سلام من میخوام 4540 بگیرم ولی فقط از داغ شدنش میترسم شماها که دارین چجوریه زیاد داغ میکنه ؟یا نه؟
روش 8 بریزم یا سون؟
سلام من میخوام 4540 بگیرم ولی فقط از داغ شدنش میترسم شماها که دارین چجوریه زیاد داغ میکنه ؟یا نه؟
روش 8 بریزم یا سون؟
برای من که داغ نمی کنه بارها با نرم افزار اسپیدفن درجه حرارتهای قطعات رو چک کردم همیشه نرمال بوده .
البته شاید تو بازیهای سنگین و استفاده طولانی مدت داغ کنه که من توی اون شرایط هنوز استفاده نکردم .
بیشتر بخاطر بدنه ی الومینیومی و محکم بودنش نسبت به سایر مدلها این مدل رو گرفتم چون تو محیط کارگاهی ازش استفاده می کنم .
بلوتوث![]()
دقیقا منم چون میخوام بازی های سنگین اجرا کنم و استفاده طولانی مدت ازش کنم میترسم داغ کنه!
تو بازی هایی مثه مکس پین و کال آف دیوتی و اینا تست کردید؟
دوست عزیز من بهتون پیشنهاد میکنم برای شما که میخواید بازی کنید برید کنسول بگیرید چون این مدل لپ تاپ برای این کار طراحی نشده و ممکنه در طولانی مدت برای شما مشکلاتی رو درست کنه اما با خرید یه کنسول دیگه این دردسرها رو ندارید و همچنین گرافیک و سی پی یو این مدل لپ تاپ قابل ارتقا نیست و تا یه مدت میشه بازی کرد و به نظر من ارزش نداره شما بالای دو میلیون تومان پول بدید تازه اون هم یه مدت بازی کنید چون مطمئنا بازی های جدید رو شاید دیگه نکشه اما کنسول همیشه بازی داره و هزینه کمتری بابتش میدید
لپ تاپهای مخصوص بازی هم هست که اگه اشتباه نکنم لپ های دل سری xps هستند که برای بازی طراحی شدند
درسته. ولی فقط برای بازی نمیخوام گاهی اوقات میخوام بازی کنم.
من مکس پین 3 رو دیروز بازی کردم مشکلی نداشت تو اجراش
منم زیاد بازی نمیکنم اگر مثلا روزی دو سه ساعت میخوای بازی کنی مشکلی نداره ولی اگر میخوای مثلا 12-13 ساعت بازی کنه جواب نمیده
من امروز رفتم برای خرید لپتاپ ولی گارانتی های مختلفی داشت و مردد شدم(بین ایران اچ پی-ایران نوت بوک و سریر) که کدوم گارانتی معتبره شماها گارانتیتون چیه؟بهترین گارانتی اچ پی کدومه؟
دوست عزیز بین این سه گارانتی که شما نام بردید به نظرم سریر بهتره
شما هم سریر دارید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)