سلام دوباره... غیر انتفاعی و پیام نور هرجا که بزنی قبولی... توکل با خدا، روزانه و شبانه هم بزن شاید گرفت. کی به کیه!!! من دیدم 7000 منطقه 3 پزشکی آورد.
سلام دوباره... غیر انتفاعی و پیام نور هرجا که بزنی قبولی... توکل با خدا، روزانه و شبانه هم بزن شاید گرفت. کی به کیه!!! من دیدم 7000 منطقه 3 پزشکی آورد.
سلام.. نه اینو باید بدی به کافی نتی ها، تا با نرم افزار شریف که خریدن برات انتخاب رشته کنن.... فکر کنم نرم افزارش تو اینترنت گیر بیاد. البته شاید هم نه، چون من زیاد خبر تدارم.... یه سرچ کنی ضرر نداره.
موفق باشی...
تا جایی که من اطلاع دارم باید 75 درصد نمره ی نفر آخر پذیرفته شده تو اون رشته رو کسب کنید
سلام با 5000 انسانی سهمیه 1 میشه مدیریت هارو قبول شد ؟ و کجا ممنون حتما جواب بدیننن
خیلی تاثیر زیادی داره! از فرش می تونی باهاش برسی به عرش! البته اگر اون پدر یا مادری که عضو هیئت علمی هستند در یه شهر بزرگ مثل تهران درس بدن! یعنی میشه طرف فرزندشو بیاره توی شهر خودش!
.......
من یکی از دوستان دوران دبیرستانم سخت افزار بهشتی میره ! خیلی راضیه! اون که میگه سخت افزار خیلی از نرم بهتره! چون تا یه حده خیلی خوبی برنامه نویسی میخونن و بعدش هم با بحث های الکترونیک! یعنی تلفیقی از هر دو رشته!
باز شما خوب سبک سنگین کن! اگه بچه تهرانی من پیشنهاد می کنم شده بهشتی یا خواجه سخت افزار برو! به خاطر یه گرایش خودتو نفرست شهرستان! ارزش نداره!
ولی صلاح مملکت خویش خسروان دانند!
موفق باشید
دانشجوهای عزیز قبل از انتخاب رشته فایل اصلاحیه ی دفترچه انتخاب رشترو از سایت سنجش دانلود کنید.
دوست عزیز می تونی از انتخاب رشته گزینه 2 استفاده کنی خیلی خوب و دقیق رشته ها رو پیشنهاد میده مجازی سنجش هم خوبه امیدوارم به جوابت برسی.
42 هزار نفر به ظرفیت كنكور اضافه شد
معاون امور آزمون های سازمان سنجش آموزش كشور از اضافه شدن هفت و نیم درصدی ظرفیت پذیرش كنكور 91 خبر داد و گفت: با اعلام دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی تعداد 42 هزار و 773 ظرفیت جدید به مجموعه ظرفیت پذیرش كنكور امسال اضافه شد.
وی درمورد تغییرات انجام گرفته به تفكیك گروه های آزمایشی اظهار داشت: بیشترین تغییر و افزایش ظرفیت با حدود 15 درصد به چندگروهی ها و با 10 درصد به گروه علوم ریاضی و فنی اختصاص دارد.
طباطبایی ادامه داد: با تغییرات صورت گرفته، تعداد 14 هزار و 525 نفر به ظرفیت پذیرش گروه علوم ریاضی، 435 نفر به گروه علوم تجربی، هفت هزار و 622 نفر به گروه علوم انسانی،136 نفر به گروه هنر، 25 نفر به گروه زبان های خارجی و 20 هزار و 30 نفر به چندگروهی ها اضافه شده است.
وی با بیان اینكه تمام تغییرات صورت گرفته در ظرفیت پذیرش آزمون سراسری در قالب اطلاعیه تكمیلی بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گرفته است، یادآور شد: ظرفیت های جدید به همراه برخی تغییرات و اصلاحات جزیی در نحوه پذیرش دانشجو در برخی كدرشته محل ها در این اطلاعیه آمده است.
طباطبایی به داوطلبان توصیه كرد قبل از انتخاب رشته حتما مطالب مندرج در اطلاعیه تكمیلی سازمان سنجش را به دقت مطالعه كنند چرا كه تغییرات ایجاد شده در دفترچه راهنمای انتخاب رشته وجود ندارد.
دوستان حتما این اصلاحیه دفترچه رو از سایت بگیرید وبخونید از ما گفتن بود!!!!!!!!!!!
Last edited by saeed 1428; 07-08-2012 at 09:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)