بله گزینه 4 درست هست. و اتفاقا مورد 1 را دیدم هرچند که دو عابر در حال عبور از نزدیک پل عابر پیاده بودن، و یکی بشدت مصدوم و یکی دیگه هم متاسفانه کشته شد ولی افسر راهنمایی عابران را مقصر اعلام کرد.
بله گزینه 4 درست هست. و اتفاقا مورد 1 را دیدم هرچند که دو عابر در حال عبور از نزدیک پل عابر پیاده بودن، و یکی بشدت مصدوم و یکی دیگه هم متاسفانه کشته شد ولی افسر راهنمایی عابران را مقصر اعلام کرد.
ماشین من دو آینه تخت دارد و یک آینه بدون قاب دارم که فابریک بوده و چون قابش شکسته فقط آینهاش موجوده که آن هم تخت است و هیچ برآمدگی یا تو رفتگی ندارد
امروز که آن آینه را با آینه بغل خودرو امتحان کردم دیدم تصویر را بزرگتر نشان میدهد
سئوال : آینهایی که تصاویر را درشتتر نشان میدهد مگر نباید مقعر باشد؟ پس چرا این آینه تخته و تصاویر را بزرگتر نشان میدهد؟
سلام
انحنای آینه گاهی بسیار کم هست و با لمس آینه یا با چشم نمیشه انحناش رو تشخیص داد اما با دیدنِ تصویر توی آینه میتونیم بفهمیم که انحتا داره حالا چه گوذ باشه چه برآمده
هر چه انحنای آینه کمتر باشه فاصله ی کانونیش بیشتره .
مثلاً یک آینه ی مقعر با انحنای بسیار کم , تصویر رو در فاصله دور از آینه متمرکز میکنه و اگر از اون حد (کانون) دورتر بریم تصویر وارونه میشه
میسه آینه ی مقعری ساخت که کانونش در فاصله چند صد متری یا حتی چند کیلومتری باشه
پس اگر آینه بزرگتر نشون میده پس مقعر هست و با دور شدن ازش به جائی میرسیم که تصویر شعله ی یک شمع تمام آینه رو میگیره و نور شمع با قویترین نور به چشم ما میرسه
آینه ی برآمده یا محدب هم ممکنه انحناش بسبار کم و غیر قابل لمس و دیدن باشه اما از تصویرش میفهمیم که محدبه
سلام ممنون برای توضیحتان
2 تا سئوال :
1. کسانی که آینه محدب یا مقعر میگذارند چطور فواصل را تشخیص میدهند؟
مثلا کسی که آینه محدب گذاشته, میدان دیدش بیشتر میشود ولی ماشینها و افراد در آینه کوچکتر به نظر میرسند چطور وقتی در اینه نگاه میکند متوجه میشود که بالاخره این ماشینی که در سمت چپش هست در کجا نسبت به ماشینش قرار گرفته و آیا تغییر لاین برایش ایمن هست یا با آن تصادف میکند؟
2. آینه ماشینهای ساخت داخل چه نوعی هست؟
سلام
1- از آینه مقعر در خودرو استفاده نمیشه . به هیچ وجه نباید از آینه ی محدب برای دیدنِ فاصله ی دور استفاده بشه
. فقط برای دیدن چرخ عقب و بدنه موقع پارک کردن و درآمدن از پارک و پیچیدن در اماکن کم عرض و دیدن بغل دست هست که قبلا توضیح دادم
عده ای از مردم مغزشون توانائی استفاده از آینه محدب برای فواصل دور رو هم داره و در تشخیص فاصله و سرعت اشتباه نمیکنند
2- فاعدتاً باید آینه ی راننده تخت و سمت دیگر کمی محدب باشه و روش نوشته شده باشه :
اشیاء نزدیکترند از آنچه که در آینه به نظر میاد
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 01-02-2017 at 16:15. دليل: تصحیح
سلام
چند روز قبل رفته بودم پیش یک نصاب آینه که آینه هم میفروخت مشتریش راننده نیسانی بود که آمده بود قاب آینهاش را تعمیر کند دیدم تصاویر در آینه بزرگ نمایش داده میشود از خودش هم پرسیدم گفت آره همینطوره! تعجب کردم که چطور با این دید محدود رانندگی میکند یعنی اگر آینه تخت استفاده میکرد دید بهتری داشت تا این آینه که تصویرها را کمی بزرگتر میکرد ولی در عوض میدان دید را کمتر
سئوال : اگر در مسیر مستقیم حرکت میکنیم و قصد تعویض لاین نداریم آیا چک کردن آینههای بغل و وسط لازم است؟
یک جایی خواندم که مرتب باید مسیر جلو و طرفین و پشت سر را چک کنیم! آیا اینکار لازم است؟
طرفین نه. اما هر از گاهی باید به به آینه عقب نگاه کرد. مخصوصا وقتی که میخوای پاتو رو ترمز بزاری. چونکه ممکنه کسی در پشت سر شما در حال سبقت گرفتن باشه و این ترمز کردن شما رو دیر تشخیص بده و فرصت کنترل کردن ماشینش رو نداشته باشه.
گاهی اوقات ممکنه تصویر وحشتناکی در آینده عقب ببینی و تصمیم بگیری که کنار بری و جلوی آن جانور وحشتناک نباشی بهتر باشه..![]()
راستش دیدن آینه عقب به من استرس میده چون در اکثر اوقات راننده پشت سریام چسبانده به عقب ماشینم! و معمولاً تند رفتن هم مسئلهایی را حل نمیکنه چون اگر بیشعور باشه فاصلهاش را حفظ میکنه
خوب سعی کنید از باند سمت چپ فقط برای سبقت گرفتن استفاده کنید.
شما چون غالبا در باند سمت چپ حرکت میکنی، مانع از حرکت دیگر ماشینها میشید. اون فرد هم از عمد از پشت به ماشین شما جفت میکنه که شما راه رو براش باز کنی.
اگر باند سمت راست خالی هست وارد این باند بشید. و اگر نه سعی کنید در باند وسط برای ادامه مسیر قرار بگیرید و فضای کافی برای شخصی که قصد داره سبقت بگیره در باند سمت چپ براش بزارید.
اگر در باند وسط قرار دارید و باز هم کسی به شما از پشت جفت کرده نگران نباشید، چونکه اون فرد حس کرده وقت سبقت گرفتن براش فراهم نیست و پس از رد شدن از مانعی که در نظرش هست از شما سبقت خواهد گرفت.
اصولا توجه داشتن به آینه عقب برای همین مسائل است. که قبل اینکه فشار و استرس از طرف فرد پشت سری به شما وارد بشه راه رو در فرصت مناسب براش باز کنی و بره پی کارش.
Last edited by siava5h; 02-02-2017 at 13:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)