درود دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین(برای مبتدی) ولینک نرم افزار مورد نظر و طریقه کار با اون ممنون میشم
درود دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین(برای مبتدی) ولینک نرم افزار مورد نظر و طریقه کار با اون ممنون میشم
سلام دوست عزیز
ای کاش مشکلتون رو مطرح میکردید که پاسخ دقیق تری دریافت کنید و همچنین سایر دوستان هم بتونند کمک کنند
شما با استفاده از نرو افزار ufs explorer ورژن پرو میتونید کارکرد مورد نظرتون رو داشته باشید
استاد عزیز من یه هارد 500 گیگ را با تی وی فرمت کردم الان نمیتونم از اون روی لپ تاپ استفاده کنم میخوام فرمت اون رو رو به ntfs تغییر بدم ولی روی سیستم بالا نمیاد چطور میتونم فرمت اونو تغییر بدم؟
در ضمن از پاسخگویی سریعتون کمال تشکر را دارم
چون سبقا این کار رو انجام دادم والان هارد خالی ندارم ، شاید دقیق نگم
فکر میکنم با رفتن به Disk managemenT (راست کلیک روی my compuTer و رفتن روی تب Manage و از انجا Disk management ) احتمالا هاردتون رو به حالت ناشناخته نشون بده ، از اونجا هم با Delet volum پارتیشن پاک میشه و میتونید مجدد از new volum پارتیشن بندی کنیم
نرم فزار های زیادی مثل ufs هم موجوده
کلا شما وقتی این پارتیشن رو پاک کنی ، به راحتی میتونید پارتیشن بندی رو در خود ویندوز انجام بدید
با سلام خدمت دوستان،
دو تا سوال داشتم،
1) هیچکس تا حالا راه حلی برای دو باره رجیستر کردن مجیک موشن بعد از تمام شدن باتریش پیدا نکرده؟؟ باتری ریموت من تموم شد عوض کردم دیگه کار نمی کنه. ریستش کردم هروقت میخواد رجیستر کنه " fail" میشه.
2) کسی تا حالا با برنامه ی ریموت اندروید ال جی تونسته برای این تلویزیون استفاده کنه؟
ممنون میشم اگر تجربیاتتونو بگید![]()
دوستان یه کمکی هم به ما بکنین
سلام ببخشید من چه طور میتونم با تلوزیون ضبط کنم اخطار ماشین زمان میده.
دوست عزیز
اول اینکه زمانی که سوالی را مطرح می کنید مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید و دوم اینکه اگر تلویزیون شما قابلیت ضبط کردن را داشته باشد باید روی کانالهای دیجیتال باشید و از فلش و یا هارد دور بالا حدود 5400دور که در اصطلاح USB3 می گویند به تلویزیونتان وصل باشد آن را بوسیله تلویزیون فرمت کنید و یا هارد داخلی اگر داشته باشد استفاده کنید برای اطلاعات بیشتر از دفترچه تلویزیونتان و یا منوالی که در سایت برای مدل تلویزیونتان گذاشته شده است دانلود و از آن بهره ببرید.
سلام مدل lw57000 است نرم افزاری که گذاشتین برای ضبط با هر اندازه ی فلش چرا رو این جواب نمیده چه جور باید باهاش فلشم رو فرمت کنم.
دوست عزیز
اگر سیستم تلویزیون شما لینوکسی باشد می توانید از این تایپیک استفاده کنید و اگر جواب نداد ولی سیستم تلویزیونتان لینوکسی بود باید بوسیله کامپیوتر و با استفاده از سیستم عامل لینوکس که می توان کنار ویندوز تان نصب کنید فلش تان را فرمت و از همین تایپیکی که آدرس آن را برایتان گذاشتم باقی مراحل را برای آماده سازی ضبط کردن انجام دهید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)