شيمي پيش مبتكران خوبه...
فقط پيش 2 رو هم مبتكران و هم خيلي سبز يه كم مطلبه زيادي آوردن يه چيزايي كه اصلا نه تو كتاب هست و نه ازش سوال مياد ...
شيمي پيش مبتكران خوبه...
فقط پيش 2 رو هم مبتكران و هم خيلي سبز يه كم مطلبه زيادي آوردن يه چيزايي كه اصلا نه تو كتاب هست و نه ازش سوال مياد ...
منم یه عالمه کتاب نو دارم بیشترش مال otn خوشخوان و مبتکرانه.هر کی میخواد بگه بهم.مرسی
راستی هر کی سوال درسی داره بگه
به خصوص عربی و ادبیات و زبان و شیمی و ریاضی
قبلا المپیاد شیمی میخوندم شیمیم خوبه.
عربی هم یه معلم توپ داشتیم تو کنکور با یه عالمه بی دقتی زدم 74%
دوستان من خودم 91 کنکور ریاضی دادم به نظر من مبتکران کتاباش به درد کسی میخوره که قبلا تمتام دروس رو تموم کرده باشه
در مورد شیمی فقط کتاب رو بخونین و جزوه معلم اگه دارین و حاشه و زیر شکل ها هم حتما بخونین
در مورد ریاضی 8 کتاب گاج
فیزیک فقط گاج
ادبیات 5 گنج مهر و ماه
دینی گاج
انگلیسی تیک 8 و برای گرامر هم همون جزوه کتاب یا معلم کفایت میکنه و تست گاج
عربی فوت وفن خیلی سبز من خودم کتاب رو با فوت وفن تطبیق میدادم و نکات لازم رو میخوندم وتو دفتر چه مینوشتم و دوره میکردم در ضمن اگه تو این چند سال عربیت خوب بوده وقتت رو برای لغت تلف نکن چون تو عربی کنکور بخش تعریب بیشتر مشکلات نحویست و لغتی نیست من خودم با این روش عربی 70 زدم اونم تو 15 دقیقه کلاس هم نرفتم
دوستان من میتونم تجربیاتم رو در اختیارتون بزارم مطمینم کمکتون میکنه در خدمتیم اگه قابل بدونین![]()
سلام
من به حرفایی که میزنم مطمئنم
ادبیات حما موضوعی بخون قرابت الگو املا لغت الگو ارایه الگو 5بحث الگو
زبان مبتکران عالیییییییییییه
عربی فوت و فن خیلی سبز قول میدم زیر 70 نمیزنی
دینی کتابو واو به واو بخون.تست و ایه همگامان عالیییییییییه
ریاضی اندیشه فائق
ریاضی پایه رمزینه
فیزیک الگو را بخون کنکورو از حفظ میزنی
شیمی مبتکران کافیه
نگو این کتاب سخته و از این حرفا از اول سال سطحتو بکشون بالا
ریاضی اندیشه فائق
ریاضی پایه رمزینه
فیزیک الگو را بخون کنکورو از حفظ میزنی
شیمی مبتکران کافیه
نگو این کتاب سخته و از این حرفا از اول سال سطحتو بکشون بالا
نکته مهم اینه که به هیچ وجه تست کنکور و زرد رو نزن .اونا رو از اواسط اردیبهشت میزنی. تو الان فقط خوب بخون.و به اینکه عقبم و این جور حرفا کار نداشته باش.طوری بخون که انگار فردا کنکور داری.
روش تست زدن درست رو هم یاد بگیر
من تو پست های بعدی میگم
بچه های کنکوری بیاین از امروز دیگه اینترنت رو کم کنین و گوشی ها خاموش.
به خاطر هزینه و زحمت خانواده هاتون
من سال قبل کنکور دادم و الان میفهمم ازش همه سختی هایی که تحمل کردم رو داشت
به سرعت برق و باد میگذره
براي كسي كه عربيش صفر هست!ايا تنها لغات عربي 1و2و3 كفايت ميكنه يا كتاباي راهنمايي رو هم بگيريم بخونميه ابهاميه براي خودش!وقتي ميشينم ميخونم عربي از انگليس اسانتر ميشه!ولي ادم فكر ميكنه يه جاي كار بالاخره گير ميكنه!خصوصا در لغات و معني!البته متوجه هستم كه با كار كردن متن و تمرين ميتونم!منتهي ميخوام ديگه انقدرا عقب نباشم كه عربي بشه يك مهم!
دوست من کتاب همیشه در مورد عربی کافیست ولی حتما تست کار کن چون خیلی از نکته ها رو تو تست ها یاد میگیری من تجربه کردم
در ضمن اندیشه فایق ریاضیش واقعا سخته اگه پایت قویه و جزوه داری کار کن و الا گیج میشی
در ضمن دوستان برای دینی حتما کتابی بگیرین که پیام ایات داشته باشه 60 درصد پیام ایاته
فیزیک از همین حالا گاج کار کنین این پوری کهمثلا اگه 4 وقت در هفته به فیزیک پایه دادین 1 وقت رو برای دوره بزارین
در ضمن نرین واسه یه درس 500 کتاب بگیرین اشتباه محضه
من تو پست بعدی روش خوندن رو توضیح میدم برای هر درس تجربه شخصیه اگه قبول داشتین بگین اگه نه هم بگین
دوستان از چند روز دیگه هم کامپیوتر رو این ها رو کم کنین واستون بهتره
Last edited by Arius.anthesious; 06-09-2012 at 21:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)