه ؟!

سلام

تصمیم سختی است.
    برای عکاسی حیات وحش لنز های 100-400 یا 400 میلی متر کانن توصیه می شه استفاده کرد.

لنز 70-200 محدودیت بیشتری برایتان ایجاد می کند. لنز 70-200 اف 2.8 و آی اس (به خصوص 2) یک لنز فوق العاده ای هست و نمیشه به راحتی ازش گذشت. (روی بنده های فول فریم عکاسی پرتره عالی دارند و همین طور برای بدنه های کراپدار و فول فریم عکاسی خبری خیلی خوبی می شوند.)

اما چون هم پرتره و هم ماکرو می خواهید به نظر 24-105 بگیرید و بعدا برای عکاسی حیات وحش یک لنز مناسب تهیه بفرمایید.
    لنز 24-105 لنز ماکرو تخصصی نیست ولی حداقل فاصله فکوس و میزان ماکرو قابل قبولی دارد که حتی یکی از دوستان بنده برای عکاسی تبلیغاتی اجسام نیز از همین لنز استفاده می کند. (هرچند یقینا لنز های ماکرو کیفیت بهتری خواهد داشت و... )

ولی اگر می خواهید عکاسی خبری هم انجام بدهید باز باید بررسی بکنید کدام یک برایتان بهتر است!
    70-200 بدون لرزش گیر مجبور میشد اکثر اوقات تک پایه همراه داشته باشید.
    رنج نزدیک به واید و نرمال اصلا نخواهید داشت و حسابی دستتان بسته خواهد بود. (مگر یه لنز ارزون قیمت مثل 18-55 نیز در کنارش استفاده بکنید که آن هم تفاوت زیادی در کیفیت دارد.)

اگر هم منظور از حیات وحش بیشتر ماکرو هست و... به نظر حتی می تونید به لنز های ماکرو تخصصی مثل تامرون 90 یا 100 میلی متر کانن نیز فکر بکنید.
    معمولا پرتره های خوبی میشود با این لنز هایی گرفت.

موفق باشید.

7. این کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من میخوام یه سه پایه بگیرم

برای حمل راحتتر میخوام بدونم آیا تک پایه میتونه به جای سه پایه استفاده بشه؟!
    تجربه شما چیه؟ توی نوردهی بالا / سرعت شاتر پایین اینا تک پایه جواب میده؟

دو تاشو هم احتمالا بشه گرفت :/

بنده تک پایه را خیلی دوست دارم! ! !
    شاید بیشتر به خاطر راحتی در استفاده و جابه جایی و به خصوص در عکاسی خبری.

اما در شرایط مساوی و حتی نور مناسب اگر سختی حمل و جابه جایی تک پایه را کنار بگذاریم عکاسی با تک پایه (همین طور سه پایه) از عکاسی بدون پایه بهتر می باشد.
    و نتیجه بهتری نیز دارد.

تک پایه مناسب استفاده بشود تا حد قابل قبولی در سرعت شاتر های پایین کارایی دارد. (مثلا لنز 70-200 در فوکال های بالا حدود 1 دهم یا یک بیستم ثانیه هم نتیجه خوبی دارد.) که هرچه لنز واید تر بشود کار راحت تراست.

بیشتر انتخاب بین تک پایه و سه پایه بستگی به ژانر عکاسی هم دارد.
    عکاسان طبیعت و منظره و... سه پایه کاربردی تر میباشد.
    عکاسی خبری تک پایه.
    Last edited by batlagh; 17-10-2013 at 17:31.

9. 2 کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من شخصا از نیکون خوشم نمیاد!
    بنظر من عکس های کنون خوش رنگ تر هستند!

ب همین دلیل من 600D رو پیشنهاد میدم ( فکر نکنم 650D رو بتونی زیر 2 تومن بخری!)
    *علاوه بر دوربین، هزینه کیف/مموری/3 پایه/هود/فیلتر/... رو هم باید در نظر بگیری!
    درسته قبول دارم رنگو ولی از نیکون آخه زیاد تعریف شنیدم مثل وضوح بالا و لنز بهتر و جنس بدنه بهتر و اینا و اینکه همه میگن چون شروع کارته نیکون بهتره البته بین نیکون و کنون کاملا سلیقه ایه انتخاب
    هود و فیلتر و که اصن نمیدونم چی هس؟!! در مورد سه پایه هم که فک نکنم فعلا نیازم باشه لنز هم که یه لنز کیت فک کنم روش باشه با همون مبلغ ؟!
    ممنون از راهنماییت
    خواهشا اگه بقیه هم نظری دارن بگن خصوصا بین d5100 و d3200 و 600d
    واقعا آدم گیر میکنه )))

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

درسته قبول دارم رنگو ولی از نیکون آخه زیاد تعریف شنیدم مثل وضوح بالا و لنز بهتر و جنس بدنه بهتر و اینا و اینکه همه میگن چون شروع کارته نیکون بهتره البته بین نیکون و کنون کاملا سلیقه ایه انتخاب
    هود و فیلتر و که اصن نمیدونم چی هس؟!! در مورد سه پایه هم که فک نکنم فعلا نیازم باشه لنز هم که یه لنز کیت فک کنم روش باشه با همون مبلغ ؟!
    ممنون از راهنماییت
    واقعا آدم گیر میکنه )))
    بنظر شخصی من:
    رزولیشن بالا برتری نیست!طبیعی هست که رزولیشن بالا باشه، بهتره! ولی خودش باعث افزایش نویز میشه!
    یعنی مثل چاغوی 2 لبه هست! مخصوصا D3200 که 24 مگاپیکسلی هست...
    یک مقایسه بین 4 تا دوربین(از 12 تا 24 مگاپیکسل)

حالا بنظر تو کدوم بهتره؟ من که Canon 1100D رو بهتر از همه میدونم!(که 12 مگاپیکسلی هست)

در فضای باز، هود از همه چیز واجبتر هست!
    برای جلوگیری از انعکاس نور های که از زاویه های متفاوت به لنز میاد، بکار میره و در نتیجه کار خیلی خیلی خیلی تاثیر داره!
    باز در زیر نور آفتاب، اگه فیلتر UV نداشته باشی، یک هاله آبی رنگ تو عکس دیده میشه(جاهایی که نور مستقیم افتاب باشه خیلی شدیدتر هست)
    وقتی در داخل خونه و زیر نور چراغ عکاسی میکنی، 3 پایه خیلی مهم هست! یعنی وقتی سرعت شاتر پایین هست، مهمه که دوربین ثابت باشه!

12. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بنظر شخصی من:
    رزولیشن بالا برتری نیست!طبیعی هست که رزولیشن بالا باشه، بهتره! ولی خودش باعث افزایش نویز میشه!
    یعنی مثل چاغوی 2 لبه هست! مخصوصا D3200 که 24 مگاپیکسلی هست...
    یک مقایسه بین 4 تا دوربین(از 12 تا 24 مگاپیک

حالا بنظر تو کدوم بهتره؟ من که Canon 1100D رو بهتر از همه میدونم!(که 12 مگاپیکسلی هست)

اگه فرمت raw رو مقایسه کنیم قضیه کمی فرق می کنه البته در مورد رزلوشن و نظرتون در مورد دوربین نیکون D3200 کاملا با شما موافقم اتفاقا یکی از مشکلاتی که برای این دوربین مطرح شده بود اینکه لنزش کیفیت کافی برای نمایش خروجی 24 مگاپیکسل رو نداره. فکر می کنم دوره کلی گویی گذشته اینکه بگیم نیکون بهتره یا کنون یا سونی. یا حتی کامپکتهای کانن بهترن و ... این جور راهنمایی ها بیشتر مایه درد سره. من دیدم دوستان به صرف عملکرد یکی از مدلها عملکرد مدلهای بالا ترم تحلیل می کنن ولی استثنا زیاده. مثلا نیکون s9100 دروبین نسبتا خوبی و قابل پیشنهاد در حالی که s9300 یه دوربین متوسط با عکسهایی در حد متوسط هست و به صرف اینکه مدل بالاتره نمی شه گفت پس عکسهای بهتری می گیره. در ضمن شارپنس یکی از پارامترها برای تحیل کیفیت عکسه.

14. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

اگه فرمت raw رو مقایسه کنیم قضیه کمی فرق می کنه البته در مورد رزلوشن و نظرتون در مورد دوربین نیکون D3200 کاملا با شما موافقم اتفاقا یکی از مشکلاتی که برای این دوربین مطرح شده بود اینکه لنزش کیفیت کافی برای نمایش خروجی 24 مگاپیکسل رو نداره. فکر می کنم دوره کلی گویی گذشته اینکه بگیم نیکون بهتره یا کنون یا سونی. یا حتی کامپکتهای کانن بهترن و ... این جور راهنمایی ها بیشتر مایه درد سره. من دیدم دوستان به صرف عملکرد یکی از مدلها عملکرد مدلهای بالا ترم تحلیل می کنن ولی استثنا زیاده. مثلا نیکون s9100 دروبین نسبتا خوبی و قابل پیشنهاد در حالی که s9300 یه دوربین متوسط با عکسهایی در حد متوسط هست و به صرف اینکه مدل بالاتره نمی شه گفت پس عکسهای بهتری می گیره. در ضمن شارپنس یکی از پارامترها برای تحیل کیفیت عکسه.
    ابنم مقایسه 6 تا دوربین در رنج های مختلف:
    بنظر شما کنون خوش رنگ تره یا نیکون؟

2: در مقایسه زیر بنظر شما عکس نیکون نویزش کمتره یا کنون؟

درضمن سنسور و لنز رو قاطی نکنید! این سنسور هست که سایزش برای 24 مگاپیکسل کمه نه لنز...

16. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ممنون از راهنماییت
    واقعا آدم گیر میکنه )))
    سلام

از بین سه مدلی که نام بردید D3200 یک پله پایین‌تر از دو مدل دیگر است و بعضی از امکانات آنها را ندارد. دو مدل دیگر تقریبا در یک سطح هستند هر چند از نظر نویز در ایزوهای پایین و نیز Dynamic Range مدل نیکون D5100 نسبت به کنون 600D برتری نسبی دارد البته زمانی متوجه این تفاوت می‌شوید که از فرمت RAW استفاده کنید و از صحنه‌هایی عکس بگیرید که دارای Dynamic Range بالایی هستند که در این صورت قابلیت بازیابی اطلاعات در نقاط تاریک تصویر (Shadow Recovery ) در مدل نیکون بهتر است ولی اگر از خروجی JPEG استفاده کنید متجه این اختلاف نمی‌شوید و شاید هم مدل کنون کمی بهتر باشد. اخیرا یکی از دوستان اقدام به خرید D5100 کرد که پستهای ایشان در صفحات قبلی همین تاپیک موجود است و شما می‌توانید از تجربیات ایشان هم استفاده کنید.

18. این کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •