ببخشید یه سوال دیکه هم داشتم. آقاهه گفت 2g up to 4g و 4g up to 6g.این یعنی چه؟ راستی جفتش مدلشن gt650 هست.خوبه؟
ببخشید یه سوال دیکه هم داشتم. آقاهه گفت 2g up to 4g و 4g up to 6g.این یعنی چه؟ راستی جفتش مدلشن gt650 هست.خوبه؟
این که گفته up to تقریبا میشه گفت الکیه. منظورش این بوده در صورتی که 4 گیگ گرافیک کم بیاره میتونه تا 6 گیگ هم از رم بگیره . پردازش کنه. شما به همون مدل گرافیک بسنده کن و خریدت رو بکن. زیاد به مقدار گیگابایتی و مقدار شیر کردنش توجه نکن
اگه گیمر هستی تا چند وقت آینده و حتی همین الان 650 بهدرد بازی های روز نمیخوره مگر اینکه تنظیمات گرافیک رو پایین بیاری.
نه بابا گیمر نیستم فقط عاشق pes م. اقا یعنی تا pes2020 جواب میده؟!!!
البته یه کم خنده دار میاد که این لپ تاپ ت 7 سال دیگه بتونه دووم بیاره ( از نظر سخ افزاری ) به این هم توجه کن که بازی های روز به سرعت درحال پیشرفت هستن.
من به شخصه نمیتونم جوابی بدم. اما فکر هم نمی کنم که امکان داشته باشه
سلام میشه بگید چجوری باید از ویندوز اورجینال بکاپ بگیرم.ویندوز 8. درضمن نرم افزار ai recovery burner نداره
سلام.دوستان آخرین و جدیدترین قیمت لپ تاپ N56vm و N56vz با کانفیگ ci7,VGA 2g,RAM8g دارید؟؟اصلا موجوده در بازار؟؟
بعد کسی اطلاعاتی در مورد لپ تاپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دیجی کالا جدیدا زده تو سایتش و دارای گرافیک 4g هست با قیمت 3149000 ، داره؟؟نسبت به قیمتش سخت افزار خیلی عالی داره و لپ تاپ بسیار زیبا و در عین حال بسیار سبکی هست.
دوستان در خرید محصولات ایسوس شک نکنید.
من دیروز یه دونه asus n46vz گرفتم واقعا عالیه اگر به صفحه 14 اینچ راضی باشید اینم لپ تاپ بدی نیست از لحاظ گرافیک یکی هستن و واقها چه گرافیکی دارن!!!!!!gt 650m که حتی gt560m رو هم پشت سر میذاره!!!
650 از 560 قویتر نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا کلوپ k56 نیست در ظمن این مدل نمایشگر و بدنه ضعیفی داره. به گرافیک 4 گیگ هم زیاد اکتفا نکن. وقتی ذات کارت گرافیک معمولی باشه پهنای باند 1 ترابایت هم باشه فرقی به حال گیمر نمی کنه و تو پردازش کم میاره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حرفت خیلی باحال بود. خندیدیم.
موفق باشید
Last edited by Thor God; 30-07-2013 at 01:59.
چند گرفتی داداش؟؟قیمت سری n56 را نداری؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)