تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 42 اولاول ... 293536373839404142 آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 420

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی ال جی Cinema 3D LW57000

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

خواهش میکنم گرامی
    اساسا وقتی یه هارد یا کلا یه وسیله ذخیره سازی به فرمتی فرمت میشه توسط اکثریت نرم افزارهای پارتیشن بندی از قبیل پارتیشن مجیک و ... میشه به اون وسیله با پارتیشن مورد نظر دسترسی داشت و لذا اون پارتیشن رو پاک و از نو به فرمت مورد نیاز فرمت کرد

فکر کنم با disk management خود ویندوز هم بشه این کار رو انجام داد
    درود دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین(برای مبتدی) ولینک نرم افزار مورد نظر و طریقه کار با اون ممنون میشم

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

درود دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین(برای مبتدی) ولینک نرم افزار مورد نظر و طریقه کار با اون ممنون میشم
    سلام دوست عزیز

ای کاش مشکلتون رو مطرح میکردید که پاسخ دقیق تری دریافت کنید و همچنین سایر دوستان هم بتونند کمک کنند

شما با استفاده از نرو افزار ufs explorer ورژن پرو میتونید کارکرد مورد نظرتون رو داشته باشید

3. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز

ای کاش مشکلتون رو مطرح میکردید که پاسخ دقیق تری دریافت کنید و همچنین سایر دوستان هم بتونند کمک کنند

شما با استفاده از نرو افزار ufs explorer ورژن پرو میتونید کارکرد مورد نظرتون رو داشته باشید
    استاد عزیز من یه هارد 500 گیگ را با تی وی فرمت کردم الان نمیتونم از اون روی لپ تاپ استفاده کنم میخوام فرمت اون رو رو به ntfs تغییر بدم ولی روی سیستم بالا نمیاد چطور میتونم فرمت اونو تغییر بدم؟
    در ضمن از پاسخگویی سریعتون کمال تشکر را دارم

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

استاد عزیز من یه هارد 500 گیگ را با تی وی فرمت کردم الان نمیتونم از اون روی لپ تاپ استفاده کنم میخوام فرمت اون رو رو به ntfs تغییر بدم ولی روی سیستم بالا نمیاد چطور میتونم فرمت اونو تغییر بدم؟
    در ضمن از پاسخگویی سریعتون کمال تشکر را دارم
    چون سبقا این کار رو انجام دادم والان هارد خالی ندارم ، شاید دقیق نگم

فکر میکنم با رفتن به Disk managemenT (راست کلیک روی my compuTer و رفتن روی تب Manage و از انجا Disk management ) احتمالا هاردتون رو به حالت ناشناخته نشون بده ، از اونجا هم با Delet volum پارتیشن پاک میشه و میتونید مجدد از new volum پارتیشن بندی کنیم

نرم فزار های زیادی مثل ufs هم موجوده

کلا شما وقتی این پارتیشن رو پاک کنی ، به راحتی میتونید پارتیشن بندی رو در خود ویندوز انجام بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان،

دو تا سوال داشتم،
    1) هیچکس تا حالا راه حلی برای دو باره رجیستر کردن مجیک موشن بعد از تمام شدن باتریش پیدا نکرده؟؟ باتری ریموت من تموم شد عوض کردم دیگه کار نمی کنه. ریستش کردم هروقت میخواد رجیستر کنه " fail" میشه.
    2) کسی تا حالا با برنامه ی ریموت اندروید ال جی تونسته برای این تلویزیون استفاده کنه؟

ممنون میشم اگر تجربیاتتونو بگید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان خواهشا یه راهنمایی کنینمن چطوری میتونم گوشیمو به تلویزیون وصل کنم منظورم با widi یا همون Wlan هست.من هر چی تو منو ور رغتم نتونستم پیدا کنمگوشیم هوشمنده و به تلویزیون دوستم که سامسونگه وصل کردم ولی تلوزیون خودم 47LW5700 گوشیم هیچ سروری پیدا نمیکنه.لطفا راهنمایی کنین
    دوستان یه کمکی هم به ما بکنین

در آغاز فعالیت aminvorojak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام ببخشید من چه طور میتونم با تلوزیون ضبط کنم اخطار ماشین زمان میده.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام ببخشید من چه طور میتونم با تلوزیون ضبط کنم اخطار ماشین زمان میده.
    دوست عزیز
    اول اینکه زمانی که سوالی را مطرح می کنید مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید و دوم اینکه اگر تلویزیون شما قابلیت ضبط کردن را داشته باشد باید روی کانالهای دیجیتال باشید و از فلش و یا هارد دور بالا حدود 5400دور که در اصطلاح USB3 می گویند به تلویزیونتان وصل باشد آن را بوسیله تلویزیون فرمت کنید و یا هارد داخلی اگر داشته باشد استفاده کنید برای اطلاعات بیشتر از دفترچه تلویزیونتان و یا منوالی که در سایت برای مدل تلویزیونتان گذاشته شده است دانلود و از آن بهره ببرید.

در آغاز فعالیت aminvorojak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام مدل lw57000 است نرم افزاری که گذاشتین برای ضبط با هر اندازه ی فلش چرا رو این جواب نمیده چه جور باید باهاش فلشم رو فرمت کنم.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام مدل lw57000 است نرم افزاری که گذاشتین برای ضبط با هر اندازه ی فلش چرا رو این جواب نمیده چه جور باید باهاش فلشم رو فرمت کنم.
    دوست عزیز
    اگر سیستم تلویزیون شما لینوکسی باشد می توانید از این تایپیک استفاده کنید و اگر جواب نداد ولی سیستم تلویزیونتان لینوکسی بود باید بوسیله کامپیوتر و با استفاده از سیستم عامل لینوکس که می توان کنار ویندوز تان نصب کنید فلش تان را فرمت و از همین تایپیکی که آدرس آن را برایتان گذاشتم باقی مراحل را برای آماده سازی ضبط کردن انجام دهید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •