سلام وقتی که میزنم اجرا کنه اینو میده چیکار کنم؟(آنتی ویروسم غیر فعاله،اینترنتم قطعه،نصب آسان هست)
![]()
سلام وقتی که میزنم اجرا کنه اینو میده چیکار کنم؟(آنتی ویروسم غیر فعاله،اینترنتم قطعه،نصب آسان هست)
![]()
دوستان در محل نصب بازی نگاه کنید ببینید فایل gsrld.dll وجود داره یا نه
اگه وجود نداشت آنتی ویروستون رو غیر فعال کنید و کرک رو دوباره کپی کنید ، ممکنه این فایل در فولدر کرک هم پاک شده باشه ( این فایل رو باید در لیست استثنائات آنتی ویروس بزارید )
@navid
احتمال زیاد مشکل از کرک ـه
شما آپدیت 1.0.0.22 رو هم نصب کن
تمام دوستانی که با مشکل close the program برخورد می کنن فقط یه راه دارن update کارت گرافیکشون
حل می شه برا من که شد.
خوب چطوری این فایلیی که ویروس شناخته میشن رو توی استثناعات آنتی ویروس نوت32 بزاریم.... نود یه همچین چیزی توش پیدا نکردم
سلام.
من هم همین مشکل رو داشتم ارور Stop working میداد.من ویندوزم سون بود روی آیکون بازی کلیک راست کردم از Properties به سر برگcompatibility رفتم و تیک Run As ... رو زدم و روی Win XP(Sp3) گذاشتم حل شد.
اول F5 رو بزنید تا منوی تنظیمات باز بشه
بعد به آدرس زیر برید :
Computer>Antivirus and Anti spyware>Exclusions
در اینجا هم فایل رو add کنید و بعد OK
آقا من آپدیت 1.0.0.17 رو از سایت دانلود ها گرفتم ...
ولی وقتی پوشه رو بازی می کنم ، ارور صفحه آبی ویندوز میاد ...
این مشکل رو با آپدیت 1.0.0.22 ندارم ...
البته الان دارم آپدیت اول رو از لینکی که امیرجان قرار داده در صفحه اول ، می گیرم ببینم چی می شه ؟!
من این نسخه رو دانلود کردم نصب کردم موقع اجرا این پیغام رو میداد please run maxpayne 3 using the launcher
رفتم اپدیت آپدیت 1.0.0.22 نصب کردم با کرکش و وقتی خواست به اینترنت وصل شه نزاشتم موقع اجرا بازی و میزنم روی حالت افلاین میره تو بازی ولی همون اول یه صفحه میاد میگه باید به اینترنت وصل شی و بازی رو فعال کنی دیگه نمیشه رفت به منو بازی ! چیکار کنم
لپ تاپ من گرافیک GT540m با 6 گیگ رم و سی پی یو 2630 داره .... اینم تنظیماتی که بازی میکنم باهاش ..... خیلی روون نیست ولی چون گرافیک خیلی برام مهمه همینطوری فکر کنم حدودای 20 فریم بازی میکنم
این همه میگن ویندوز 7 تا 2.7 گیگ گرافیک شیر میکنه کوووووووووووووووووو ... اینکه یه چیزی هم از 1 گیگ کارت گرافیکم کمتره
![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 20-06-2012 at 21:07.
با سخت افزار زیر تظمیات در بالاترین حد خودش بدون افت فریم بازی کردم
Intel E5400
4GB RAM DDR2
HD5750 1GB
Res : 1920*1080
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)