تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 457 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه taoching's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    لامکان

پيش فرض

سلام دوستان

بنده cis ورژن 5 را دارم...میخام بدونم ورژن 6 هم رایگان ؟؟ یا هیچ تفاوتی نداره با ورژن 5 ؟؟؟ اگه میشه لینک دانلود cis 6 را بذارید ؟؟
    ممنونم .

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام به نظر من بجای گذاشتن 3 تا گزینه بزای تنظیمات توی زیر مجموعه سه تا تب خیلی کار بیموردیه.بجای اون یه تب بنام تنظیمات میذاشتن که هم راحت قابل دسترسی باشه هم کاربر مبتدی گیج نشه.
    مثلا گزینه تنظیمات توی قسمت کارهای فایروال هست که انتظار داری تنظیمات فایروال باشه اما تنظیمات همشون هست....
    سه تا گزینه که همشون زیرمجموعه و مثل هم هستند.یکی میذاشتن خیال همه رو راحت میکردن خوب

3. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام به نظر من بجای گذاشتن 3 تا گزینه بزای تنظیمات توی زیر مجموعه سه تا تب خیلی کار بیموردیه.بجای اون یه تب بنام تنظیمات میذاشتن که هم راحت قابل دسترسی باشه هم کاربر مبتدی گیج نشه.
    مثلا گزینه تنظیمات توی قسمت کارهای فایروال هست که انتظار داری تنظیمات فایروال باشه اما تنظیمات همشون هست....
    سه تا گزینه که همشون زیرمجموعه و مثل هم هستند.یکی میذاشتن خیال همه رو راحت میکردن خوب
    منم کاملا با شما موافقم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

بعد این کیبورد ها ایمنیشون همه مثل همه یا نه؟ مثلا: یکی قویتر و یکی ضعیفتر
    فرقی نمیکنن با هم.
    اساسا کار کیبرد مجازی اینه که امنیت شما رو در برابر KEYLOGGER ها فراهم کنه چون نیازی نیست دیگه تایپ کنید.

6. این کاربر از Shahroozs2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علیکم

اون 3 قانون واسه این ورژن میشه راه حل شو بذارید؟
    اگر نیاز بود من میگم توضیح تصویر میدم. فعلا نیازی نیست. کمی صبر کنید.

سلام دوستان
    ورژن جديدش چرا اينقدر اشغال شده...؟؟؟
    بدترين و افتضاح ترين يوزر فريندلي ممكن كه ميشه تصور كرد
    برا يه نصب وانيستال ساده سيصدتا سوال؟؟
    واقعا پس رفت قابل تامليه...همون ورژن 5
    کومودو در اعمال تنظیمات همواره یوزر فرندلی بوده. اونقدر دستت بازه که حیران میشی.....10 محصول کومودو روی 10 سیستم مختلف نصب هست. هر کدام هم یک تنظیمی دارندو یک داستانی!! به این میگن باز بودن دست کاربر در تغییر تنظیمات یک برنامه....

اتفاقا من فکر میکنم سوالات کمتر شده. شما در تنظیمات Hips تیک قسمت Set popup alert to verbose mode را بردارید.

آقا به دادم برسید!
    یه مشکل خیلی مذخرفی پیدا کردم با کومودو 6، و اونم اینکه وقتی میخوام سیستم رو Lock یا Sleep یا Switch User کنم ویندوز بهم Please Whait میده و کومودو هم یه آلارم میده که من فقط صدای آلارم رو میشنوم و خود آلارم رو نمیبینم به دلیل اینکه سیستم داره خارج میشه و فقط به صفحه اسکرین جلومه، بعد هر چقدر هم که صبر میکنم سیستم نه Lock میشه نه Sleep و همونطور رو Please whait میمونه و مجبور میشم سیستم رو به صورت دستی خاموش کنم و بعد دوباره روشن کنم! حالا جالب اینجاست که تو قسمت Log کومودو هم این آلارم ثبت نمیشه که من بخوام ببینم چیه تا بهش اجازه دسترسی بدم، خلاصه پدر ما رو درآورده، اگه کسی راه حلی به نظرش میرسه لطفا کمک کنه که خیلی رو اعصابه!
    شما تنظیم HIPS را روی Paranoid Mode قرار دادید. بزاریدش روی Safe mode، درست میشه. کار کردن در حالت Paranoid برای شروع کار با کومودو آسون نیست، گیر میده به همه چیر. بعد از مدتی میتونی این کارو انجام بدی.

با سلام و تشکر علی جان
    1-راستش من تنظیمات رو دستکاری نکردم ولی الان با فایرفاکس اصلا نمی تونم کار کنم و همش کرش میکنه و فلش پلیر هم در ورود به همه سایتهایی که امتحان کردم به لیست ناشناخته ها میره . یادم میاد قبلا به سند بوکس میفرستاد

2-امروز لیک تست هم به لیست ناشناخته ها رفت قبلا فقط توی سند بوکس اجرا میشد

3-معنی این قانون outgoing only چی هست و چکار می کنه من الان نگاه کردم برای من همه روی custom هست به غیر از چند مورد حالا همه رو دستی به outgoing only ببرم ؟

4-در ورژن 5 وقتی فایلی در سند بوکس اجرا میشد با راست کلیک کردن فکر کنم میشد به لیست مورد اطمینان انتقال داد در ورژن 6 چطور باید اینکار رو کرد البته به غیر از اون دفعه اول که ایزوله میکنه و میشه گزینه dont isolait رو زد ؛

5- چرا وقتی برنامه ای در سند بوکس اجرا میشه در قسمت زیر چیزی نشون داده نمیشه که بتوان تصمیم گرفت و یا اونو انتقال داد

سئوال دیگه
    6- الف- وقتی کیوسک رو اجرا می کنیم و بعد swith to windows زو بزنیم برنامه های ویندوز اصلی هم در سند بوکس اجرا میشن یا نه ؟ ب- در واقع exit کردن کیوسک با switch to windows تفاوتی جز در دسترس بودن کیوسک در حالت switch تفاوت دیگه ای ایجاد نمی کنه
    با تشکر
    1- فعلا چاره ای ندارید جز اینکه ببریدش در لیست فایل های امن.

2-CLT باید هم به لیست ناشناخته ها بره. قرار نیست که بره در لیست فایل های امن. ویروس هم که نیست. پس میره در گروه فایل های نامعتبر و ناشناخته. و همه این فایل های ناشناخته هم در سندباکس اجرا میشن.( همه چیز طبیعی است، من مورد خاصی نمیبینم که عجیب باشه)

3- این قانون، اجازه هر نوع اتصال با مبداء از بیرون سیستم شما را به این فایل/برنامه مسدود میکنه. در واقع فایل/برنامه هایی که این قانون براشون تعریف شده، ارتباطاتی که روی شبکه/اینترنت دارند، قطعا مبداءش از سیستم شما بود، و شما درخواست دهنده بودید. ( با Send و Receive اشتباه نگیرید؛؛ برای IDM هم این قانون را بزارید و ....).

4- الان هم میشه؛؛ فقط وقتی فایلی در لیست فایل های ناشناخته موجود باشه و اجرا بشه دیگه اون پیغام اتوسندباکس معروف نمیاد.

کار خیلی ساده است=> از قسمت لیست فایلهای ناشناخته، فایل را به لیست فایلهای امن انتقال بدهید.

5- اون قسمتی که شما عکسشو قرار داید اشتباهه، مسیرش همون جاییکه در عکس قبلیتون فایل CLT رفته. از اونجا باید انتقال بدهید.

6- الف-خیر نمی شوند ب-بله، درسته،

در سه قسمت متفاون با کلیک روی تنظیمات پیشرفته مستقیم وارد تنظیمات همون بخش میشید. خواستن سریعتر به تنظیمات برسید، حالا کارسون درست بوده یا نه نمیدونم.

8. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    لامکان

پيش فرض

سلام

من cis 6 را نصب کردم...کسی میتونه بگه چطوری تنظیمش کنم که سیف و استاندارد باشه !؟؟؟ تنظیماتش را کسی میدونه ؟؟

ممنون

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

من cis 6 را نصب کردم...کسی میتونه بگه چطوری تنظیمش کنم که سیف و استاندارد باشه !؟؟؟ تنظیماتش را کسی میدونه ؟؟

ممنون
    سلام

فعلا تنظیم خاصی نیاز نیست، فقط کومودو را بزارید روی پرواکتیو و بعد اتوسندباکس را خواستید فعالش بکنید یا نه دست خودتونه.

ظاهرا باید یک پست کلی در مورد تنظیمات CIS6 بزارم.....

نیاز شد اینکارو میکنم.

11. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    لامکان

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز...لطف کردید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام علیکم

شما تنظیم HIPS را روی Paranoid Mode قرار دادید. بزاریدش روی Safe mode، درست میشه. کار کردن در حالت Paranoid برای شروع کار با کومودو آسون نیست، گیر میده به همه چیر. بعد از مدتی میتونی این کارو انجام بدی.

ممنون از راهنماییتون، اما من تنظیماتو رو همون پارانوید نگه داشتن و با یه سری کلک زدن به ویندوز متوجه شدم که فایل LogonUI در پوشه WinSxS و پوشه system32 رو کومودو بهش گیر میده و آلارم میده منم بردمش تو لیست Exception در تنظیمات Behavior Blocker و درست شد ((:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بهتره فایل را از طریق محیط CIS برای کومودو ارسال بکنید..... ضمنا حجم فایلهای ارسالی برای کومودو از سرتاسر جهان بسیار زیاده.

هر کی بیشتر بدونه ، بیشتر سود میبره=> ما میخواهیم تکلیف فایلمون زودتر مشخص بشه=> از روشهای دیگر برای زودتر به نتیجه رسیدن استفاده کنید=> انجمن، ایمیل؛

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز ممنون بابت پاسخ
    من روش های ارسال فایل برای کومودو رو میدونم و تحت وب هم براش فرستادم تحت خود برنامه هم که عکسش رو براتون گذاشتم من 24ام فرستادم امروز 29ام هست فکر نمیکنین برای اینکه هنوز فایل ناشناخته باشه زمان زیادیه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •