جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،ممکنه آدرس مغازه ای رو که Y580+SSDخریدین رو برام پ. خ کنین، ممنونم.
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،ممکنه آدرس مغازه ای رو که Y580+SSDخریدین رو برام پ. خ کنین، ممنونم.
پ.خ شد ذوست عزیز
واسه همه پ.خ کردم دوستان. امیدوارم اگه قسمت شد و خریدین از لپ تاپتون راضی باشین![]()
دو جا تهران تلفنی قیمت کردم یه جا 2390 یه جا هم 2400 بود البته بدون ssdبه نظر شما می ارزه بگیرم یا صبر کنم؟ آقا ssd دارش آدرس(تلفن داشتین چه بهتر) دارین برای ما پ.خ کنید، تشکر
![]()
Last edited by dabiod2020; 14-09-2012 at 01:02.
الله اکبر!!!از اون زمان که من خریدم 200 تومن گران شده!!!
به نظرم اگه تا یه سال دیگه لازم نداری نخر...اما اگه لازم داری بخر چون دوباره گرون میشه...این دلار تا سال دیگه بعیده ارزون بشه....
دوستان ما يك y580 گرفتيم ويندوز سون نصب كرديم جاي حروف فارسي در كيبورد جا به جا هست . فروشنده هم ميگفت اين نسخه امارات هست اينطوريه . آيا راه حلي براي اين مشكل مسخره نيست؟
از لحاظ سخت افزاری که نه ولی ویندوز 7 رو اگه زبان فارسیش رو نصب کنین کیبورد درست رو واستون نصب می کنه. منتها جای بعضی از حروف مثل ((گ)) یا ((ظ)) یا ((پ)) رو باید یادتون باشه دیگه.
از دوستان کسی با کانفیگ SSD قیمت گرفته؟ چند قیمته الان؟ اگه دوستی قیمت گرفته ، پیلیز تلفن و آدرس فروشنده پ.خ . صبر کنیم تا فول اچ دیش بیاد یا همینو بخریم؟
سلام کارت گرافیک GTX660 رو به 306.23 آپدیت کردم حالا توی ریتینگ ویندوز و 3D mark گرافیک اینتل رو امتیاز میده
چیکار کنم که به GTX660 امتیاز بده؟؟؟
سلام
بالاخره بعد از کلی تحقیق و سوال و جواب رفتم Lenovo Y580 Full HD رو با کانفیگ core i7 با یک ترا بایت هارد و بلوری گرفتم.به پول مالزی 3400 رینگیت شد.(به پول ارز آزاد هر رینگیت 750 تومن میشه2550000 تومن) لپتاپ خوب و خوشگلیه.من با قیافش خیلی حال میکنم همچین مردونست
فقط یه مشکل داره که کمی آزار دهندست.رو خود لپ تاپ Windows 7 Home Premium نصب بود.اومدم ویندوز کرک شده ultimate نصب کردم رو هارد یه فضای 25 گیگ هم برای فایل های لنوو گذاشته بود واسه همین وقتی وبندوز رو نصب کردم حجم گرفته شده بدون نصب برنامه 40 گیگ شد!!!!!!!!
درایور تاچپد هم خیلی افتضاح طراحی شده!!!!!گاهی کرش میکنه و موس میپره!!!!!درایور گرافیک Geforce هم فقط رو سایت لنوو هست.رو سایت خود Nvidia این مدل اصلا درایور نداره!!!!!
ولی سرعت دستگاه عالیه.واقعا خوب ساخته شده.رو بدنه لک دست زود میمونه.هیت سینک مسی خیلی قشنگش کرده.جلوه جالبی به موضوع داده
الان برای امتحان ویندوز 8 روش نصب کردم.سرعت بوتش عالیه. 10 ثانیه!!!!!!!!!!!
ولی چون درایور هاشو برای ویندوز 8 نساختن عملا فعلا کار نمیده و بدرد نمیخوره اما محیط قشنگی داره.هرچند پلتفورمش مثل بقیه ویندوز هاست و تکراریه
الان در شرف نصب لینوکس اوبونتو هستم تا اونم تست کنم.اگه همه جوره جواب بده روش میمونم تا تستش کنم.
از خریدم خیلی خیلی راضیم.فقط امیدوارم درایورهاشو زود آپدیت کنن تا همه جوره کامل شه.هنوز هیچ بازی روش تست نکردم.باید لینک سالم پیدا کنم و دانلود کنم.
من کارت گرافیکو آپدیت کردم نمره ی ویندوز کمتر شدقبلا 7.2 بود کارت گرافیک الآن شده 6.9
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)