تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 328 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

مارسلو گفتند 4 ماه....7.5 میلیون هم سره مارسلو از فیفا گرفتند.
    کوانترائو هم 1.5 ماه طول میکشه تا روی فرم بیاد.
    کریم بنزما ظاهرا مشکلی نداره و دیروز فقط برای احتیاط تمرین نکرده سامی خدیرا هم همینطور....!
    آربلوا هم 3 هفته نیست.
    هیگواین هم اینطور که خودش رو صفحه توییترش گفت مشکلی نداره.

2. 7 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

10

مورینیو: بارسلونا به دنبال جذب په په بود

اصلاعجیب نخواهد بود که در روزهای آتی بازیکن دیگری را هم از دست بدهیم. باید ببینیم که خوش شانس خواهیم بود یا نه

سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی رئال مادرید در آستانه دیدار تیمش مقابل سلتا ویگو از سری رقابت های لالیگا به این نکته اشاره کرده که سلتا ویگو 15 روز زمان داشت تا خودش را برای این بازی آماده کند و تیم او تنها یک روز زمان داشته. او در بخشی از صحبت هایش به این نکته اشاره کرد که بارسایی ها روزی به دنبال جذب په په بودند.

محتوای مخفی: دراینجا می توانید متن صحبت های آقای خاص را مطالعه کنید: 
    زمانی که بازیهای ملی را از طریق تلویزیون دنبال می کردید، درمورد مصدومیت بازیکنانتان چه نظری داشتید؟
    خب. همیشه سعی می کنم راهکارهای موجود برای مشکلات را ببینم. سخت است.پذیرش چنین شرایطی آسان نیست. آن هم وقتی می بینی که بازیکنانت یکی بعد از دیگری مصدوم می شوند. ما قبل از برگزاری اردوهای ملی یک بازی انجام دادیم و در آن بازی تمام بازیکنانمان در اوج بودند و مشکلی نبود. اصلاعجیب نخواهد بود که در روزهای آتی بازیکن دیگری را هم از دست بدهیم. باید ببینیم که خوش شانس خواهیم بود یا نه. اگر ما در بازی شنبه شب یک مصدوم دیگر بدهیم،و در بازی 4شنبه شب مقابل بوروسیا دورتموند و یا بازی بعدی مان در لالیگا مقابل مایورکا بازیکن دیگری را دراختیار نداشته باشیم، من چندان سورپرایز نخواهم شد
    ناچو به عنوان بال چپ بازی خواهد کرد؟
    فکر می کنم که امروز روز ایده آلی برای شماهاست که تیم را ببندید. روزی که این همه مشکل داریم و این همه مصدوم داریم، روز فوق العاده ای برای شماست. ولی جدای از شوخی، گزینه هایی پیش رو داریم. بازیکنانی هستند که می توانند در پست بال چپ بازی کنند و بدون ناله و شیون و بدون آنکه هرروز راجع به این مشکل صحبت کنیم و بدون آنکه هرروز و در بازیهای بعد این تکرار شود، این کار را انجام خواهیم داد. کاری نمی توان کرد. این بازیکنان مصدوم هستند و خیلی زود هم به جمع ما بازنمی گردند. ما شرایط را مثل یک درام جلوه نمی دهیم. من به ناچو فکر کرده ام ولی گزینه های دیگر را هم در ذهنم دارم. راستش را بخواهید، زمانی که بازیهای ملی تمام می شوند، برای چند دقیقه ای در ذهنم به این فکر می کنم که چه کسانی را برای بازی خواهم داشت. این طور نیست که از شدت نگرانی، کم خواب شده باشم و یا اینکه هرروز به ترکیب تیمم فکر کنم. من خیلی زود تصمیمم را گرفته ام و تصمیمم روشن و واضح است.
    مصدومیت بازیکنان، بازی را برای شما سخت تر کرده؟
    من از سلتا ویگو و سبک بازی اش خوشم می آید. آنها برای بازی کردن، سازماندهی خوبی دارند. آنها مربی باشخصیتی دارند. چیزی هم برای از دست دادن ندارند و فقط به برد فکر می کنند. آنها 15 روز است که خودشان را برای این بازی آماده می کنند. فقط بازیکن کره ای شان، برای حضور درتیم ملی کشورش، اردوی تیم باشگاهی را ترک کرده بود.از این نظر، درانتظار یک بازی سخت هستیم. بازیکنان من، روز 4شنبه اولین جلسه تمرینی شان را انجام دادند و پنجشنبه برای دومین بار تمرین کردند. دراینجا جلسات بازیابی برای ما اهمیت زیادی دارد. بعد از هر بازی، بازیکنان برنامه های دوروزه ای برای بازیابی توانشان دارند.
    نظرتان درمورد این موضوع که گویا بارسایی ها فیلمی از حرکات خشن په په را تهیه کرده اند، چیست؟
    من هیچ چیزی نمی دانم. درمورد ویدئویی از په په هیچ چیزی نمی دانم. تنها چیزی که می دانم این است که تا زمانی که په په قراردادش را با رئال تمدید نکرده بود و در بازه زمانی چند ماهه ای که در این میان بود تا مشکل حل شود، تیم های مهمی برای جذب او، به سراغ مدیربرنامه هایش آمدند و به شیوه ای غیرمستقیم تلاش می کردند تا په په قراردادش را تمدید نکند. نمی دانم که حالا یکی از این باشگاه ها، یک ویدئو درمورد په په تهیه کرده....
    فکر می کنید که بارسایی ها تلاش می کردند تا په په قراردادش را با رئال تمدید نکند؟
    نه..نه..من جوابی به این سوال نمی دهم

4. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ورزش۳: ستاره پرتغالي رئال‌مادريد نخستين ورزشکاري است که در دنياي مجازي توانسته بيش از 50 ميليون هوادار داشته باشد. به گزارش ايسنا،هر چند اين اظهارنظر غيررسمي است ولي CR7 در وب‌سايت اجتماعي فيس بوک نخستين ورزشکاري شناخته شد که از مرز 50 ميليون هوادار گذشته است. چنانچه تمام افرادي که گزينه "like" را در صفحه هواداري گرانقيمت‌ترين فوتباليست‌ جهان انتخاب کردند، کشوري را بنيان‌گذاري کنند، مي‌توانند بيست‌وپنجمين سرزمين پرجمعيت جهان باشند! رونالدو با تشکر از هوادارانش در فيس بوک گفت: "رسيدن به 50 ميليون باورنکردني است. دوست دارم از تمام آنها که از من در اين سال‌ها پشتيباني کرده‌اند، تشکر کنم." او دست کم در فضاي مجازي توانسته است ليونل مسي را در دوئلي رودررو از پيش رو بردارد. مقايسه بهترين فوتباليست‌هاي جهان يکي از خاص‌ترين دوئل‌هاي ورزشي است. درست همانند مقايسه روجر فدرر و رافائل نادال در تنيس. در دوئل مسي – رونالدو بحث بر سر گل، جام و افتخارهاي فردي و تيمي است. آخرين بار ستاره بارسا توانسته بود، رونالدو را درانتخاب بهترين بازيکن فوتبال دنيا و بهترين گلزن اسپانيا جا بگذارد ولي اين بار اين ورزشکار 27 ساله پرتغالي بود که توانست رقيب آرژانتيني خود را که 38/5 ميليون "like" را در صفحه‌اش داشت، جا بگذارد. ديويد بکام با 21/5 ميليون هوادار مجازي در رده سوم محبوب‌ترين ورزشکاران دنيا ايستاده است.

6. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

یعنی دیگه بازیکن نموند که مصدوم بشه؟! تمام Full-back ها مصدوم شدن.

لیست بلند مصدومین:

1. مارسلو (۳ ماه)
    2. فابیو کوئنترائو
    3. کریم بنزما
    4. گونزالو هیگواین
    5. سمی خدیرا
    6. آلوارو آربلوا
    حسابی شانس آوردیم که خود مورینیو مصدوم نشده و رسید به بازی با این وضع!!!!

8. 5 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایکر کاسیاس در گفتگو با روزنامه آ.اس به بررسی مسائل مختلفی پرداخته. از بازیهای تیمش در کوپا دل ری گرفته تا انتشار اخباری درمورد احتمال انتقال فالکائو به رئال و پیغام مجازی کاسیاس برای فوتبال دوستان.متن این گفتگو را دراینجا مطالعه کنید:

نظرت درمورد انتشار ویدئویی از سوی بارسایی ها درمورد په په چیست؟
    نمی دانم که به شما چه بگویم. تعجب کرده ام که بارسایی هاچنین ویدئوهایی را تهیه کرده اند. درک می کنم که آنها برای زیرنظر داشتن حریف چنین ویدئوهایی تهیه کنند ولی زیر نظرگرفتن تنها یک بازیکن، رفتارمناسبی از سوی تیمی مثل بارسلونا نیست

نظرت درمورد آلکویانو، حریف اول رئال در کوپا دل ری و احتمال رویارویی با بارسا در نیمه نهایی کوپا دل ری چیست؟

هنوز تا رویارویی احتمالی با بارسا خیلی زمان باقی است. ما باید اول خودمان را برای بازی با آلکویانو آماده کنیم. در سالهای اخیر، در مصاف با تیم های گمنام تری در مقایسه با رئال، با سختی های زیادی مواجه شدیم. بایدبرای حریف ارزش و احترام قائل شد. حریفانی مثل آلکویانو؛ چون قطعا آنها چیزی برای از دست دادن ندارند و انگیزه های زیادی برای پیروزی دارند.

برای دفاع از برخی اتهام هایی که در شبکه های اجتماعی دریافت می کنی، از شبکه های اجتماعی استفاده کردی

همه ما در شبکه های اجتماعی هستیم و زمانی رسید که تصمیم گرفتم نظرم را در مورد صحبت هایی که در هفته های اخیر مطرح شده بود، در فیس بوک اعلام کنم. زمان را مناسب دیدم. فقط می خواستم برخی نکات را اعلام کنم.

این روزها انتقاداتی به عمل می آید. نظرت درمورد این انتقادات چیست؟

تمام اینهارا باید به شوخی گرفت. باید به نظرات احترام گذاشت. هرزمان که یک انتقاد سازنده باشد، خیلی هم مثبت است. زمانی که این همه مدت در اوج هستی و به علاوه در تیمی مثل رئال هستی و پرونده خوبی را داری و تنها در یکی دو بازی نمی درخشی، همه چیز سیاه دیده می شود. من سالهاست که با اینها کنار آمده ام. همچنان کار می کنم و تلاش می کنم تا نظرات مخالف را تغییر دهم.

فکر می کنی فالکائو به رئال خواهد آمد؟

او مهاجم خیلی بزرگی است . البته این صحبت ها همه شایعه است. فقط بازیکنان تیم ما برایمان مهم هستند. ایگواین، بنزما و موراتا، مهاجمانی هستند که ما نگرانشان هستیم و می خواهیم که دراوج باشند. من کسی نیستم که بگویم که کدام بازیکنان به درد تیم می خورند و کدام بازیکنان باید به رئال بیایند.

از اینکه الگوی خیلی از مردم هستی، چه احساسی داری؟

مردم به من لطف زیادی دارند واحترام زیادی برایم قائلند. واقعیت این است که از شنیدن این صحبت ها احساس غرور می کنم. سعی می کنم تا به بهترین نحو ممکن کارهایم را انجام دهم تا مردم از بازیهای رئال و تیم ملی لذت ببرند.

حسابی شانس آوردیم که خود مورینیو مصدوم نشده و رسید به بازی با این وضع!!!!
    تو این بازی هم گویا اسین به عنوان Full back بازی کرد.

10. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مورينيو اشلي کول را مي‌خواهد

باشگاه رئال مادريد در نظر دارد با 6 ميليون پوند مدافع چلسي را در ماه ژانويه به خدمت بگيرد.

به نقل از ديلي ميرور، ژوزه مورينيو پس از اينکه مارسلو را به دليل مصدوميت از دست داد به دنبال جذب اشلي کول در ژانويه به تيمش است.

اما سرمربي سابق چلسي براي راضي کردن مدافع 31 ساله کار سختي در پيش دارد.

کول تا تابستان آينده قراردادش با چلسي به پايان مي‌رسد و به نظر مي‌رسد خودش را براي ترک استمفورد بريج آماده مي‌کند؛ در حالي که رومن آبراموويچ تنها با عقد يک قرارداد يک ساله با اين بازيکن 31 ساله راضي مي‌شود.

مارسلو به دليل شکستگي پا به مدت 3 ماه از ميادين دور خواهد بود؛ فابيو کونترائو و آلوارو آربلوا نيز ديگر مصدومان رئال مادريد هستند.

مورينيو حدود 6 ميليون پوند براي خرج کردن در ژانويه در اختيار خواهد داشت و چلسي ترجيح مي‌دهد از خروج کول پولي به جيب بزند؛ در حالي که پس از پايان فصل هيچ مبلغي دست اين تيم را در ازاي فروش کول نخواهد گرفت. ورزش 3

12. 8 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    حضور فالکائو شایعه اس کاملا؟؟؟؟

به نظرم باید یه مهاجم دیگه در تیم باشه در سبک ساموئل اتوو این سبک فوتبالیست...
    ما به مهاجم هایی نیاز داریم که در بعضی شرایط خودشون بتونن برای خودشون موقعیت ایجاد کنن (البته از این نظر بنزما بهتره از هیگواین) نه فقط یه فوروارد کلاسیک و تمام کننده...
    اون فصل هم ادبایور کم به درد تیم نخورد خداییش...
    کلا شاید شرایطی پیش اومد نیاز به 3 فوروارد یه سیستم فوق هجومی بود...
    درسته فوروارد های دیگه ای هم داریم...ولی میشه فوروارد های بهتری هم داشت خداییش...

14. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان
    حضور فالکائو شایعه اس کاملا؟؟؟؟

به نظرم باید یه مهاجم دیگه در تیم باشه در سبک ساموئل اتوو این سبک فوتبالیست...
    ما به مهاجم هایی نیاز داریم که در بعضی شرایط خودشون بتونن برای خودشون موقعیت ایجاد کنن (البته از این نظر بنزما بهتره از هیگواین) نه فقط یه فوروارد کلاسیک و تمام کننده...
    اون فصل هم ادبایور کم به درد تیم نخورد خداییش...
    کلا شاید شرایطی پیش اومد نیاز به 3 فوروارد یه سیستم فوق هجومی بود...
    درسته فوروارد های دیگه ای هم داریم...ولی میشه فوروارد های بهتری هم داشت خداییش...
    فالکائو بازیکن خوبی هست. ولی امکان انتقالش با توجه به رابطه رئال با تیمش، واقعاً بعید هست! هرچند اگه مفت میدن، ما بدمون نمیاد الان هم که یه پولی بابت مصدومیت مارسلو گیرمون اومده.

اما در کل، به نظر من رئال الان تیم کاملی داره، اگه قرار باشه بازیکنی بخره، بهتره یه مدافع راست خوب بگیره.

16. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اسين: رئال‌مادريد براي پيروزي به دورتموند مي‌رود

بازيکن 29 ساله غنايي گفت که سفيدپوشان براي تساوي به دورتموند نمي‌روند و هدف آنها کسب 3 امتياز است.

--------------------------------------------------------------------------------

مايکل اسين تأکيد کرد که رئال مادريد به دنبال پيروزي در مسابقه اين هفته خود در ليگ قهرمانان مقابل بوروسيا دورتموند است.

قهرمانان اسپانيا 6 امتياز از 2 بازي ابتدايي خود مقابل منچسترسيتي و آژاکس به دست آوردند و قصد دارند نوار پيروزي‌هاي خود را مقابل قهرمان بوندس ليگا هم ادامه دهند.

اسين در اين باره اظهار داشت: بازي بسيار سختي خواهيم داشت. به هر حال ما بايد براي پيروزي مقابل دورتموند به ميدان برويم. براي کسب 3 امتياز مجبوريم بهترين بازي خود را به نمايش بگذاريم.

اسين در پيروزي مادريد مقابل سلتاويگو در پست مدافع چپ به ميدان رفت و بازيکن سابق چلسي تأکيد کرد که خوشحال خواهد شد هرجايي که مربي به او نياز داشته باشد، به ميدان برود.

وي در اين باره گفت:‌ بايد تأييد کنم که بازي در دفاع چپ هميشه برايم کمي عجيب بوده است. به هر حال مورينيو از من خواست تا در اين پست بازي کنم و من اکنون مي‌دانم که مي‌توانم در اين پست به ميدان بروم.

بازيکن 29 ساله غنايي مادريد خاطرنشان کرد: خوشحال مي‌شوم که در هر پستي که مورينيو از من بخواهد بازي کنم. وظيفه دارم براي تيم فداکاري کنم. تلاشم را ادامه مي‌دهم تا به تيم در راه کسب 3 امتياز کمک کنم.

رئال مادريد چهارشنبه شب ساعت 20:45 به وقت محلي در ليگ قهرمانان اروپا مقابل بوروسيا دورتموند به ميدان خواهد رفت.

18. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

همیشه بحث خرید بازیکن از اتلتیکو مادرید به ضررمون شده..... چه زمانی که فرناندو تورس می درخشید چه بازیکن فوق العاده ای مثه آگوئرو و حالا هم فالکائو!! البته شرایط فالکائو با اون دوتای قبلی خیلی فرق میکنه رامدال خودش رو به همراه هالک در زمانی که پورتو بازی میکرد اثبات کرده بود و همه از استعداد بی نظیزش کم و بیش خبر دار شده بودن. شانسه که ما داریم که تیم رقیب هم شهریمون بهترین مهاجمای جهان رو معرفی میکنه؟؟

20. 2 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •