اون پیغام یعنی دوره امتحان 30 روزه (Trial) شما به پایان رسیده
یا باید دوباره ویندوز بریزید و از 30 روز دیگه استفاده کنید یا باید لایسنس اصلی خرید کنید
چون شما قبلا لایسنس 30 روزه رو فعال کردین این پیغام براتون ظاهر میشه
اون پیغام یعنی دوره امتحان 30 روزه (Trial) شما به پایان رسیده
یا باید دوباره ویندوز بریزید و از 30 روز دیگه استفاده کنید یا باید لایسنس اصلی خرید کنید
چون شما قبلا لایسنس 30 روزه رو فعال کردین این پیغام براتون ظاهر میشه
سلام
براتون یه لایسنس ارسال کردم لطفا بررسی کنید
برای فایروال که چنین پیغامی نمیده ؟؟؟
ممنون دوست عزیز.با لایسنسی که دادین کار کرد.فقط Online Armor با اون لایسنس همخونی نداشت ! یعنی قبولش نکرد !
برای اینکه متوجه بشم یه سایت دارای ویروسه یا نه ، از کجا متوجه بشم ؟! بیتدفندر یه علامت تیک سبز داشت کنار هر لینک ، برای اینکه مطمئن بشی لینک سالمه ! و اگه ضربدر قرمز داشت سایت را باز نمیکرد
این آنتی ویروس هم این خصوصیت را داره ؟!
++
از وقتی این آنتی را نصب کردم احساس میکنم سرعت PC اومده پایین ! البته واقعا هم اومده پایین.وقتی تو دسکتاپ راست کلیک میکنم کاملا مشهوده !
خواستم ببینم روی دانلود و وبگردی تاثیر داره ؟!
++
این آنتی ویروس IDM منو به عنوان ویروس شناسایی میکنه ! وقتی آنتی ویروس و فایروال روشنه نمیتونم با IDM کار کنم .... فقط وقتی خاموشه میتونم دانلود کنم .... چطوری میشه بهش بفهمونم که IDM ویروس نیست ؟
++
آقا عجب بدبختی گیر کردیم ما بعد از نصب این آنتی ! هم سرعت اومده پایین ، هم IDM کار نمیکنه ، هم هیچ فایل زیپ ــی را باز نمیکنه !
میخوام بازش کنم ارور میده ! اصلا هیچکدوم از Zip ها را باز نمیکنه ..... راهنمایی کنید خواهشا !
Last edited by arash-king; 14-07-2013 at 21:39.
سلام
1- در مورد فایروال که اعلام کردم باید از حالت رایگانش استفاده کنید
2- رم و سی پی یو خود را اعلام کنید همچنین سیستم عامل و نوع بیت
3-IDM را به عنوان ویروس شناسایی نمیکنه عزیز شما برید داخل ضد مخرب بخش محافظ ، برنامه هایی که مسدود کرده اید را مجاز کنید
4- پروگرام گارد فایروال را غیر فعال کنید
5- در صورتی که سایت مخربی را در داخل مرورگر وارد کنید بصورت اتوماتیک اون را بلاک میکنه و به شما هشدارش را هم میدهد
بازم ممنون
اطلاعات PC من :
باور کن سرعت PC اومده پایین ! ولی مشکلاتم با IDM و ZIP حل شد .... ممنون .
روی چنین سیستم قدرتمندی اصلا نباید تاثیری داشته باشه !!! تعجب میکنم
فول اسکن کردید سیستم خود را ؟؟؟
باروتون نمیشه من روی رم 512 چند روز پیش نصب کردم حالا نمیشه گفت راحت ، ولی میشد کار کرد با سیستم و مشکلی نبود
حالا چرا روی سیستم شما تاثیر گذاشته یک مقدار تعجب برانگیز هست
برام یه زحمتی بکش
1- این نرم افزار را دانلود کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- میزان استفاده از رم و سی پی یو را نشان میدهد یه شات از موقعی که آنتی ویروس در حالت بیکار هست برام بگیر و یه شات هم از موقعی که آنتی ویروس را باز کردی عزیز
تا بررسی کنم ببینم مشکل از چیه
با تشکر از xman681 که تنها فشردن دکمه تشکر براشون کم هست
1-دوست عزیز وقتی از سایت نمایندگی خرید کنیم لایسنس رو آنلاین تحویل میده یا از طریق پست؟
2-برای سفارش به سایت پارس میزبان هدایت میشیم؟
با سپاس از پشتیبانی خوبتون
سلام
اطلاعات براتون ارسال شد دوست عزیز
ضمنا جهت اطلاع دوستان مرکز پشتیبانی مرکزی امسی سافت هم راه اندازی شده است و از این پس دوستان میتونند از طریق این سایت برای
1- خرید محصول
2- پشتیبانی
3- رفع مشکل لایسنس و...
خود اقدام کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان امسی سافت این روزا روزی چند مگ آپدیت میگیره؟از کجا میشه فهمید که این نرم افزار مخصوص چقدر از حجم اینترنت رو مصرف کرده؟
سلام در حال حاضر روزی حدود 15 مگ آپدیت داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)