ایشالا
راستی برنامیی چیزی هم ریختی روش یا هیچی نداره؟
حال ندارم دوباره بشینم دانلود کنم![]()
ایشالا
راستی برنامیی چیزی هم ریختی روش یا هیچی نداره؟
حال ندارم دوباره بشینم دانلود کنم![]()
من زیاد با آندرود مچ نیستم 2 تا بازی دانلود کرده بودم Angry Birds o Pig که ریست کردم همش پاک شده![]()
سلام دوستان .
البته بیشتر دوستان خبر دارند اما باز گفتنش ضرر نداره :
به محض خرید گوشی جدید و انجام همه ی تنظیمات دلخواه , با برنامه ی spb back up یک کپی از فایلهای سیستم بگیرین و بزنین رو مموری کارت یا فلاش .
حالا هر بلائی سر سافت ور گوشی بیاد , کافیه رویِ همون فایل بک آپ کلیک کنید تا ظرف چند دقیقه همه چیز به حال اولش برگرده . موقع استفاده از فایل بک آپ اصلاً احتیاج به نصب هیچ برنامه ای هم نداره .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 18-10-2012 at 13:34. دليل: سطربندی
بچه ها پیشنهاد می کنم حتما بازی Wild Blood رو بریزین.....عالیه...یعنی یکی از بهترین گرافیک ها رو داره تو کل بازیا تا امروز
شما رو نوت 2 بازی کردی؟
من هر کاری کردم رو نتونستم رو s3 اجرا کنم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
پشت گوشی خیلی راحت ساییده میشه . مال من توی دو نقطه ساییده شده . البته ناچیزه ولی به هر حال هرچه روی صفحه کار کردن که خش نشه عوضش پشت رو رها کردن !! نوت 1 به نظر من مقاومتر بود.(پشتش)
سلام .با این وصف , به نظرم بهتره اون فیلم محافظ صفحه , چسبونده بشه پشت گوشی![]()
زیاد مهم نیست چون شما با 50 60 تومان میتونی یک درب پشت فابریک بگیری.ولی صفحه رو نمیشه عوض کرد.
بهترین کار اینه که گارد براش بگیرین کاملا پشت و کناره های گوشی رو محافظت میکنه.
سلام دوستان .خیلیها از ضعفِ شیشه ی S3 و زود شکستنش گله دارند .لطفاً اگر از وضع شیشه ی این گوشی هم خبری پیدا کردین اینجا درج کنین . چون صفحه اش از D3 بزرگتره و اگر مثل اون ضعیف باشه خیلی احتمالِ شکستنش بیشتره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)