[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
پن: اینم فرصت رو غنیمت شمرده داره از آب گلالود ماهی میگیره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
پن: اینم فرصت رو غنیمت شمرده داره از آب گلالود ماهی میگیره!
Last edited by Alinho; 25-10-2012 at 21:33.
اگه پرسپولیس همین روند رو طی کنه و به ثبات برسه میشه انتظار داشت که اختلاف امتیازات در جدول رو جبران کنه یا این فاصله رو خیلی کمتر کنه .
مقابل راه آهن همونطور که دوست عزیزمون کوروش خان فرمودن خیلی خوب بودیم و من یکی اصلا انتظار همچین بازی رو از پرسپولیس نداشتم . اون هم بعد از این اتفاقات و حواشی اخیر !
اگه ستاره ها و بازیکنان قدیمی یک کم به فکر تیم باشن و حداقل طی فصل حاشیه بخصوصی ایجاد نکنن تیم زودتر از اینا میتونست راه بیفته .
در هر صورت خوشبختانه پرسپولیس این اواخر روند خیلی خوبی داشته و امیدوارم به همینجا ختم نشه . مخصوصا این که هنوز خیلی زمان مونده و میشه امتیازات از دست رفته رو جبران کرد.
به امید موفقیت![]()
این فصل پرسپولیس به هیچ جا نمیرسه
من خودم طرفدارشم ول ی از بس بد بازی میکنن موقع بازیشون آدم خوابش میگیره![]()
راستش همیشه میگن انسان به امید زنده است . ما هم امیدواریم که پرسپولیس روند خوبی بگیره و به ثبات برسه که فعلا این اواخر روند خوبی داشته .
میمونه ثبات که اگه به اون دست پیدا کنه میتونیم به موفقیت پرسپولیس امیدوار باشیم .
تازه هفته های اول لیگ هستیم و این که بخوایم از حالا آیه یاس بخونیم و منفی گرایی کنیم به نظرم زیاد جالب نیست . یک کم دیگه باید صبر کرد.
یک طرفدار واقعی هیچ وقت موقع پخش بازی های تیمش خوابش نمیبره . حالا هر چقدر هم بد بازی کنه![]()
من یه زمانی طرفدارش بودم ولی از بس پول الکی به اینو اون دادن و هیچ کاری هم نکردن تو تیم مخصوصا انصاری فر دیگه مثله قبل طرفدارش نیستم
اگه پرسپولیس شوت و پاساشو بهتر کنه مطمعنم بازیش خوب میشه.
من به جای علی کریمی بودم دیگه تو فوتبال ایران بازی نمی کردم که انقدر تحقیر بشم
تحقیر نشده ..دوباره برمیگرده و بزودی همه چی درست میشه ..
طرفداران استقلال از درون ورزشگاه هم به گزارش همزمان عادل فردوسی پور اعتراض می کنند.به گزارش خبرآنلاین ؛ درحالی که عادل فردوسی پور برای گزارش بازی استقلال و نفت تهران به ورزشگاه آزادی رفته است ، لیدرهای استقلالی ورژنی جدید از توانایی های شان را به نمایش گذاشتند. طرفداران این تیم درحالی که عادل فردوسی پور مشغول گزارش بازی بود و در حین گزارش خود اعتراضی داشت به نوع بازی خسرو حیدری و وقت کشی او در صحنه ای از مسابقه ، همان لحظه شعارهای طرفداران تیم آبی پوش ، روی سکوها علیه او شروع شد. مسابقه ای که کمتر از 5 هزار تماشاگر داشت و صدای تماشاگرانش را می شد به تفکیک شنید ، باعث شد تا عادل بگوید:«انگار به صورت آنلاین حرف های من روی سکوها منتقل می شود. » این زمانی بود که شعارهایی مثل :« عادل یادت باشه ، حیدری سرورته » و عادل پرسپولیسی را می شد شنید. شعاری که عده ای آن را سر داده بودند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)