ستاپتون چیه؟ هدفون قبلیتون چی بوده؟
اکثراً یا بیسش رو کم می دونن یا طبیعی؛ اینکه شما زیاد میدونین خب نشون دهندۀ ذائقۀ شماست نه چیز دیگه
سلام. شاید این بینش شما باشد در حالی که نظر اکثر حرفه ای ها برعکس نظر شما است.![]()
ستاپتون چیه؟ هدفون قبلیتون چی بوده؟
اکثراً یا بیسش رو کم می دونن یا طبیعی؛ اینکه شما زیاد میدونین خب نشون دهندۀ ذائقۀ شماست نه چیز دیگه
سلام. شاید این بینش شما باشد در حالی که نظر اکثر حرفه ای ها برعکس نظر شما است.![]()
Last edited by rave-87; 06-07-2012 at 23:35.
کیفیت آهنگام اکثرا 320 هستش یا 256 ، جزئیات صدا و تفکیک و اینها خوب هست اما بیس اش فکر میکنم از حالت نرمال کمی بیشتر باشه ، قبلا با هدفون بیتس هم آهنگ گوش دادم ولی شاید یکی دو درجه بیس اش از این مدل akg بیشتر بود من انتظار داشتم کنترل شده تر باشه
هم با لپ تاپ دل وسترو 1510 گوش میدم هم با گوشی سونی اریکسون ویواز پرو
این مشکل توی آهنگای متال بیشتر میشه
Last edited by peaceful1; 06-07-2012 at 17:51.
سلام خدمت همه عزیزان
آقا من یه هدفون میخوام واسه گوشیم HTC ONE X بودجه تا 100
خودم اینو بیشتر پسندیدم iBeats Sensation XE HTC
ولی خب شما تجربتون بیشتره
سبکی که بیشتر گوش میدم اهنگهای استاد سیاوش قمیشی و محسن چاووشی و ... هست
با تشکر فراوان
سلام دوستان
من از سمعک استفاده
یه ارفون می خواستم که بلندی صداش خیلی زیاد باشد رو این موضوع تاکید دارم چون بدون سمعک می خوام استفاده کنم
بیس عالی داشته باشه چون صدای بیس رو کم میشنوم
کیفیت صدا برام مهم نیست چون نمی تونم تشخیص بدم
در حال حاضر کریتیو 630 دارم که صداش برام خیلی کمه
قبلا هندزفری فابریک n95 داشتم که صداش بهتر از این بود
قیمت هم زیر 50 و همینطور زیر 100 هر چند مدل که هست بگید ممنون میشم
سبک rock ,blues th70 و همینطور متال گوش می دم
دوست عزیز :
دستگاه پخش کننده هم تاثیر زیادی توی بلند بودن صدا داره.
منبعتون رو ذکر کنید.
من این مدل رو تست کردم.
به نظرم بیس خیلی خوبی داشت.
منابعتون برای این هدفون خیلی ضعیفه.
آخه هدفون monitoring که نمیتونه با خروجی گوشی کار کنه.
Last edited by peaceful1; 06-07-2012 at 17:50.
سلام. اگر از اصل بودن مدل مورد نظرتان کاملا" مطمئنید و از جنس صدای آن خوشتان می آید مدل بدی نیست اما بهتر است نگاهی هم به Sennheiser CX 281 و Klipsch S3 بیندازید.
موفق باشید.
من نظرم اینه که سوکت هدفون لپ تاپ ها معمولاً فوق العاده بی کیفیته (لااقل برای لپ تاپ خودم asus n55 که اینطوره) شما لااقل نیاز به یدونه پلیر جدا (یا کارت صدا) دارین پلیری (کارت صدایی) که صدای سردی داشته باشه؛ از اونطرف احتمال داره نیاز به یدونه آمپ هدفون در حد فیو e6 هم پیدا کنین
این هدفون ها ساخته نشدن که برای استفاده با سوکت لپ تاپ یا گوشی یا پلیر صدای خوبی بدن. ولی بازم پلیر از بقیه قابل قبول تره
ویرایش:
به نظر من فعلاً مدتی دست نگه دار و اقدامی نکن و فقط با هدفونت آهنگ گوش بده
چونکه با توجه به اینکه هدفون قبلیت با فعلی از لحاظ سبک صدا خیلی متفاوتن ممکنه مغزت نیاز به burn in داشته باشه
از اونطرف خود هدفون هم شاید مقدار کمی با burn in وضعیتش بهتر شد
Last edited by rave-87; 06-07-2012 at 23:39.
[QUOTE=t-jays;7088514]دوست عزیز :
دستگاه پخش کننده هم تاثیر زیادی توی بلند بودن صدا داره.
منبعتون رو ذکر کنید.
گوشی موبایل مدل samsung wave
منم k99 خریدم 120 تومن یه هفته پیش
بیسش تو بعضی فرکانس های بم واقعا کمه ( بیش از حد ) و تو بعضی دیگه متوسط به طوری که یکم تو بعضی آهنگ ها تو ذوق میزنه ( البته برای من زیاد مهم نیست چون کاربرد اصلیم گیمه )
نمیدونم چطوری میگید بیسش زیاده !!!
ینی واسه یه هدفون 130 تومنی ، 200 تومن هم بدم واسه کارت صدا؟این آمپ که می گین قیمتش چجوریاس ؟ کلا واسه همچین هدفونی خروجی استاندارد چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)