سلام دوستان
بنده cis ورژن 5 را دارم...میخام بدونم ورژن 6 هم رایگان ؟؟ یا هیچ تفاوتی نداره با ورژن 5 ؟؟؟ اگه میشه لینک دانلود cis 6 را بذارید ؟؟
ممنونم .
سلام دوستان
بنده cis ورژن 5 را دارم...میخام بدونم ورژن 6 هم رایگان ؟؟ یا هیچ تفاوتی نداره با ورژن 5 ؟؟؟ اگه میشه لینک دانلود cis 6 را بذارید ؟؟
ممنونم .
سلام به نظر من بجای گذاشتن 3 تا گزینه بزای تنظیمات توی زیر مجموعه سه تا تب خیلی کار بیموردیه.بجای اون یه تب بنام تنظیمات میذاشتن که هم راحت قابل دسترسی باشه هم کاربر مبتدی گیج نشه.
مثلا گزینه تنظیمات توی قسمت کارهای فایروال هست که انتظار داری تنظیمات فایروال باشه اما تنظیمات همشون هست....
سه تا گزینه که همشون زیرمجموعه و مثل هم هستند.یکی میذاشتن خیال همه رو راحت میکردن خوب![]()
منم کاملا با شما موافقم....
فرقی نمیکنن با هم.
اساسا کار کیبرد مجازی اینه که امنیت شما رو در برابر KEYLOGGER ها فراهم کنه چون نیازی نیست دیگه تایپ کنید.
سلام علیکم
اگر نیاز بود من میگم توضیح تصویر میدم. فعلا نیازی نیست. کمی صبر کنید.
کومودو در اعمال تنظیمات همواره یوزر فرندلی بوده. اونقدر دستت بازه که حیران میشی.....10 محصول کومودو روی 10 سیستم مختلف نصب هست. هر کدام هم یک تنظیمی دارندو یک داستانی!! به این میگن باز بودن دست کاربر در تغییر تنظیمات یک برنامه....
اتفاقا من فکر میکنم سوالات کمتر شده. شما در تنظیمات Hips تیک قسمت Set popup alert to verbose mode را بردارید.
شما تنظیم HIPS را روی Paranoid Mode قرار دادید. بزاریدش روی Safe mode، درست میشه. کار کردن در حالت Paranoid برای شروع کار با کومودو آسون نیست، گیر میده به همه چیر. بعد از مدتی میتونی این کارو انجام بدی.
1- فعلا چاره ای ندارید جز اینکه ببریدش در لیست فایل های امن.
2-CLT باید هم به لیست ناشناخته ها بره. قرار نیست که بره در لیست فایل های امن. ویروس هم که نیست. پس میره در گروه فایل های نامعتبر و ناشناخته. و همه این فایل های ناشناخته هم در سندباکس اجرا میشن.( همه چیز طبیعی است، من مورد خاصی نمیبینم که عجیب باشه)
3- این قانون، اجازه هر نوع اتصال با مبداء از بیرون سیستم شما را به این فایل/برنامه مسدود میکنه. در واقع فایل/برنامه هایی که این قانون براشون تعریف شده، ارتباطاتی که روی شبکه/اینترنت دارند، قطعا مبداءش از سیستم شما بود، و شما درخواست دهنده بودید. ( با Send و Receive اشتباه نگیرید؛؛ برای IDM هم این قانون را بزارید و ....).
4- الان هم میشه؛؛ فقط وقتی فایلی در لیست فایل های ناشناخته موجود باشه و اجرا بشه دیگه اون پیغام اتوسندباکس معروف نمیاد.
کار خیلی ساده است=> از قسمت لیست فایلهای ناشناخته، فایل را به لیست فایلهای امن انتقال بدهید.
5- اون قسمتی که شما عکسشو قرار داید اشتباهه، مسیرش همون جاییکه در عکس قبلیتون فایل CLT رفته. از اونجا باید انتقال بدهید.
6- الف-خیر نمی شوند ب-بله، درسته،
در سه قسمت متفاون با کلیک روی تنظیمات پیشرفته مستقیم وارد تنظیمات همون بخش میشید. خواستن سریعتر به تنظیمات برسید، حالا کارسون درست بوده یا نه نمیدونم.
سلام
من cis 6 را نصب کردم...کسی میتونه بگه چطوری تنظیمش کنم که سیف و استاندارد باشه !؟؟؟ تنظیماتش را کسی میدونه ؟؟
ممنون
سلام
فعلا تنظیم خاصی نیاز نیست، فقط کومودو را بزارید روی پرواکتیو و بعد اتوسندباکس را خواستید فعالش بکنید یا نه دست خودتونه.
ظاهرا باید یک پست کلی در مورد تنظیمات CIS6 بزارم.....
نیاز شد اینکارو میکنم.
ممنون از راهنماییتون، اما من تنظیماتو رو همون پارانوید نگه داشتن و با یه سری کلک زدن به ویندوز متوجه شدم که فایل LogonUI در پوشه WinSxS و پوشه system32 رو کومودو بهش گیر میده و آلارم میده منم بردمش تو لیست Exception در تنظیمات Behavior Blocker و درست شد ((:
دوست عزیز ممنون بابت پاسخ
من روش های ارسال فایل برای کومودو رو میدونم و تحت وب هم براش فرستادم تحت خود برنامه هم که عکسش رو براتون گذاشتم من 24ام فرستادم امروز 29ام هست فکر نمیکنین برای اینکه هنوز فایل ناشناخته باشه زمان زیادیه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)