تا 8.5 میلیون بین سمند - 405 و 206 کدوم یکی توصیه میشه ؟ اصلا توصیه میشه ؟ یا بریم سراغ پراید
مثلا 206 مدل 83 دیدم تقریباتمیز بود میگفت 8.300 یا سمند 83 دوگانه میگفت 9 تومن .
تا 8.5 میلیون بین سمند - 405 و 206 کدوم یکی توصیه میشه ؟ اصلا توصیه میشه ؟ یا بریم سراغ پراید
مثلا 206 مدل 83 دیدم تقریباتمیز بود میگفت 8.300 یا سمند 83 دوگانه میگفت 9 تومن .
دوستان من طبق تحقیقاتی که کرده بودم و مشورت هایی که از شما گرفته بودم برام گزینه بهتر پراید بود با هزینه 5 یا 6 میلیون چون به نظرم برای پراید نباید بیشتر از پول داد
الان یک سمند از یک آشنا به پستم خورده که ماشین چند سال به یک سری دلایل خوابیده بوده و کارکردش هم 90 هزار تاس و مدل 82 و نقره ایی هم هست
ماشین هم کاملا تمیز و مثل ماشین نو میمونه ! و هیچ زدگی یا رنگ شدگی نداره
قیت رو هم میگه 7.500.000 که حالا میشه ازش تخفیف هم گرفت ، به نظر شما بهتر نیست همین سمنده رو بگیرم ؟ چون خیلی تر و تمیزه !
من فقط میترسم اینو بگیریم و خرجاش زیاد باشه و یا مصرف سوختش زیاد باشه !
دوستان یک سوالی هم دارم حالا اگه این ماشینو بگیرم میشه روش از این کیت های کاهش سوخت انداخت ؟ اصلا جواب بده هستند اینها ؟ و کارشون چطوریه ؟
بین این سه گزینه 405 انتخاب بهتری هست ، سمند بعد از مدتی به خاطر سنگینی بدنه به اصطلاح لش میشه ، 206 با این قیمت مدل خیلی پایین مثلا 82 -83 پیدا میشه که خرج زیادی روی دستتون میذاره تنها گزینه معقول 405 میمونه
سمند چند سال خوابیده بود؟ در ضمن ماشین خوابیده خودش کلی خرج داره لاستیک روغن بازبینی کمک فنرها و شاید بتونم بگم این ماشین برای شما تو همون قدم اول کلی خرج بتراشه .
سمند مصرف سوختش عین 405 هست شاید کمی بیشتر از نظر خرج هم با 405 یکی هست یعنی در مقابل پراید کمی گرونتر در میاد .
کیتهای کاهش مصرف سوخت هم یک دورغ بزرگ هستن به هیچ عنوان پولتون رو بابت این چیزها دور نریزید تنها و تنها با رسیدگی به موقع و تنظیم موتور و رانندگی اصولی میتونید مصرف نرمال ماشین رو حفظ کتید این کیتها هم بحثشون اینجا نیست .
سلام. بچه ها با 7 تومن پراید چه مدلی گیرم میاد؟؟؟؟؟ مدلای مختلفشو بگین... 132 چه مدلی صبا چه مدلی.... حتما هم absباشه..... در ضمن ماشین ترو تمیز باشه.....مرسی......
یکی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟
دوست عزیز پرایدت (اگه از عقب و جلو تصادف شدید نداشته باشه) بستگی به بیمه، تمیزی، کارکرد و ... حول و حوش 6.5 میخرن (300 بالا و پایین).
Last edited by ali_alavijeh; 23-09-2012 at 17:11.
5 سال خوابیده بوده . نه ماشین اینطوری نبوده که همین دیروز از پارکینگ آورده باشنش که بخواد خرج داشته باشه ! خرج هاش قبلا انجام شده !
قیمتش رو هم 7 تومن راضی شده و شاید 6.700 هم راضیش کنیم
رنگش هم نقره ایی هستش
و خودمون هم قبلا یک تاکسی 405 مدل 86 داشتیم و چون ماشین به خرج افتاده بود فروختیمش . ولی این سمنده به چشم از ماشین خودمون هم تمیز تره ! ( با اینکه ما ماشینمون رو خیلی خیلی تمیز نگه میداشتیم و بهش میرسیدیم )
پراید مدل 87 رو میتونید تا 7500000 تومان بفروشید
اما تا 10 میلیون تومن 206 تیپ 2 مدل 83 میشه پیدا کرد که باید خیلی وقت بزارید تا حداقل از نظر فنی سالم باشه
یه نفر مارو راهنمایی نمیکنه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)