تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 308 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این مطلبم خیلی جالبه ولی نمیدونم چرا انقد روش زوم کردن...!

گزارش روز: در جر و بحث بین مسی و ویا چه گذشت؟ لبخوانی جدال دو ستاره

نسخه دیجیتال روزنامه مارکا؛ ویدئویی را با زیرنویس از لحظات جرو بحث ویا و مسی روی سایتش قرار داده که این زیرنویس ها، نتیجه لب خوانی این جروبحث است..

سایت گل- در جریان بازی بارسلونا مقابل گرانادا که درنهایت با برد 0-2 تیم کاتالان به پایان رسید، جر و بحث مختصری میان داوید ویا و لیونل مسی رخ داد که حالا نسخه دیجیتال روزنامه مارکا، با بازتاب این فیلم کوتاه، به لبخوانی صحبت هایی که میان این دو ستاره رد و بدل شد پرداخته.

شاید برای شما هم جالب باشد که در جریان این درگیری که در نیمه اول بازی و وقتی که بازی با نتیجه 0- 0 دنبال می شد و فشار و استرس زیادی روی بازیکنان بود، بین ویا و مسی چه صحبت هایی رد و بدل شد. با ما باشید:

مسی: قبل از این باید پاس می دادی! اولین پاس ! اولین پاس! اولین پاس!

- ویا: لئو ولی من توپ را به تو دادم .. من توپ را به تو دادم

- مسی: مسخره بازی درنیار..آنجا

- ویا: مسخره بازی در نمی آورم.عجبا... توپ را یک ضرب به تو دادم. یک ضرب به تو دادم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هر دوشون بازیکنای خیلی بااخلاقی هستن... کاملا واضحه قضیه یه بحث و عدم تفاهم کاملا فوتبالی بود. اینقدر داخل تیم بی حاشیه بوده در این دو سال که تا یه چیزی میشه رسانه ها منتظرن.

2. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مسي با 19 گل زده بهترين گلزن سال 2012

در تازه‌ترين فهرست انتشار يافته فدراسيون جهاني آمار و تاريخ، مرد سال فوتبال جهان و اعجوبه بارسا گلزن‌ترين ستاره فوتبال جهان در سال 2012 محسوب مي‌شود.

--------------------------------------------------------------------------------

اين مرکز فهرست 71 نفره بهترين گلزنان جهان را از ابتداي سال جاري ميلادي تا 23 سپتامبر ( روز گذشته) منتشر کرد. ليستي که در آن بازيکنان گلزن جهان براساس گل‌هاي که براي تيم ملي کشور خود و همچنين تيم باشگاهي در ديدارهاي رسمي در سطح قاره اي نظير ليگ قهرمانان مورد ارزيابي قرار گرفتند. بر اين اساس ليونل مسي توانست با 19 گل زده در رده نخست جاي گيرد.

مهاجم آرژانتيني 9 گل از اين تعداد را در رقابت‌هاي ملي‌ به همراه تيم کشورش زده است. 10 گل نيز به نام او در رده باشگاهي (‌در سطح رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا) به ثمر رسيده است.

در رده دوم نيمار، گلزن ملي‌پوش و برزيلي سانتوس با 16 گل قراردارد. او 8 گل در رقابت‌هاي ملي و 8 گل در پيکارهاي باشگاهي زده است.

رادامل فالکائو، گلزن اهل کلمبيا که در خدمت تيم اتليتکو مادريد اسپانيا است، نيز با 15 گل زده صاحب پله سوم است.

اين مهاجم توانمند 3 گل براي تيم کشورش در ماه‌هاي سپري شده سال جاري ميلادي زده اما 12 گل نيز در رقابت‌هاي رسمي قاره‌اي در رده باشگاهي وارد دروازه حريفان کرده است.

از جمله نکات جالب اين فهرست قرارگرفتن کريس‌رونالدو، رقيب مسي از تيم رئال مادريد در رده ششم است. وي هر چند به اندازه محمد ابوطريق (الاهلي مصر) و داسيلوا دوس‌سانتوس (اينترناسيونال برزيل) يعني 13 گل زده ،اما به دليل آنکه شمار گل‌هاي ملي‌اش نسبت به دو بازيکن نامبرده کمتر است، صاحب پله ششم جدول است.

همچنين در اين فهرست ابوطريق و دوس سانتوس شمار گل زده مشترک داشته و از نظر گل زده ملي و باشگاهي شرايطي برابر با هم دارند و بطور مشترک پله چهارم را از آن خود کرده‌اند. مشابه اين نيز در مورد دو بازيکن رده نهم يعني امانوئل کلوتي و ريکاردو اوليويرا به چشم مي‌خورد.

ديگر نکته اين فهرست عدم حضور بازيکني از ايران در جمع 71 گلزن برتر سال جاري ميلادي است.

فهرست 10 گل برتر جهان به اين شرح است:

1- ليونل مسي، بارسلونا اسپانيا، آرژانتيني، 19 گل زده ( 9 گل در رده ملي، 10 گل در رده باشگاهي)

2-نيمار، سانتوس،‌ برزيلي، 16 گل زده( 8 گل در رده ملي‌، 8 گل در رده باشگاهي)

3-رادامل فالکائو، اتلتيکومادريد اسپانيا، کلمبيايي، 15 گل زده(3 گل ملي، 12 گل باشگاهي )

4-محمد ابوطريق، الاهلي مصر، مصري، 13 گل زده( 7 گل زده ملي، 6 گل زده باشگاهي)

4- داسيلوا دوس‌سانتوس، اينترناسيونال برزيل، برزيلي، 13 گل زده( 7 گل زده ملي، 6 گل زده باشگاهي)

6-کريس رونالدو، رئال مادريد اسپانيا، پرتغالي، 13 گل زده(5 گل زده ملي، 8 گل زده باشگاهي)

7-مايکل ميفسود، والتا مالت، مالتي، 12 گل زده(6 گل زده ملي، 6 گل زده باشگاهي)

8-کلاس يان هونتلار، شالکه آلمان، هلندي، 12 گل زده(3 گل ملي، 9 گل باشگاهي)

9- امانوئل کلوتي، بروکوم غنا، غنايي، 12 گل زده(بدون گل ملي، 12 گل باشگاهي)

9- ريکاردو اوليويرا، الجزيره ابوظبي امارات، برزيلي، 12 گل زده (بدون گل ملي، 12 گل باشگاهي)

4. 8 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

گواردیولا : میلان ؟ امسال نه!

گواردیولا در تازه ترین صحبت های خود تاکیید کرد که ممکن است مربیگری در میلان را در نظر بگیرد اما بدون شک زمان آن امسال نخواهد بود

این مرد اسپانیایی تبار که موفق شد با بارسلونا اسپانیا تمامی افتخارات ممکنه را طی چندین فصل کسب کند انتخاب اول سیلویو برلوسکونی است بخصوص با توجه به این موضوع که ماکس آلگری این روزها بشدت تحت فشار است.

او در این رابطه به خبرنگاران گفت "آیا ممکن است سرمربیگری میلان را عهده دار شوم؟ نمی دانم...تنها می توانم بگویم که امسال نخواهد بود.من در حال یادگیری انگلیسی هستم و قصد اشنایی با شهر را دارم".

گفته میشود بازی برابر اودینزه می تواند یکی از آخرین فرصت های آلگری برای هدایت میلان باشد و در صورت برکناری ممکن است جای او را تا انتهای فصل تاسوتی پر کند.

6. 7 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

Sport

5 از 5، تیم تیتو عالی بوده است
    تیتو:" گرفتن 15 امتیاز از 15 امتیاز ممکن خوب است، اما... شاید باید به بازیکنانم بگویم که آتشین بازی نکنند."

(24/9/2012)

خرابكاری در والكاس
    رایو وایكانو - رئال مادرید،به دلیل قطع شدن برق در ورزشگاه والكاس به حالت تعلیق درآمد
    این بازی باید امروز برگزار شود
    به نظر میرسد همه خرابكاری ها روی سیستم الكتریكی ورزشگاه انجام شده
    فاكتور X.ژاوی در بالاترین سطح از زندگی حرفه ای خود،منجر به تسلط بارسلونا شد

بحث در مورد جدول زمانی جدید.مورینیو می خواست تا بازی در ساعت 5 بعد از ظهر امروز برگزار شود اما بازی در ساعت 19:45(به وقت محلی)برگزار خواهد شد
    پروژه نیوكمپ جدید توسط معماران ماهر در حال بررسی
    اولین دست از تیتو! پیروزی در 5 بازی از 5 مسابقه

Last edited by M E S S I; 24-09-2012 at 22:53.

8. 8 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ساندرو روسل: بارسلونا در شرایط فوق العاده ای است؛ چه ازنظر مالی و چه از نظر فوتبالی

رئیس باشگاه بارسلونا از روند رشد اقتصادی باشگاهش راضی است و از شروع ایده آل شاگردان تیتو هم غرق در خوشحالی است

سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا در صحبت هایی اعلام کرد که این باشگاه چه در داخل زمین چمن و چه در خارج از آن در اوج آمادگی است. بارسلونا شنبه شب موفق شد تا در پنجمین بازی اش در لالیگا، مقابل گرانادا به پنجمین برد متوالی اش دست یابد.

محتوای مخفی: ادامه 
    ساندرو روسل، مدیر اجرایی سابق کمپانی نایک در سال 2010 به این باشگاه بازگشت و به عنوان رئیس جدید این باشگاه جانشین خوان لاپورتا شد و بلافاصله بعد از روی کار آمدن به بازسازی اوضاع مالی باشگاه پرداخت و توانست در فصلی که این تیم نه قهرمان لالیگا شد و نه در لیگ قهرمانان اروپا قهرمانی را به دست آورد، رکورد سوددی را بشکند.

بارسلونا شروع ایده آلی هم در رقابت های این فصل لالیگا داشته و توانسته در هر 5 بازی ابتدایی اش به پیروزی برسد . حالا ساندرو روسل معتقد است که آینده ای درخشان درانتظار بارسلوناست. او در صحبت هایی در مراسمی در باشگاه گفت:« بارسلونا در سلامت ایده آلی به سرمی برد؛ چه از نظر اقتصادی که ما در حال کنترل برنامه های استراتژیکمان هستیم و چه از نظر فوتبالی تیم ما در شرایط خیلی خوبی است. من بسیار خوشحال و راضی هستم.»

بارسلونا شنبه شب و در بازی بعدی اش در رقابت های لالیگا به مصاف سویا خواهد رفت.

2012/9/25

بارسا آماده تمدید قرارداد ژاوی

قرارداد فعلی ژاوی با بارسا در تابستان 2014 به پایان می رسد و باشگاه کاتالان دوست دارد این بازیکن را برای سال های بیشتری در اختیار داشته باشد.

سایت گل- ایوان کورتخا، مدیر برنامه های ژاوی، اعلام کرد که باشگاه بارسلونا آماده است تا مذاکرات برای تمدید قرارداد این هافبک خلاق را آغاز کند.

قرارداد فعلی ژاوی با بارسا در تابستان 2014 به پایان می رسد و باشگاه کاتالان دوست دارد این بازیکن را برای سال های بیشتری در اختیار داشته باشد.

کورتخا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بارسلونا ما را از تصمیم شان برای آغاز مذاکرات تمدید قرارداد و بهتر کردن شرایط قرارداد فعلی ژاوی مطلع کرد.

آنها می خواهند ژاوی همچنان در تیم اول بارسا حضور داشته باشد و اکنون زمان مناسبی برای آغاز مذاکرات است. قرارداد او در سال 2014 به پایان می رسد و به همین دلیل، منتظر ماندن تا پایان فصل خیلی دیر است.

ما همیشه در دفعات قبل به توافق رسیدیم و هیچ مشکلی نداشتیم. مهمترین مسئله برای ژاوی این است که باشگاه همچنان روی او حساب می کند. فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشد."

ژاوی که اولین بار در آگوست 1998 برای آبی و اناری ها به میدان رفت، تاکنون بیش از 600 بازی رسمی برای بارسا انجام داد. او این هفته هم یک گل حساس وارد دروازه گرانادا کرد تا رکورد پیروزی های 100 درصدی تیمش در لالیگا ادامه پیدا کند.

2012/9/25

10. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

12

این مطلبم خیلی جالبه ولی نمیدونم چرا انقد روش زوم کردن...!

گزارش روز: در جر و بحث بین مسی و ویا چه گذشت؟ لبخوانی جدال دو ستاره

نسخه دیجیتال روزنامه مارکا؛ ویدئویی را با زیرنویس از لحظات جرو بحث ویا و مسی روی سایتش قرار داده که این زیرنویس ها، نتیجه لب خوانی این جروبحث است..

سایت گل- در جریان بازی بارسلونا مقابل گرانادا که درنهایت با برد 0-2 تیم کاتالان به پایان رسید، جر و بحث مختصری میان داوید ویا و لیونل مسی رخ داد که حالا نسخه دیجیتال روزنامه مارکا، با بازتاب این فیلم کوتاه، به لبخوانی صحبت هایی که میان این دو ستاره رد و بدل شد پرداخته.

شاید برای شما هم جالب باشد که در جریان این درگیری که در نیمه اول بازی و وقتی که بازی با نتیجه 0- 0 دنبال می شد و فشار و استرس زیادی روی بازیکنان بود، بین ویا و مسی چه صحبت هایی رد و بدل شد. با ما باشید:

مسی: قبل از این باید پاس می دادی! اولین پاس ! اولین پاس! اولین پاس!

- ویا: لئو ولی من توپ را به تو دادم .. من توپ را به تو دادم

- مسی: مسخره بازی درنیار..آنجا

- ویا: مسخره بازی در نمی آورم.عجبا... توپ را یک ضرب به تو دادم. یک ضرب به تو دادم

لیونل مسی در گفتگوی خود با بارسا تی وی:

با این حال او قاطعانه هرگونه اختلاف و درگیری بین خود و ویا، چیزی که از رد بدل شدن کلمات بین آن دو بنظر می‌رسید را رد کرد. در این گفتگوی تلوزیونی او تشریح کرد: «مردم نباید بدنبال مسائلی بگردند که وجود ندارد. ما یک تیم عالی را در اختیار داریم، این مسائل جزئی از فوتبال است؛ فشارهایی برای بثمر رساندن گل اول وجود دارد، زدن گل اول پیروزی را آسانتر می کند. من هیچ گونه مشکلی با ال گواخه ندارم، بلکه دقیقا برعکس این قضیه وجود دارد و ما رابطه خوبی با یکدیگر داریم». در حقیقت مسی قصد داشت بر این نکته تاکید کند که: «این گونه مسائل عطش تیم را برای پیروزی و ارائه بازی با کیفیت بالا نشان می‌دهد. ما با یکدیگر بحث کردیم زیرا بهترین را می‌خواهیم و فشارها گاهی تو را وادار به این گونه عکس العمل ها می‌کند».
    مسی جون این چند ساله اینقدر اخلاقت عالی بوده که یه همچین بحث مختصری هم مارو ناراحت و متعجب میکنه!تو همیشه اونقدر آروم بودی که با وجود اینهمه فشار هم این حرکتت برامون عجیب بود
    زنده باد شاه لیو که دلش پاکه و قصدی نداره و به فکره تیمشه و فقط میخواد تیم به خودش بیاد
    Last edited by Iman-Emperatour; 26-09-2012 at 02:23.

12. 7 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

دانی آلوس: خوششان نمی آید که از 8 امتیاز فاصله حرف زده شود؛برای همین بحث ویا و مسی را پیش می کشند

مدافع برزیلی بارسا در صحبت هایی به این نکته اشاره کرد که در ابتدای فصل حتی تصورش را هم نمی کرده که رئال تا این حد از بارسا عقب بیفتند...

سایت گل- دانی آلوس ، مدافع باتجربه و برزیلی باشگاه بارسلونا، گویا از اینکه خیلی ها بیش از حد به ماجرای جر و بحث مسی و ویا در جریان بازی بارسا با گرانادا می پردازند، ناراحت شده است.

در گفتگو با رک 1 دراین باره گفته:« برخی ها خوششان نمی آید که راجع به 8 امتیاز فاصله (رئال با بارسلونای صدرنشین ) صحبت کنند و دوست دارند درمورد مسی و ویا حرف بزنند. ما می دانیم که فیلم چه طور پیش می رود و حالا دیگر در مقابل این مسائل ضد ضربه شده ایم.»

مدافع برزیلی بارسا در ادامه گفت:« کاملا روشن است که تمام امتیازات مهم هستند؛ ولی در حال حاضر توجه بیش از حد به جدول، نامربوط است. تازه 5 هفته از شروع فصل جدید گذشته. در ابتدای فصل حتی تصورش را هم نمی کردیم که رئال در پایان هفته پنجم، هشت امتیاز عقب بیفتد. ولی فوتبال همین است. همیشه سختی های زیادی در راه است؛هرچند که در ابتدا این طور به نظر نمی رسد.»

او همچنین درمورد صدرنشینی بارسلونا در جدول لالیگا به این نکته اشاره کرد که جو حاکم بر رختکن بارسا خوب است و تحول این تیم بعد از کنار رفتن پپ و روی کار آمدن تیتو خوب بوده:« گواردیولا ما را در دستان ایمنی سپرد و رفت. با آرامش تمام می توانم بگویم که پروژه بارسلونا و فلسفه فوتبالی ما مثل قبل ادامه دارد. ما نگران آن بودیم که مربی دیگری با ایده ها و عقاید جدیدی روی کار بیاید ولی با تیتو چیزی تغییر نکرده است.»

این روزها سران بارسا درتلاشند تا قراردادی ابدی را به چابی ارناندس پیشنهاد دهند. آلوس در این باره گفت:« اگر چیزی غیر از این بگویم ، تزویر است. من دوست دارم فوتبالم را در باهیا به پایان ببرم؛ همان جایی که فوتبالم را شروع کردم .ولی قبل از هر چیزی می خواهم به اوج دوران فوتبالی ام برسم.»

+

گزارش روز: شروع طلایی تیتو- 4 بارقهرمانی بارسا در شروعی 15 امتیازی

این هفتمین باری است که بارسلونا رقابت های لالیگا را با کسب 5 برد متوالی آغاز می کند. در 4 بار قبلی از این شش بار، بارسلونا فصل را با عنوان قهرمانی به پایان برده.

سایت گل- بعد از رفتن پپ گواردیولا از بارسلونا و انتصاب تیتو به عنوان جانشین او، اما و اگرها و تردیدهای فراوانی در تیم کاتالان به وجود آمد و خیلی ها نگران بی تجربگی تیتو بودند؛ اما شروع بارسلونا با تیتو رویایی بود و با نتایجی که او به دست آورد، تمام این تردیدها از میان رفت. او در 5 حضورش برروی نیمکت مربیگری بارسا، این تیم را به 5 برد رسانده. و کسب این نتایج مطلوب از یک سو و لغزش های پی در پی رئال مادرید از سوی دیگر، شانس قهرمانی بارسا در رقابت های این فصل لالیگار اافزایش خواهد داد.

طبق آمار و ارقام موجود، در میان فصولی که بارسلونا، فصل را با کسب 5 برد متوالی آغاز کرده، این تیم 4 بار به قهرمانی لالیگا رسیده.

بامروری برتاریخ، متوجه می شویم که تا به اینجا 24 باردر تاریخ رقابت های لالیگا ، یک تیم توانسته در 5 بازی ابتدایی اش به پیروزی برسد ؛ درمیان تیم هایی که در تاریخ رقابت های لالیگا، 5بازی اولشان را با بردآغاز کرده اند ، ده بار قهرمانی نصیب آن تیم ها شده و 7 نایب قهرمانی به ثبت رسیده، پنج رده سومی و دوبار هم قرار گرفتن تیم در رده چهارم ثبت شده.

به گزارش سایت گل ، این هفتمین باری است که بارسلونا رقابت های لالیگا را با کسب 5 برد متوالی آغاز می کند. در 4 بار قبلی از این شش بار، بارسلونا فصل را با عنوان قهرمانی به پایان برده. حالا تیتو ویلانووا با کسب 15 امتیاز از 15 امتیاز ممکن ( و با تفاضل گل +11) ، دومین مربی برتر این تیم است که بهترین شروع را در تاریخ باشگاه کاتالان داشته و فقط بلیمی را بالای خود می بیند که در 5 بازی ابتدایی تیمش 15 امتیاز گرفته و تفاضل گل 13+ داشته.

تیتوویلانووا به علاوه چهارمین مربی تاریخ باشگاه بارسلوناست که توانسته با شاگردانش در 5 بازی اول تیم در لالیگا به 15 امتیاز برسد. پیش از او بلیمی، ونبلز و فان خال توانسته بودند این افتخار را به دست بیاورند.

ابهام درمورد نام ورزشگاه جدید بارسلونا

امسال ورزشگاه نو کمپ پنجاه و پنجمین سال تاسیسش را جشن می گیرد.این ورزشگاه در 24 سپتامبر سال 1957 احداث شد و البته سران باشگاه بارسلونا در فکر آن هستند تا ورزشگاه جدیدی را احداث کنند. در این میان ابهامات زیادی درمورد نام ورزشگاه جدید مطرح شده . برخی ها معتقدند که باید اسم این ورزشگاه را نیز نوکمپ بگذارند و یا اینکه نام یکی از اسطوره های این باشگاه را روی ورزشگاه جدید بگذارند تا نام این فرد در تاریخ و برای آیندگان جاودانه شود. دراین میان نام افرادی چون خوان گامپر و جوزپ لوئیس نونیس یکی از روسای ماندگار باشگاه بارسلونا، اوریول تورت، پدر مدرسه فوتبالی بارسونا و ریکارد ماسنچس، مدیر داخلی سابق باشگاه بارسا مطرح شده است.

14. 8 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چابی: هشت امتیاز فاصله یک داستان و حکایت نیست؛ باید از آن بهره ببریم

ستاره باتجربه باشگاه بارسلونا در صحبت هایی به این نکته اشاره کرد که جایگاه تیمش در رقابت های لالیگا خیلی خوب است و حالا همه فشارها بر روی رئال است

سایت گل- چابی ارناندس، زننده یکی از دو گل بارسلونا در دیدار با گرانادا روز پنجشنبه در گفتگو با روزنامه اسپورت کاتالونیا به این نکته اشاره کرد که فاصله و برتری 8 امتیازی تیمش نسبت به رئال مادرید در جدول لالیگا، یک قصه و حکایت نیست و یک برتری ای است که بارسایی ها باید از آن بهره ببرند.

چابی در این باره گفت:« برتری 8 امتیازی ما نسبت به رئال، قصه و حکایت نیست، بلکه یک برتری ای است که باید از آن بهره برد. در رقابت های لالیگا جایگاه خیلی خوبی داریم و حالا فشارها روی رئال مادرید است.»

کاپیتان دوم بارسلونا با اشاره به جروبحثی که میان مسی و ویا در بازی با گرانادا گفت:« این موضوع حتی یک ثانیه هم در رختکن مطرح نشد.» و در تمجید از توانایی های تیتو، مربی جوان بارسا گفته:« تیتو به ما نشان داده که یک لیدر بزرگ فوتبالی است و شخصیت بزرگی دارد. » چابی معتقد است که بارسلونا باید در ضربات ایستگاهی بهتر شود .

او درمورد شرایط فیزیکی اش گفته:« من بازیهای زیادی را با درد و مصدومیت برگزار کردم ولی الان واقعا دردی ندارم.»

قرارداد کنونی چابی با بارسا در سال 2014 به اتمام می رسد و سران بارسا در فکر تمدید قرارداد او هستند. خود چابی دراین باره می گوید:« نقش من در تیم هنوز هم مهم است. امیدوارم که بتوانم در بارسلونا بازنشسته شوم.»

او ادامه داد:« بارسلونا به بازیکنانی مثل نیمار هم نیاز دارد که از جادوی خاصی بهره می برند.»

چابی در بخش پایانی صحبت هایش در مورد توپ طلا صحبت کرد و گفت:« توپ طلای امسال مال مسی است. اگر قرار باشد بهترین بازیکن دنیا انتخاب شود، دیگر رنگ مطرح نیست.»

2012/9/27

فابرگاس: مشکلی ندارم مسی در پست مورد علاقه من بازی کند

فابرگاس در رقابت های یورو 2012 و در غیاب داوید ویا در تیم ملی اسپانیا در پست شماره 9 کاذب بازی می کرد اما در بارسا این پست در اختیار مسی قرار دارد

سایت گل- سسک فابرگاس، هافبک بارسا، اعلام کرد از اینکه به خاطر مسی در پست دیگری به جز پست دلخواهش بازی کند، نگران نیست. فابرگاس در رقابت های یورو 2012 و در غیاب داوید ویا در تیم ملی اسپانیا در پست شماره 9 کاذب بازی می کرد اما در بارسا این پست در اختیار مسی قرار دارد.

او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" در بارسا، بهترین بازیکن تاریخ در پست مورد علاقه من بازی می کند. من در مورد مسی صحبت می کنم. و خوش شانسم که او برای تیم ملی اسپانیا بازی نمی کند. پست مورد علاقه من هافبک تهاجمی است، جایی که ونگر من را در زمین قرار می داد. پشت مهاجم در سیستم 4-2-3-1. سال گذشته من در سیستم 3-4-3 به عنوان مهاجم بازی می کردم؛ پشت سر مسی یا به عنوان شماره 9. اکنون دیگر این طور نیست. اکنون باید پاس گل فراهم کنم. فضا سازی کنم و موقعیت به وجود بیاورم. اما من آرام هستم. من بازیکنی نیستم که در یک فصل 30 گل بزنم."

فابرگاس همچنین از سطح بالای بازی در لالیگا در رقابت های این فصل ابراز تعجب کرد و معتقد است که سطح رقابت در این لیگ از لیگ برتر بیشتر است. "وقتی از آرسنال به اسپانیا برگشتم، با این حقیقت روبرو شدم که لالیگا از لیگ برتر دشوارتر است. در انگلیس قهرمانی آسان است زیرا اگر در 5 یا 6 دیدار شکست بخورید، باز هم می توانید قهرمان شوید. تیم های اسپانیایی از نظر تاکتیکی آماده تر هستند. گلزنی در لالیگا دشوارتر است و برای دادن پاس و فضاسازی، آزادی کمتری دارید. بازی ها در انگلیس آسان تر است زیرا تیم ها کمتر دفاعی هستند."

2012/9/27

16. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

ژاوی: آبیدال 3-2 ماه دیگر به میادین برمی گردد

این مدافع فرانسوی از ماه آوریل گذشته و پس از انجام عمل پیوند کبد، دور از میادین به سر می برد. او ماه گذشته اظهار امیدواری کرده بود که بتواند از 4 ماه دیگر شرایط بازی کردن را پیدا کند.

ویسایت گل- ژاوی، ستاره خط میانی بارسا، اعلام کرد که اریک آبیدال، هم تیمی اش، می تواند از دو ماه دیگر به میادین بازگردد. این مدافع فرانسوی از ماه آوریل گذشته و پس از انجام عمل پیوند کبد، دور از میادین به سر می برد. او ماه گذشته اظهار امیدواری کرده بود که بتواند از 4 ماه دیگر شرایط بازی کردن را پیدا کند. اما ژاوی اکنون اعلام کرد که زمان بازگشت آبیدال پیش از پایان پاییز خواهد بود و تعهد این بازیکن برای بازگشت به شرایط بازی را مورد ستایش قرار داد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آبیدال فوق العاده است؛ یک الگو. او یک حرفه ای تمام عیار است و هر روز صبح و عصر در سالن تمرین می کند. نمی گویم که او مطمئنا در ماه نووامبر برمی گردد اما احتمالا این اتفاق بین ماه های نووامبر و دسامبر رخ می دهد. او به همه بازیکنان تیم جرات و جسارت می دهد. روحیه او از همه بهتر است. به نظر می رسد او این روزها خوشحال تر از همیشه است. او کسی است که باید در باشگاه به عنوان الگویی برای بقیه بماند.

" هافبک باتجربه بارسا همچنین خاویر ماسچرانو و خوسه پینتو را مورد ستایش قرار داد و گفت:" ماسچرانو یکی دیگر از الگوهای تیم است؛ به خاطر نحوه تمرینات، شیوه انطباق با باشگاه و نحوه صحبت کردن. او در رختکن و زمین یک لیدر است. پینتو نیز الگوی دیگر تیم است. او در رختکن فوق العاده است. حقیقت را می گویم. رختکن ما بی نظیر است."

+

الکسیس سانچس: هنوز در بارسا به روزهای اوج نرسیده ام؛از 10 به خودم 5 می دهم

با وجود به ثمر رساندن 15 گل در اولین فصل حضورش در لالیگا، فوروارد شیلیایی معتقد است که هواداران تنها بخشی از توانایی های او را دیده اند

سایت گل- الکسیس سانچس،فوروارد شیلیایی باشگاه بارسلونا از عملکرد خودش برای باشگاه کاتالان راضی نیست و هنوز در انتظار آن است تا بازیهای به مراتب بهتری را به نمایش بگذارد.

این بازیکن شیلیایی در 34 دیداری که دراولین فصل حضورش در بارسلونا برگزار کرده، 15 گل به ثمر رسانده و البته از این روند راضی نیست و معتقد است که هنوز کارهای زیادی در باشگاه کاتالان دارد

الکسیس 23 ساله در صحبت هایی به خبرنگاران گفت:« من تا به اینجای حضورم در بارسلونا، از 10 به خودم نمره 5 را می دهم. من می توانم کارهای به مراتب بیشتری انجام دهم و خودم می دانم که به عنوان یک بازیکن، چه قدر خوب هستم. بهترین بازیهای الکسیس را هنوز ندیده اید. من انتقادات شما رسانه ها را می پذیرم. چون این انتقادات مرا قوی تر می کند.»

تا به اینجای رقابت های این فصل،الکسیس در 6 بازی برای بارسا به میدان رفته .البته با بازگشت داوید ویا به روزهای اوج و درخشش کریستین تئیو در ترکیب بارسا، جایگاه او در ترکیب اصلی با خطراتی مواجه شده.

او ادامه داد:« من باید هر هفته برای جایگاهم در ترکیب اصلی تیم مبارزه کنم.»

+

گزارش روز: پیمان برادری بازیکنان بارسا در ناهار رسمی؛ سردرگمی مسی و تیاگو: کدام ماشین من است؟

بازیکنان بارسلونا در آستانه دیدارهای حساس با سویا، بنفیکا و رئال، پیمان برادری بستند

سایت گل- بازیکنان باشگاه بارسلونا ظهر روز 4شنبه ناهار را در کنار هم صرف کردند. آنها سالی دو یا سه بار در کنار هم برای صرف غذا به رستورانی می روند و در این مراسم با هم پیوند برادری می بندند. عموما این دیدار ها در آستانه بازیهای حساس بارسلونا و به منظور افزایش روحیه بازیکنان این تیم انجام می شود.

حالا هم بارسلونا سه بازی سخت را پیش رو دارد. مصاف با سویا، بعد از آن رویارویی با بنفیکا و سپس صف آرایی مقابل رئال مادرید در دیدار ال کلاسیکو

یکی از نکات جالب توجهی که در مراسم روز 4شنبه دیده شد، سردرگمی لیونل مسی و تیاگو آلکانتارا در پیدا کردن اتومبیل هایشان بود. از آنجایی که اتومبیل های مسی و تیاگو آلکانتارا، یک مدل و به یک رنگ است، آنها در پیدا کردن ماشین هایشان دچار سردرگمی شدند.

ویدئو:

Last edited by MMM52; 27-09-2012 at 21:09.

18. 7 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

ساندرو روسل: تلاشمان را می کنیم تا چابی دربارسا از فوتبال خداحافظی کند

ساندرو روسل در سفرش به نیویورک در رویدادیهای مختلفی شرکت خواهدکرد..

سایت گل-ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا این روزها در نیویورک به سر می برد. او که برای انجام فعالیت های اداری و تجاری و شرکت در چندین رویداد مختلف به آمریکا سفر کرده، در گفت و گو با هواداران بارسلونا در نیویورک اعلام کرد که تمام تلاش های لازم انجام خواهند داد که چابی فوتبالش را در باشگاه کاتالان به پایان ببرد: « واقعا خوشحالم که در تمام دنیا، هواداران بارسلونایی زیادی هستند؛ چون این به ما کمک می کند تا ریشه ها و احساسات و روحیه مان در سرتاسر دنیا، معرفی شود.»

هواداران بارسلونا در نیویورک هم هدایای خودشان را به ساندرو روسل دادند که از آن جمله می توان به پیراهنی با شماره 12 اشاره کرد.

روسل در جریان دیدارش با لوئیس آلبرتو مورنو،رئیس بانک « اینترآمریکانو د دسآرویو» درمورد مشارکت و همکاری دوجانبه برای رشد اجتماعی نوجوانان فقیر درآمریکای جنوبی و منطقه کارائیب صحبت کرد و قرار براین شد که این پروژه از مناطق فقیرنشین ریودوژانیرو آغاز شده و درآرژانتین و مکزیک نیز انجام شود.روسل ادامه داد:« مابا همکاری بنیاد باشگاه ریودوژانیرو فعالیت هایی را انجام دادیم ومی خواهیم تاجایی که می توانیم در آرژآنتین ومکزیک هم فعالیت کنیم.»

به گزارش سایت گل ، روسل روز چهارشنبه آنتونی لیک، مدیراجرایی یونیسف هم دیدار کرد و بعد از آن هم با بیل گیتس، رئیس بنیاد بیل و ملیندا گیتس در هتلی در منهتن دیدار کرد. روز پنجشنبه روسل در جلسه ای در مقر سازمان ملل حضور خواهد یافت.
    او در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد انتخابات کاتالونیا که روز 25 نوامبر برگزار خواهد شد، به این نکته اشاره کرد که در این انتخابات شرکت خواهد کرد و گفت:« من رای می دهم ولی به هیچ کسی به جز همسرم،توضیحی نمی دهم و نمی گویم که به چه کسی رای داده ام.»

او در پاسخ به سوالی درمورد آنکه آیا چابی فوتبالش را در بارسلونا به پایان خواهد برد یا خیر گفت:« ما تمام تلاشمان را انجام می دهیم تا اینکه او کفش هایش را در بارسلونا آویزان کند.چابی یک الگوی فوتبالی است. یک بازیکنی تاریخی که تمام رکوردهای باشگاه راجا به جا خواهد کرد. ما تلاش می کنیم و فکر می کنم که خود او هم دوست دارد تا فوتبالش را در بارسا به پایان ببرد.»

و سوال بعد در مورد صدرنشینی مقتدرانه بارسا و فاصله 8امتیاز بارئال بود که روسل در پاسخ گفت:« هنوز زمان زیادی تا پایان فصل مانده؛ فصل تازه شروع شده.»

+

کریستین تی‌یو در آستانه قرارداد جدید با بارسلونا

این مهاجم جوان توجه چندین باشگاه را جلب کرده اما انتظار نمی‌رود با جایی جز بارسلونا قرارداد امضا کند.

سایت گل – کریستین تی‌یو گفته ایجنت او در حال مذاکره با بارسلونا بر سر قراردادی جدید و بهتر است.

قرارداد فعلی این مهاجم چندپسته در تابستان 2013 به پایان می‌رسد. او مورد توجه چند باشگاه خارجی است اما بعید است از نوکمپ برود و قرارداد جدید او در راه است.

تی‌یو به مارکا گفته: «تمدید قرارداد عالی پیش می‌رود. بارسا با ایجنت من در مذاکره است و امیدوارم هر چه سریع‌تر به قرارداد برسیم.»

این مهاجم 21 ساله در آکادمی جوانان بارسلونا پرورش یافته و در نوامبر 2011 اولین بازی رسمی خود را برای تیم اصلی انجام داد.

او تبدیل به عضوی کلیدی در تیم کاتالان شده است.

+

نایب رئیس بارسا: نمره تیتو تا به حال، 9 از 10 است.

این مربی 44 ساله در این تابستان جانشین پپ گواردیولا شد و این تیم را در فصل جدید لالیگا، به 5 پیروزی پیاپی رساند.

سایت گل- جوزپ ماریا بارتومئو، نایب رئیس باشگاه بارسا، از عملکرد تیتو ویلانووا، سرمربی تیمش کاملا ابراز رضایت کرد.

این مربی 44 ساله در این تابستان جانشین پپ گواردیولا شد و این تیم را در فصل جدید لالیگا، به 5 پیروزی پیاپی رساند.

بارتومئو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" به نظر من، نمره تیتو تا به حال، 9 از 10 است. او کاملا می داند به دنبال چیست و تصمیمات درستی می گیرد. ما تصمیمات او را کاملا قبول داریم."

او همچنین تاکید کرد که مسی از شرایطش در باشگاه بارسا کاملا راضی است و دلیل آن را جو خوب باشگاه کاتالانی دانست.

" مسی یک حرفه ای تمام عیار است. او در این باشگاه رشد کرده و به آن کاملا اعتقاد دارد. او لیدر این پروژه است. پول مسئله بعدی است. او در هیچ باشگاه دیگری نمی تواند این اندازه خوشحال باشد.

در رختکن بارسا همه به هم نزدیک هستند. بازیکنان از بودن در کنار هم لذت می برند و قهرمانی ها هم از راه خواهد رسید."

نایب رئیس بارسا در مورد انتقال نیمار به بارسا گفت:" نیمار تا سال 2014 با سانتوس قرارداد دارد. او بازیکنی که کاملا مناسب پروژه بارساست. ما هیچ پولی برای خرید او نداده ایم اما اگر بخواهد در اروپا بازی کند، ما برای به خدمت گرفتن او تلاش خواهیم کرد."

+

ونگر: سونگ در بارسا موفق خواهد شد

سونگ که 7 سال زیر نظر ونگر در آرسنال بازی کرد، به دلیل بازی ضعیفش در دیدار هفته گذشته بارسا مقابل اسپارتاک مسکو در لیگ قهرمانان، با انتقاد رسانه ها روبرو شد.

سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، با حمایت از الکس سونگ، شاگرد سابقش، اعلام کرد که این ملی پوش کامرونی می تواند در نوکمپ تاثیرگذار باشد.

سونگ که 7 سال زیر نظر ونگر در آرسنال بازی کد، به دلیل بازی ضعیفش در دیدار هفته گذشته بارسا مقابل اسپارتاک مسکو در لیگ قهرمانان، با انتقاد رسانه ها روبرو شد.

اما ونگر معتقد است سونگ از کیفیت لازم برای موفقیت در لالیگا برخوردار است و به ویلانووا در مورد استفاده از این بازیکن توصیه هایی کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او در بارسا موفق خواهد شد. چیزی به من می گوید که او در مرکز خط دفاعی بازی خواهد کرد. مهم نیست چه کسی در کنار او بازی خواهد کرد. او نقش خودش را به خوبی ایفا می کند."

سونگ که در سال 2005 از باستیا به آرسنال پیوست، حدود 200 باز برای این تیم انجام داد که بیشتر آنها در پست هافبک دفاعی بود.

با این وجود، در بارسا تمایل زیادی به استفاده از هافبک های دفاعی در مرکز خط دفاعی وجود دارد و پیش از این یحیی توره و خاویر ماسچرانو تجربه این تغییر پست را داشتند.

20. 7 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •