تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 281 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوباره... غیر انتفاعی و پیام نور هرجا که بزنی قبولی... توکل با خدا، روزانه و شبانه هم بزن شاید گرفت. کی به کیه!!! من دیدم 7000 منطقه 3 پزشکی آورد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام.. نه اینو باید بدی به کافی نتی ها، تا با نرم افزار شریف که خریدن برات انتخاب رشته کنن.... فکر کنم نرم افزارش تو اینترنت گیر بیاد. البته شاید هم نه، چون من زیاد خبر تدارم.... یه سرچ کنی ضرر نداره.
    موفق باشی...

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

نبود کسی ؟
    سهمیه بنده هم ازاده ....
    تا جایی که من اطلاع دارم باید 75 درصد نمره ی نفر آخر پذیرفته شده تو اون رشته رو کسب کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام با 5000 انسانی سهمیه 1 میشه مدیریت هارو قبول شد ؟ و کجا ممنون حتما جواب بدیننن

داره خودمونی میشه AHRokal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نبود کسی ؟
    سهمیه بنده هم ازاده ....
    خیلی تاثیر زیادی داره! از فرش می تونی باهاش برسی به عرش! البته اگر اون پدر یا مادری که عضو هیئت علمی هستند در یه شهر بزرگ مثل تهران درس بدن! یعنی میشه طرف فرزندشو بیاره توی شهر خودش!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام با 5000 انسانی سهمیه 1 میشه مدیریت هارو قبول شد ؟ و کجا ممنون حتما جواب بدیننن
    .......

داره خودمونی میشه AHRokal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اهان پس اینم نمیشه

عجب داستانی شده این انتخاب زشته
    حالا چیکار کنیم به نظرتون؟ناجور موندم بین سخت و نرم؟

دانشگاه تهران ولی سخت یا شیراز ولی نرم؟مساله این است
    من یکی از دوستان دوران دبیرستانم سخت افزار بهشتی میره ! خیلی راضیه! اون که میگه سخت افزار خیلی از نرم بهتره! چون تا یه حده خیلی خوبی برنامه نویسی میخونن و بعدش هم با بحث های الکترونیک! یعنی تلفیقی از هر دو رشته!
    باز شما خوب سبک سنگین کن! اگه بچه تهرانی من پیشنهاد می کنم شده بهشتی یا خواجه سخت افزار برو! به خاطر یه گرایش خودتو نفرست شهرستان! ارزش نداره!

ولی صلاح مملکت خویش خسروان دانند!

موفق باشید

داره خودمونی میشه ارمیتا2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اسمون

پيش فرض

دانشجوهای عزیز قبل از انتخاب رشته فایل اصلاحیه ی دفترچه انتخاب رشترو از سایت سنجش دانلود کنید.

9. این کاربر از ارمیتا2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز می تونی از انتخاب رشته گزینه 2 استفاده کنی خیلی خوب و دقیق رشته ها رو پیشنهاد میده مجازی سنجش هم خوبه امیدوارم به جوابت برسی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

42 هزار نفر به ظرفیت كنكور اضافه شد
    معاون امور آزمون های سازمان سنجش آموزش كشور از اضافه شدن هفت و نیم درصدی ظرفیت پذیرش كنكور 91 خبر داد و گفت: با اعلام دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی تعداد 42 هزار و 773 ظرفیت جدید به مجموعه ظرفیت پذیرش كنكور امسال اضافه شد.

وی درمورد تغییرات انجام گرفته به تفكیك گروه های آزمایشی اظهار داشت: بیشترین تغییر و افزایش ظرفیت با حدود 15 درصد به چندگروهی ها و با 10 درصد به گروه علوم ریاضی و فنی اختصاص دارد.

طباطبایی ادامه داد: با تغییرات صورت گرفته، تعداد 14 هزار و 525 نفر به ظرفیت پذیرش گروه علوم ریاضی، 435 نفر به گروه علوم تجربی، هفت هزار و 622 نفر به گروه علوم انسانی،‌136 نفر به گروه هنر، 25 نفر به گروه زبان های خارجی و 20 هزار و 30 نفر به چندگروهی ها اضافه شده است.

وی با بیان اینكه تمام تغییرات صورت گرفته در ظرفیت پذیرش آزمون سراسری در قالب اطلاعیه تكمیلی بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گرفته است، یادآور شد: ظرفیت های جدید به همراه برخی تغییرات و اصلاحات جزیی در نحوه پذیرش دانشجو در برخی كدرشته محل ها در این اطلاعیه آمده است.

طباطبایی به داوطلبان توصیه كرد قبل از انتخاب رشته حتما مطالب مندرج در اطلاعیه تكمیلی سازمان سنجش را به دقت مطالعه كنند چرا كه تغییرات ایجاد شده در دفترچه راهنمای انتخاب رشته وجود ندارد.
    دوستان حتما این اصلاحیه دفترچه رو از سایت بگیرید وبخونید از ما گفتن بود!!!!!!!!!!!

Last edited by saeed 1428; 07-08-2012 at 09:57.

12. 2 کاربر از saeed 1428 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •