تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 40 اولاول ... 29353637383940 آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 395

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان | Die Mannschaft

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

يه چيز جالب اينو يكي از بچه هاي تاپيك ايتليا گذاشته:

عكس بالا نشون ميده كه هر تيمي كه بتونه آلمان پر قدرت رو حذف كنه تونسته قهرمان جام بشه يعني در واقع هميشه آلمان فيناليست جام بوده........

بقيه تيم ها هم اون گوشه موشه ها پرسه ميزدن...... حالا ببينيم اين دوره هم اين اتفاق ميوفته يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2. 7 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ninabina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مرتضی روشنی
    DFB.ir - ...
    امروز اما به دلایل مختلف این روحیه در میان آلمان نیست. ارتباط های قوی ترشده میان دول اروپایی، پذیرش بازیکنان مهاجر و دورگه ای که نسبت به آلمان احساس تعلق کمتری دارند (نخواندن سرود ملی ژرمن ها توسط خدیرا، اوزیل و...) و البته تغییر تفکر در سبک بازی باعث شده که شکنندگی خاصی را در تیم ملی فوتبال آلمان شاهد باشیم.
    یوگی لو، که پیش از مسابقه با ایتالیا از شیفتگی اش به سبک زندگی ایتالیایی پرده برداشته بود نیز یکی دیگر از بزرگترین وجه تمایز تیم ملی نوین فوتبال آلمان با نسل های گذشته اش است. او جسور نیست، مرد پرشور و هیجانی که در بازی های بزرگ شجاعت هلموت شوئن و کاریزمای بکن باوئر را ندارد...
    شکر خدا که آلمانیها مثل ایرانیها نیستند که با یک باخت همه چی رو خراب کنند.

مطمئنا این آقای به اصطلاح کارشناس تا قبل از بازی با ایتالیا مثل خیلی ها آلمان رو بهترین تیم میدونسته. یوگی مربی بزرگی هست اما با یک باخت آنهم در نیمه نهایی کارنامه شو باطل کردند!
    هر کسی که به آلمان علاقه داشته باشه قطعا سرود ملی آلمان رو شنیده و میدونه که دائما دم از سرزمین پدری میزنه! اوزیل و خدیرا و بواتنگ پدرانشون آلمانی نیستند! اگر این سرود رو بخونند خدا میدونه که چقدر در آلمان آنها رو تمسخر میکنند!
    به نظر من دورگه ها بهترین بازیکنانشون بودند. اوزیل و خدیرا به هیچوجه برای رئال به این خوبی بازی نکردند. عالی بودند هم گل میزدند هم در درگیریها شرکت میکردند اما شواینی و پولدی و کروس و بداشتوبر و مولر... اصلا خوب نبودند.
    * طرفدار پرتغالم

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

مطمئنا این آقای به اصطلاح کارشناس تا قبل از بازی با ایتالیا مثل خیلی ها آلمان رو بهترین تیم میدونسته. یوگی مربی بزرگی هست اما با یک باخت آنهم در نیمه نهایی کارنامه شو باطل کردند!
    هر کسی که به آلمان علاقه داشته باشه قطعا سرود ملی آلمان رو شنیده و میدونه که دائما دم از سرزمین پدری میزنه! اوزیل و خدیرا و بواتنگ پدرانشون آلمانی نیستند! اگر این سرود رو بخونند خدا میدونه که چقدر در آلمان آنها رو تمسخر میکنند!
    به نظر من دورگه ها بهترین بازیکنانشون بودند. اوزیل و خدیرا به هیچوجه برای رئال به این خوبی بازی نکردند. عالی بودند هم گل میزدند هم در درگیریها شرکت میکردند اما شواینی و پولدی و کروس و بداشتوبر و مولر... اصلا خوب نبودند.
    * طرفدار پرتغالم
    الله و اکبر ...

چه حرف هایی میزنی شما !!!

منی که اینجا دارم زندگی میکنم به هیچ وجه اینطور نیست
    اتفاقا آلمانی ها خدیرا و اوزیل و ... رو دوست دارن
    بهشون اعتراف میکنن
    بعد این حرفو شما از کجا در آوردی؟

5. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ninabina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

الله و اکبر ...

چه حرف هایی میزنی شما !!!

منی که اینجا دارم زندگی میکنم به هیچ وجه اینطور نیست
    اتفاقا آلمانی ها خدیرا و اوزیل و ... رو دوست دارن
    بهشون اعتراف میکنن
    بعد این حرفو شما از کجا در آوردی؟
    من که نگفتم آلمانیها آنها رو دوست ندارند!
    این سایت بخصوص نوشته این دورگه ها به آلمان تعصب ندارند و گواهش هم اینه که اینها سرود ملی رو نمیخونند
    !

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

این سایت بخصوص نوشته این دورگه ها به آلمان تعصب ندارند و گواهش هم اینه که اینها سرود ملی رو نمیخونند
    !
    شما دقت کن چی نوشتی :

* طرفدار پرتغالم
    خب معلومه که تعصب ندارن هیچ ایرانی مثلا سرود کشور مثلا آمریکارو نمیخونه این چیزه طبیعیه!
    ولی شما نوشتی :
    اگر این سرود رو بخونند خدا میدونه که چقدر در آلمان آنها رو تمسخر میکنند!
    آلمانی ها اونارو تمسخر میکنن؟
    میشه بپرسم اینو شما از کجا میدونی ؟

8. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

همون ضربه خدیرا اول بازی اگه گل می شد و المان بازی رو می برد الان همه از یواخیم لو ستایش می کردند و از تیم المان که چقدر بازیکن تراز اول داره که جلوی هر تیمی با یک ترکیب بازی میکنه ... ولی اتفاقات جور دیگه ای رقم خورد ..
    آره اگه کمی شانس همراهمون بود الان اون آقای مرتضی روشنی می نوشت که لوو با شجاعت مثال زدنی خودش تیم را به فینال برد و این حرفا
    +
    فقط خدا کنه تا وقتی زنده هستم یه بار شاهد قهرمانی آلمان تو اروپا و جهان باشم : دی
    از بس دومی و سومی دیدیم خسته شدیم
    +
    مشکل عمده تیم به نظر من نبودن یه رهبر واقعی تو تیم هست .. یکی مثه کان، ماتئوس یا بالاک

10. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

این سایت بخصوص نوشته این دورگه ها به آلمان تعصب ندارند و گواهش هم اینه که اینها سرود ملی رو نمیخونند!
    منظورش این نسیت که شما برداشت کردین.تمام حرفش اینه که باید به بازیکن انگیزه داد!یه چیزی تو مایه های میهن پرستی ویا...بهرحال این چیزیه که یوگی بهش اعتقاد نداره.

12. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

گل دوم هم یه اشتباه بچه گانه ... نه بداشتوبر بود و نه هوملز ... واقعا دلم برای نویر می سوزه ... از نظر توانایی هیچی از کاسیاس و بوفون کم نداره ولی این دو دروازه بان تقریبا هر چی عنوان بوده گرفتن و نویر هنوز هیچی !!
    ..
    نوير هنوز خيلييي جوونه و مطمئنن به رده هاي بالا مثل اليور كان ميرسه . كاسياس و بوفون كه ديگه هيچي .
    -
    كلا" تيم آلمان خيلي جوونه . اما خيلي هم بي تجربه نيستن . فينال جام جهاني كه به اسپانيا باختن رو ميشه گفت از بي تجربگي باختن . اما اين جام رو روي تركيب بازيكنان كه ثابت نبود در تمام بازي ها و دفاع وسط باختيم .
    فكر نكنم هيچ تيمي اندازه آلمان تو اين جام تغييرات تو نفرات اصليش داشت . ميشاييل بالاك هم به همين دليل به يواخين لو اعتراض كرده .
    مثلا چرا گومز رو تو بازي با يونان تو بازي نذاشت !‌ حداقل گل ميزد و با 4 گل و با روحيه بهتر ميرفت جلو ايتاليا .

14. 6 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

بدرود آلمان هميشه دوست داشتني...
    زیبا در شکست، زیبا در پیروزی، مردانی که تا آخرین قطره جوانی کردند. شرافت همیشه از نتیجه بزرگتر است...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 5 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

منظورش این نسیت که شما برداشت کردین.تمام حرفش اینه که باید به بازیکن انگیزه داد!یه چیزی تو مایه های میهن پرستی ویا...بهرحال این چیزیه که یوگی بهش اعتقاد نداره.
    ای بابا یوسفی این حرفا یعنی چی؟

وقتی بازیکنی داره تو زمین با جون و دل بازی میکنه ... این میهن پرستی نیست؟

برای یک بازیکن 21 ساله، بازی کردن تو یک چهارم نهایی یورو می تونه انگیزه کمی باشه ؟ به نظرت از این بیشتر یک مربی چطوری می خواد به بازیکنش انگیزه و ارزش بده؟

من نمی دونم وقتی مدافع حماقت میکنه و اون بازیکن دیگه از تو شش قدم نمی زنه تو گل .. این وسط مربی تقصیرش چیه؟!

اصلا درست نیست به خاطر یک باخت این همه وصله به مربی چسبوند اونم کسیکه تونست دوباره بعد این همه سال اقتدار آلمان رو برگردونه

18. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •