سلام , به نظر شما خرید 206 تیپ 2 صفر معقولانه تر هست یا تیپ 5 یه چند مدل پایین تر؟
سلام , به نظر شما خرید 206 تیپ 2 صفر معقولانه تر هست یا تیپ 5 یه چند مدل پایین تر؟
به نظر الان 17 میلیون تومن باید برای تیپ 2 صفر کیلومتر هزینه کنید
ارزش داره که با این بودجه تیپ 5 مدل 90 خریداری کنید و حتما تمیز و سالمش گیر میاد
سلام دوستان
کدوم بهتره از نظر مصرف
کارایی
کیفیت
مقاومت
اصطحلاک
از نظر فنی هردو شبیه هم هستن چون هردو با موتورهای TU5 کم مصرف , XU7 قدیمی عرضه شدن.
از نظر عملکرد اکثر موارد شبیه به هم هستن
فقط میمونه یک مورد که اونم نمای ظاهری و داخلی دو خودرو هست که بستگی به سلیقه شما داره
نمای داخلی SLX با توجه به تغییراتی که داشته از کیفیت بهتر و کلا جذاب تر هست
اما نمای داخلی GLX همون طرح قدیمی و یکنواخت هستش.
نمای ظاهزی GLX چبا اون اصالت و زیباییش در عین سادگی از محبوبیت بیشتری نسبت به SLX برخوردار بوده.
ایمنی و استهلاک هر خودرو هم در حلتی که از نظر فنی یکی باشن شبیه به هم هستن
ممنون رفیق
من خودم یه GLXصفر پارسال برج 10 گرفتم با همون موتور قدیمیا بود از کی همه رو tu5 زدند
آقا محمد پست 380 رو هم چواب بدی ممنون میشم![]()
دوست من همه رو که TU5 نمیزنن.
هم با موتور XU7 عرضه میشه هم با TU5
یکی از ناکام ترین خودروها همین پروتون ویرا بود که یکی از خودروهای قدیمی و بی کیفیت بود که از خودروسازی مالزی پا به کشورمون گذاشت.
فقط نقطه قوتش اینکه موتورش میتسوبیشی هست اما از هر نظر دیگه قابل قبول نیست.
خصوصا خدمات پس از فروشش که واقعا ضعیف هست.
اگر از محصولات پروتون میخواین خرید کنید جن2 گزینه بهتری خواهد بود با توجه به اینکه اونم مشکلاته زیادی داره.
دقت داشته باشید در مورد سایر مسائل سیاسی بحثی نباشه چون به راحتی پست پاک میشه.
در مقابل پروتون ویرا انتخاب محصولات داخلی از نظر من بهتر خواهد بود ( نظر دوستان محترم )
من هم تقریبا چنین شرایطی دارم.
حدود سیزده چهارده تومان دارم.حالا اگر مورد خوبی باشه تا پونزده شونزده هم میشه بره بالا
یک ماشین کم مصرف و کوچیک نیاز دارم.هر روز مسیر تهران کرج رو برم بیام.
ظاهر داخل ماشین و این که داشبوردش مدرن باشه و رانندگی داخلش لذت بخش باشه از هر چیز دیگه ای مهم تره برام.مسافرت هم سالی نهایتا یک بار برم.
چه گزینه ای رو پیشنهاد میکنین؟
با توجه به این که اصلی ترین خواسته هاتون داخل خودرو هست سمند ال ایکس و 206 رو پیشنهاد میدممن هم تقریبا چنین شرایطی دارم.
حدود سیزده چهارده تومان دارم.حالا اگر مورد خوبی باشه تا پونزده شونزده هم میشه بره بالا
یک ماشین کم مصرف و کوچیک نیاز دارم.هر روز مسیر تهران کرج رو برم بیام.
ظاهر داخل ماشین و این که داشبوردش مدرن باشه و رانندگی داخلش لذت بخش باشه از هر چیز دیگه ای مهم تره برام.مسافرت هم سالی نهایتا یک بار برم.
چه گزینه ای رو پیشنهاد میکنین؟
اگر خودروی کم مصرف کوچک ایده آل برای هر کاری رو می خواید می تونید یک 206 تیپ 2 کم کارکرد بخرید و اگر نرمی بیشتر از همه براتون مهمه سمند ال ایکس در این رنج قیمتی نرمی بالاتری داره ضمن این که طراحی داخلی خوب و نفوذ صدای موتور به کابین هم کمه. البته برای خرید سمند ال ایکس هم باید بیش از 16 تومن پول داشته باشید یا یه کم کارکرد رو تا 14-15 تومن بخرید
Last edited by dash_mehdi; 08-06-2012 at 00:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)