تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 39 از 328 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

از نظر من تو این جامعه و دوره و زمونه اگه عاشق نشی بهتری بهتره مثلا یه فردی که ازدواج کرده و رفته سر خونه و زندگیش و سرشار از عشق بعد با همون عشق میره تو جامعه و روبرو شدن با مشکلات و ... و سرکوفت میخوره و افسرده میاد بیرون و دیگه نمیتونه زندگی کنه و ...!! 1. اخلاق و ایمان 2. شاغل بودن و استقلال اقتصادی داشتن (استقلال اقتصادی داشتن به این معنی که یه کسی 2 3 سال یک شغلی رو داشته باشه...که مسئلا یه موقع بدلیل خسته شدن کلا شاغل بودن رو ول کنه) از ملاک های ازدواجه بعد از اینها هم زیبایی و مسئلا دیگر ... البته زیبایی هم خیلی مهمه...از این رو وقتی آدم میره برای خواستگاری و وقتی دختر و پسر رفتن برای ازدواج حتی پسر باید(ومیتونه) که موهای دختر هم ببینه... شناخت طرف مقابل برای ازدواج کار سخت و مهمیه!! البته ما خودمون هم باید چنین شرایطی رو داشته باشیم و خودمون هم خوب بوده باشیم

2. 2 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

البته به یه نکته اشاره کنم در مورد پیدا کردن زوج مناسب

حس میکنم خیلی نامردی پسری که با 10 نفر پریده و هر کاری هم که دوست داشته انجام داده اونوقت یه دختر آفتاب و مهتاب ندیده و خوب و محجبه و متین و با اخلاق بخواد که بیاد باهاش زندگی کنه

من به این ضرب المثل اعتقاد شدیدی دارم که میگه " خدا در و تخته رو جور میکنه"

تا الان هر چی دور و برم دیدم تقریبا مصداق همین ضذب المثل بود..................

4. 8 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

موافقم یعنی یک نگاه به خودمون بندازیم ببینیم ما چه هستیم! اگرهم منه نوعی قبلا دوستی یا دوستی هایی داشتم خب باید یکی رو که در حد خودم روابط داشته قبول داشته باشم.!!! نمیشه من اینجوری باشم اون آفتاب مهتاب ندیده!یک چیزی:هرچه برای خود نمیپسندی برای دیگری هم نپسند!

حس میکنم خیلی نامردی پسری که با 10 نفر پریده و هر کاری هم که دوست داشته انجام داده اونوقت یه دختر آفتاب و مهتاب ندیده و خوب و محجبه و متین و با اخلاق بخواد که بیاد باهاش زندگی کنه

خیلی موافقم با نظرتون

6. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

البته بهتر بود کاملتر میگفتید و اینم نامردی که دختری هم که با 100 تا پسر بوده و همشون رو بازیچه دستش کرده آخر سر میره یه پسر آفتاب مهتاب ندیده که تا چشم باز کرده سرش تو درس و مشق بوده بعدم خدمت و کارو آخرشم ازدواج رو تور میکنه بعد چند ماه یا چند سالم مهرش و میزاره اجرا و بعدم طلاق و بعدشم با یه پول باد آورده به اسم مهر میره دنبال عشق و حال و بعدم مستقل شدن و آزادی کامل و پولی که تا 100 سال دیگم تو خونه پدری گیرش نمیومد .

مثالش هم همسایه نزدیک فامیلمون چند سال برای پسر بچه مثبتش که صبح تا شب سر کار بوده دنبال زن بوده و آخرش یکی رو معرفی میکنند و خلاصه بعد یک سال نامزدی با سلام و صلوات میرن خونه بخت و هنوز یکسال نشده همون مادری که تا پارسال به خاطر ازدواج پسرش اشک شوق تو چشماش بود الان اشک اینکه عروسش مهرش رو گذاشته اجرا و درخواست طلاق داده تو چشمشه و هنوزم تو شوکن و باورشون نمیشه که عروسه همچین کاری رو کرده و تازه میگن خدا رو شکر مهرش 150 سکه هستش بنده خدا ها فکر کنم نمیدونند الان هر سکه قیمتش چند شده

بله همیشه قبول واقعیت تلخه

پ . ن = تو این مورد و مواردی از این قبیل احتمالا خدا یادش رفته درو و تخته رو با هم جورکنه
    .......
    Last edited by Ezel; 01-11-2012 at 22:51. دليل: حذف بخش های پایانی ( اسپم )

8. 6 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

البته بهتر بود کاملتر میگفتید و اینم نامردی که دختری هم که با 100 تا پسر بوده و همشون رو بازیچه دستش کرده آخر سر میره یه پسر آفتاب مهتاب ندیده که تا چشم باز کرده سرش تو درس و مشق بوده بعدم خدمت و کارو آخرشم ازدواج رو تور میکنه بعد چند ماه یا چند سالم مهرش و میزاره اجرا و بعدم طلاق و بعدشم با یه پول باد آورده به اسم مهر میره دنبال عشق و حال و بعدم مستقل شدن و آزادی کامل و پولی که تا 100 سال دیگم تو خونه پدری گیرش نمیومد . مثالش هم همسایه نزدیک فامیلمون چند سال برای پسر بچه مثبتش که صبح تا شب سر کار بوده دنبال زن بوده و آخرش یکی رو معرفی میکنند و خلاصه بعد یک سال نامزدی با سلام و صلوات میرن خونه بخت و هنوز یکسال نشده همون مادری که تا پارسال به خاطر ازدواج پسرش اشک شوق تو چشماش بود الان اشک اینکه عروسش مهرش رو گذاشته اجرا و درخواست طلاق داده تو چشمشه و هنوزم تو شوکن و باورشون نمیشه که عروسه همچین کاری رو کرده و تازه میگن خدا رو شکر مهرش 150 سکه هستش بنده خدا ها فکر کنم نمیدونند الان هر سکه قیمتش چند شده بله همیشه قبول واقعیت تلخه پ . ن = تو این مورد و مواردی از این قبیل احتمالا خدا یادش رفته درو و تخته رو با هم جورکنه .......
    اون هایی که نمی دونستن و با یکی دوست شدن و بعد دیگه پشیمون شدن (یا نشدن!) چی؟ تکلیف اونا چی میشه!؟

10. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دیدم جالبه گفتم بزارمش اینجا

عکس گرفته شده از سایت خبر انلاین

در ضمن میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو بحث مورد نظر تو سایت خبر آنلاین شرکت کنید

12. 7 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جدا چرا دخترا تا 24 سالگی عروس میشن؟ ولی پسرا تو سن بالاتر

14. این کاربر از needer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اون هایی که نمی دونستن و با یکی دوست شدن و بعد دیگه پشیمون شدن (یا نشدن!) چی؟ تکلیف اونا چی میشه!؟
    حالا شما توی چون توی تخصصتون هست و توی امضاتون گذاشتین میگم ! شما فرض کن دختری رو که هر دفعه عکس خانم جاستین بیبر رو میبینه دوست داره عکسش رو گاز بزنه ، همچین آدم ظاهر بینی خب حتی اگه یه پسر خوب هم گیرش بیاد فقط به ظاهرش توجه میکنه ! موضوع این نیست که با چند نفر رابطه داشته ! موضوع اینه که کلا ذاتش پاک نیست مثل طرف مقابل ، تجربه ی ناپاک بودن رو تجربه کرده ! کلا زیاد با این قانون ها که یه نفر باید فقط عاشق یه نفر بشه و این حرفها مخالفم چون هرکسی حق داره بگرده و جفتش رو پیداکنه ، حالا ممکنه هزار نفر رو هم رد کنه ، اما در مورد پاک بودن ذات خیلی معتقدم که باید دوتاشون هم یه نوع باشن !
    منظورتون اینه که سن ازدواج دختر و پسر برابر بشه ؟
    اگه سوالتون اینه به نظر من دلیلش این بوده که خانم ها سعی نمیکنند استقلال داشته باشند و تنها زندگی کنند و بیشترشون ازدواج رو زودتر از ادامه تحصیل و این حرفها انتخاب میکنن ، البته با توجه به نمودار میتونید ببینید که کم کم نظر خانم ها داره عوض میشه و دوست دارن اول یه استقلالی داشته باشن بعدش ، به خاطر همین دارن کم کم به آقایون نزدیک میشن ! به نظر من خیلی خوبه که توی سن برابر ازدواج صورت بگیره !
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 02-11-2012 at 00:15.

16. 4 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا چرا پست ادم رو پاک می کنید....!حالا مهم نیست
    در هر صورت ازدواج برای 32-33 سالگی خوبه .......فعلا زوده..می خواییم عشق و حال کنیم بابا

18. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

نمیدونم دلیل حذف پست چی میتونه باشه اینکه در زمان گذشته همچین فرهنگی برای انتخاب همسر وجود داشته خارج از بحث ازدواجه یعنی اینجا هیچ بحثی تا به الان در مورد نوع انتخاب و توقعات و سایر دلایل ازدواج در گذشته و مقایسه شرایط اون زمان با حال حاظر بیان نشده یا نوع فرهنگشون در گذشته غلط بوده که بیانش اینجا باعث حذف پست میشه و یا اینکه قبل از انتخاب همسر باید به شناخت بیشتری (هم روحی+ جسمی) که دوستمون فرمایشات یک روحانی رو منبع صحبتاشون قرار دادند ایرادی داره و نباید گفته بشه

این طوری میخواهیم به شناخت بهتر در مورد نحوه انتخاب و تصمیم گیری در مورد مقوله مهم ازدواج برسیم ؟

پ.ن : امیدوارم حداقل این پست مجددا پاک نشه

به هر حال این نیز بگذرد .

البته این یک آمار و میتونه این طوری نباشه و دلیلش هم اینه که مسئولیت آقا در قبال تامین شرایط اقتصادی بهتر بیشتر هست نسبت به خانوم و تامین این شرایط زمان میبره پس طبیعی هست که پسر تو سن بالاتر ازدواج کنه

20. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •