دوستان من امروز iphone5 خریدم
ازش راضیم
سبک و قدرتمند هست
من خریدم 585 پوند
دوستان من امروز iphone5 خریدم
ازش راضیم
سبک و قدرتمند هست
من خریدم 585 پوند
دوستان به نظرتون الان من برم ایفون 5 بخرم یا صبر کنم برای ایفون بعدی؟ جواب با دلیل می خوام لطفا
نمیدونم دوباره این پست من پاک میشه یا دوام خواهد اورد ولی اگه پاک نشد کسی میتونه بگه چرا سی پی یو آفون 5 رو تو جی اس ام زده دو هسته ای ؟ اینکه 4 هسته ای بود ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب با دلیلی وجود نداره چون کسی نمی دونه آیفون بعدی چطور خواهد بود. 10-11 ماه صبر کردن برای یه محصول کار غیر معقولیه و آیفون 5 هم محصول بسیار بسیار خوبیه.
خیر از همون روز اول دو هسته ای بود.
خدایی دو هسته ایه ؟ باور نمیشه .. ولی باور کنید نوشتته بود چهار هسته ای ... من خودم دیدم .. مطمئنی بعدا تغییر نکرده ؟ اگه 2 هسته باشه که خیلی فاجعست .. پس دیگه برای چی 4 تومن قیمتشه باید هم قیمت 4اس باشه دیگه..
قبل از اینکه معرفی بشه سایت هایی مثل جی اس ام آرنا و سایر نوشته بودند quad core که در واقع دوست داشتند 4 هسته ای باشه
اما نبود
و در واقع نیازی هم نبود... یعنی این چیپ دو هسته ای جدید به مراتب پیشرفته تر از سری قبلیه
مثل دو هسته krait و دو هسته TI OMAP4430 تو دیوایس های اندرویده
خوب بالاخره هرچی باشه 2 هسته ایه هستش الکی اشتباه اپل رو نپوشونید .. ما میگفتیم حالا چون اپل هستش قبول ، 4 میلیون تومن هم باشه اشکال نداره ... کنتر که نداره هرچی بخوان میفروشن ولی دیگه دو هسته باشه اصلا قابل قبول نیست و جنبه تبلیغاتی و تزئیناتی پیدا میکنه فروشش ... گفته بودم که طرفداری اپل سرسخت تر از این حرفان که بخوان نخرن ....
دوستان خبری از جیلبریک نیست؟!
شما هم كنتور رو با هسته ها ميندازيد ديگه؟ اگه ٨ هسته اي بود بابتش ٨ تومن ميداديد؟
جهت اطلاعتون بگم كه قيمت آيفون هيچ تغييري نكرده و تنها تغيير گرون شدنش توي ايران هست.
A6 بیشتر از دو برابر قوی تر از A5 شده. متاسفانه شما فقط مو رو می بینید و دوست دارید همگان هم فقط مو رو ببینند، ولی خوشبختانه پیچشی هم وجود داره که طرفداران اپل نسبت به این اهمیت پیچش مو سرسخت هستند.
Multicore Efficiency در پردازنده های موبایل فعلا بالا نیست و به همین خاطر دو پردازنده دو هسته ای و چهار هسته ای با معماری یکسان چیزی حدود 25 درصد تفاوت کارایی دارند، یعنی دو برابر شدن فضا، مصرف، گرما و فقط 25 درصد افزایش کارایی. این کاری نیست که اپل انجام بده و بعد باهاش تبلیغات کنه و در لیست Spec محصولاتش بنویسه "پردازنده چهار هسته ای".
راه صحیح افزایش کارایی، بهبود و بهینه کردن معماری پردازنده است که کاری است که اپل انجام داده. یک چیپ کوچکتر با مصرف باتری کمتر و 2 برابر کارایی بیشتر. شما آزادید این رو "اشتباه اپل" بدونید ولی اینها همه جزو دلایلی است که ما اپل رو دوست داریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)