شنیدم اسیاتک رو فیبر نوری میتونه سرویس بده دقیق نمیدونم . البته اسیاتک اینورا که کلا پینگ تعطیله ( گرگان )
شنیدم اسیاتک رو فیبر نوری میتونه سرویس بده دقیق نمیدونم . البته اسیاتک اینورا که کلا پینگ تعطیله ( گرگان )
برای دانلود شبانه مثل اینکه باید حجمی که دارین توی یه ماه تموم نشه اگر تموم بشه دانلود شبانه رو حذف میکنن
من اینجور شنیدم
Last edited by osmaan; 10-05-2014 at 20:13.
واقعا؟ تو گنبد خدمات رایانه ای پینار و فروشگاه دنیای بازی تو آزادگان همون نمایندگی های آسیا تک هستش مگه نه؟
داداش اگر تو گنبد جایی رو پیدا کردی که برای فیبر نوری سرویس بده ما رو بی خبر نزار
آسیاتک؛
![]()
انگار هیچ شرکتی جز خوده مخابرات روی فیبر نوری سرویس نمیده متاسفانه
میگم این مخابرات امکان داره دوباره نامحدود هارو برگردونه؟ خیلی بی انصافیه حتی دانلود شبانه هم نداره ...دیگه بهتره بگه برین بمیرین دیگه ...
روی صحبتم با شما نیست داداش
---------------------
چرا کسی شبانه رایگانو پیگیری نمیکنه؟ همچنان شبا ترافیک میخوره؟
Sent from my C6602 using Tapatalk
سلام بچه ها خوبین؟
من اینترنت نامحدود 3 ماهه داشتم که 21 همین ماه باید تموم میشد ولی نشد! دیروز که 24 بود برام از شرکت سرویس دهنده اس ام اس اومد که مدت اینترنتم تموم شده.ولی با کمال تعجب دیدم که نتم رو قطع نکردن!
میخواستم بپرسم که مال شما رو هم قطع نمیکنن؟ یا اینکه یادشون رفته؟
سلام
منم یه سری رفتم برای شارژ کردن به طرف گفتم چقدر از اعتبارم مونده گفت یک ماه دیگه داری ، از این اتفاقات میفته
داداش البته خیالشون راحته چون جایی نداری فرار کنی آخر سر باید بری همونجا و پولش رو ازت میگیرن![]()
خخخ اشکالی نداره ....همینکه نامحدود دارم استفاده میکنم خودش خیلیه ...ازم پولشو بگیرن با کمال میل میدم فقط تمدیدش کنن خخ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)