از suse 10.1
ممکنه به خاطر 2 تا بودن کارت شبکه باشه؟
از suse 10.1
ممکنه به خاطر 2 تا بودن کارت شبکه باشه؟
سلام
دستور ifconfig -a با یوزر روت اجرا میشه قبلش su بزن
ببین اگه ip ها درست هستند (حتماً یادت باشه netmask ها هم یکی باشند) شاید icmp نصب نباشه.
با دستور زیر می تونی چک کنی که آیا icmp نصبه یا نه/
rpm -qa icmp
البته شاید مشکل از network manager جدید suse10.1 باشه. من هم وقتی می خاستم دو تا ip برای یک کارت شبکه ست کنم به مشکل برخوردم ولی وقتی غیرفعالش کردم درست شد.
Last edited by a.toraby; 19-11-2006 at 08:29.
سلا م بچه ها ممنون از کمکتون
m a j r i x جان ممنون ifconfig اجرا شد و همه چیز درست ست شده بود.
مشکل کارت شبکه حل شد فقط تنها مشکلی که الان هست در هر لحظه فقط یه کارت شبکه میتونه فعال باشه (برای پینگ کردن) یعنی کلاینت هام که یکی آی پی 192.168.0.2 و دیگری آی پی 192.168.1.1 داره باید برای پینگ گردنشون کارت شبکه ای که بهش وصل هستن رو انتخاب کنم
یه زحمت که داشتم همون مشکل قبلی بود که \رسیده بودم ولی به جایی نرسیدم همدن شر کردن اینترنت
ممنون از زحماتتون بچه ها
خوب squid رو باید run کنی دیگه. بهترین انتخاب برای یه ------ squid هستش.
هم تحت ویدوز می تونی نصبش کنی و هم تحت لینوکس
سلام
ممنون از کمکتون.راه دیگه ای بجز ------ نیست؟ چ.ن ------ دردسرش زیاده
سلام.
یه مشکل بزرگ دارم. اینکه (در suse linux 10.1 oss) ابزارYaST باز نمیشه.قبلا همین که رویش کلیک میکردم ازم پسورد ریشه رو می خواست و بعد از وارد کردن باز می شد.اما حالا بعد از کلیک هیچ اتفاقی نمی افته.حتی بعد از اینکه خودم با حساب ریشه وارد میشم.
در ضمن من دی وی دی suse linux 10.1 oss را دارم.
سلام
بچه ها چجوری میشه برنامه های پیش فرض رو عوض کرد.مثلا تو محیط gnome آهنگ های mp3 با banshee باز میشن یه کاری منیم با xine یا mplayer باز بشن
ممنون
روش راست کلیک کن تو بخش تنظیماتش باید باشه ...
سلام به همگي من تازه عضو شدهام و صفر كيلومتر هستم .لينوكس suse10راباموفقيت كنار ويندوز ايكس پي نصب كردهام (در يك پارتيشن 4 گيگابايتي )و هيچ مشكلي ندارم جز نصب مودم زولتريكس 3 چيپ خودم كه كلافهام كرده است. لطفا يك از آقايون وارد يه كمكي در راه خدا بكند تاما هم راه بيفتيم چاكر همگي
راستي يك مشكل ديگه همدارم .رزوليشن را تغيير دادم و دفعه بعد كه خواست بالا بيايد در صفحه متني بالا آمد و پسورد و يوزر را خواست و بعد به خط فرمان رفت وديگه سلامتي شما گير كرده ام نميدانم چطور و با چه فرماني دوباره به حالت رزوله قبل برگردم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)