تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 122 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

اولین تصاویر منتشر شده از دموی قابل بازی که بر روی پلتفرم Xbox360 عرضه شده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 14 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

دمو رو بازی کردم ، حالا اول اخبار بد بدم یا خوب ؟

اول خبر بد رو می دم :
    - گیم پلی کریس کاملا اکشنه و یک شیر تو شیریه که نگو ... همینجوری باید مسلسل رو بگیری به هیکل ملت .
    - دشمنای قسمت کریس یه چیزی توی همون مایه های ماجینی و گانادو هستن ، یعنی زامبی نیست .
    - کلا قسمت کریس نا امید کننده بود

خبر خوب :
    - گیم پلی لیان فــــــــــــوق العادست .
    - واقعا سبک Horror بود خیلی چسبید ، یک رزیدنت اویل کلاسیک با گیم پلی مدرن بود .
    - یه خبر خوب دیگه اینکه میشه اون نور لیزر قرمز رونگی که توی شماره های 4 و 5 بود رو به بازی برگردوند و به جای اون نشانه توی تریلر ها گذاشت.
    - زامبی ها به زامبی های کلاسیک شبیه هستن.

خبر های دیگه :
    - گیم پلی جیک که نفهمیدم دقیقا چی بود !!! امیدوارم که در کل چیز جالبی از آب در بیاد .
    - فکر می کردم سیستم آپگرید اسلحه از توی موبایل باشه که ظاهرا این طور نیست . اون عکس اسلحه ای که توی موبایل لیان توی تریلر بود ، مربوط به تنظیمات بازیه .
    - یه سیستمی گذاشتن که قدم زدن و راه رفتن رو خود بازی تعیین می کنه که یکم اعصاب خرد کن بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من که هنوز دمو رو نگرفتم (شایدم نگیرم) ولی سخت منتظرم ببینم بعد از این همه انتظار کپکام چیکار کرده؟
    این پست یه نفر هست تو یکی از فروم های فارسی بعد از بازی کردن دمو:
    تا چقدر حرفاش درسته رو نمیدونم ولی خودم یه چیزایی شو قبول دارم
    البته نباید این رو هم فراموش کنیم که این صرفا یک دمو بوده و مسلما خیلی از بخش های آن مثل باگ هایی که تو ویدئو ها دیدم و ... شاید برطرف بشه...

محتوای مخفی: ............................. 

محتوای مخفی: ................... 

محتوای مخفی: .......... 

دیشب دمو رو سریعا دانلود کردم و با برنامه Horizon ریختم رو فلش و بازی کردم.از قبل می دونستم نبای انتظار المانهای ترس در بازی رو مثل سابق داشته باشم اما به 3 چیز امیدوار بودم:

1 - وجود ترس در بخش مربوط به لیون
    2 - زیبا ساخته شدن بازی حداقل در سبک اکشن!
    3 - گیم پلی روان و نرم

متاسفانه باید بگم هیچ هیچ ! یه بازی پوچ و سرشار از باگ! صد رحمت به اویل 5 !! صد رحمت به اویل 4 !! بازی به طور کامل از حیطه Resident Evil خارج شده.بخش مربوط به لیون رو ابتدا بازی کردم حتی 1 درصد هم ترس تو بازی نبود.Waypoint مسخره داخل بازی به طور کامل قدرت فکر کردن رو از گیمر میگیره و ما دقیقا مانند یک بازی اکشن فقط باید مسیری که مشخص شده رو دنبال کنیم.به سبک بازی Dead Space2 هم یه مدل تعیین راهنمای مسیر در بازی هستش که به هیچ وجه برای این سبک بازی مناسب نیست.تیر اندازی بازی به شدت ضعیف هستش ،طراحی زامبی ها واقعا افتضاست و تفاوت زیادی با ORC نداره! حالا بیشتر دارم متوجه میشم چرا کپکام قبل از این بازی ORC رو روانه بازار کرد! یه چیزی بگم کمی بخندید! در حین بازی انتخاب اینکه آروم راه بروید یا اینکه بدوید در 80 درصد بازی بر عهده شما نیست و در بیشتر جاها خود بازی اجازه دویدن به شما نمیده!!!

و اما در مورد بخش کریس یه توضیح بدم. این بخش اشکم رو درآورد! بازی 100 درصد اکشن هستش و کریس به همراه یک تیم دقیقا مثل ORC به کشتن انسانها می پردازه! یه مسلسل دستشه و تنها هدفی که کپکام اینجا واسمون گذشته اینه:فقط تیر بزن!
    جالب اینجاست دشمن هایی که اینجا باهاش سروکار داریم انسانهای خوش تیپی هستن که فقط زمانی که چند تا گلوله میخورن تبدیل به خفاش و موجودات عجیب میشن!! خیلی مصنوعی هستش من واقعا تاسف خوردم.
    گیم پلی بازی حتی واسه این سبک اکشن هم چیزی در حد آشغال هستش و اون روانی Evil 5 رو نداره.در کل تنها نقطه قابل اتکای بازی گرافیک کات سین های بازی هستش و تا حدودی داستان بازی که شاید باعث بشه این بازی رو در آبان ماه تهیه کنم که البته اینم تازه در حاله ای از ابهام قرار داره!!!

در آخر به عنوان کسی که تا همین دیروز به این بازی حداقل در سبک اکشن امید داشتم نمرات خودم رو پس از بازی به دموی بازی میدم:

گیم پلی:5
    گرافیک :7
    موسیقی:6
    داستان و شخصیت پردازی:8
    جدابیت و هیجان:3
    اتمسفر ترس:2

نمره کل: 5 از 10 !!

Last edited by CRIS Joon CR7; 05-07-2012 at 10:26.

5. 10 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من یه سری نکته اضافه کنم :
    - سرعت دویدن توی بازی خیلی بالاست . توی شماره های 4 و 5 وقتی که شروع به دویدن می کردی با این سرعت کاراکتر حرکت نمی کرد ... فکر کنم بهتر بود همون سرعت پایین رو می ذاشتن ، چون این ریتم حداقل به گیم پلی لیان نمیاد .
    - گرافیک بازی بالاست ، خیلی طراحی هنری جالبی داره ، مثلا وقتی یک بشکه رو منفجر می کنی آتشی که پخش میشه خیلی طبیعی تر از سابق به نظر میاد . از نظر گرافیکی پیشرفت رو میشه دید .
    - اینو یادم رفت بگم که شما می تونید انتخاب کنید که در هر گیم پلی با کدوم یک از دو نفر بازی کنید .
    - با زدن دکمه RS کاراکتر به سمت چپ و راست صفحه میره (مثل بازی Army of two )
    - دمو حالت Split Screen Co-op نداره ، امیدوارم که بازی اصلی داشته باشه .
    - حالت HUD و Menu در سه تا گیم پلی فرق می کنه .
    - سیستم هدف گیری تغییر چندانی نکرده (این نکته هم می تونه مثبت باشه هم منفی) فقط حالت راه رفتن هنگام تیر اندازی اضافه شده .
    - گیم پلی کریس یه چیزی توی مایه های فیلم هندیه !!! کلا اصلا با این قسمت از دمو، یعنی قسمت کریس حال نکردم .
    - حالت Melee به طور جداگانه اضافه شده ، مثلا توی شماره 4 باید با تیر می زدی توی صورت دشمن بعد که صورتشو میگرفت می تونستی با مشت و لگد بزنیش ولی اینجا به طور جداگانه اون مشت و لگد وجود داره .
    - بازی یه نمه شلوغ پلوغه . اونایی که شماره های قبلی مخصوصا 1 تا 4 رو بازی کردن میدونن من چی میگم !

اما نقد پست بالایی :
    - خیلی دیگه بدبینانه نگاه شده به بازی ، مخصوصا قسمت لیان .
    - با Way Point موافقم ، باید حذف بشه ، هیچ کدوم از شماره های بازی این آیکون مسخره که باید کجا بری رو نداشته ، توی اینم نباید میذاشتن . با نگه داشتن دکمه RB مسیری که باید بری رو نشون میده ، اینم حتی به نظرم نباید باشه ، دیگه چه برسه به اون .
    - گیم پلی خیلی با 5 تفاوت نداره و تازه یکم هم بهتر شده ، نمی دونم منظور از روانی گیم پلی توی شماره 5 چی بود !!!؟
    - طراحی زامبی ها که خوبه به نظرم ، و اینکه زامبی فقط توی قسمت لیان وجود داره ... توی قسمت کریس که همون ماجینی و گانادو هستن که وقتی می کشیشون تبدیل به یه موجود عجیب دیگه میشن ، توی قسمت جیک هم آدم هست و غول ...
    - این نقد برای وقتیه که بازی رو کامل بازی کرده باشی با دموی نیم ساعته که نمیشه این اظهار نظرات رو کرد .

در کل اوقدرا هم بد نبود ، ولی فکر می کنم در بازی شاهد نوآوری ها و صحنه های اکشن و جذاب زیادی باشیم .
    به امید اینکه بازی خوبی از آب دربیاد.

من اگه بخوام به نقد نمره بدم :
    گرافیک : 9
    گیم پلی 8
    داستان : 10
    موسیقی: فعلا بهتره نمره ندم
    جذابیت (میانگین هر سه تا گیم پلی) : 6

نمره کل : 8
    Last edited by Alireza.M67; 05-07-2012 at 12:43.

7. 13 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

نمیدونم شاید این بستگی داره به انتظار ما از بازی و چیزی که ازش تو ذهنمون ساختیم.
    میگم ما حرف شما (علیرضا ) رو قبول کنیم یا اون بنده خدا که میگی خیلی بد بین بوده نسبت به بازی؟

9. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

نمیدونم شاید این بستگی داره به انتظار ما از بازی و چیزی که ازش تو ذهنمون ساختیم.
    میگم ما حرف شما (علیرضا ) رو قبول کنیم یا اون بنده خدا که میگی خیلی بد بین بوده نسبت به بازی؟
    هیچکدوم ... تا خودت بازی نکنی نمیفهمی چطوره ...
    البته من کلا لیان رو دیدن ذوق زده شدم
    البته منم نگفتم بازی کلا فوق العادست ...

11. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون از دوستان بابت اطلاع رسانی و توضیحات کامل و دقیق .
    این دمو برای PC هم ارائه شده یا این که فقط برای کنسول ها اومده ؟!

13. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

به نظرم کوچکترین ضعف و اشکال تو بازیای بزرگ میتونه تاثیر بدی رو مخاطباش بزاره...ولی این دیگه راه بدی رو رو داره میره..من رو این بازی خیلی حساب میکردم ولی الان خورده تو ذوقم ولی به هر حال 100% بازی رو تهیه میکنم . نمیدونم چرا بازی رو میبرن به سمت اکشن؟ خوب اگه طرفدارای سبک اکشن زیاد شده چرا اسم اینو میزارن horror?!

15. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 Ada Wong در بخش تک نفره‌ی RE6 قابل بازی است

فایل‌هایی که به صورت مخفی در دموی قابل بازی عنوان Resident Evil 6 وجود داشت به حضور یکی از محبوب‌ترین شخصیت‌های سری RE در بخش تک نفره‌ی بازی اشاره می‌کنند: Ada Wong

اطلاعات مربوط به حضور Ada در بازی که به صورت مخفیانه در کدهای دمو وجود داشت، به صورت جداگانه توسط اعضای فروم‌های NeoGaf و GamesFaqs کشف شد.
    Ada مانند گذشته به یک قلاب مسلح است و همکار او فقط "Helper" نامیده شده بود اما تحقیقات دیگری در این کدها از شخصیتی به نام Carla پرده برداری کرده بودند، زنی با موهای بلوند که در تریلر منتشر شده در E3، ایدا در حال بازیجویی از او بود.

با اضافه شدن Ada Wong به شخصیت‌های قابل بازی، تعداد کاراکترهای قابل کنترل به چهار عدد می‌رسد که شامل Leon S. Kennedy, Chris Redfield و Jake Muller پسر Wesker، می‌باشد.

Capcom این خبر را تایید نمی‌کند و فقط این بیانیه‌ی را منتشر می‌کند: "با اینکه ما حضور Ada Wong در RE6 را در E3 تایید کردیم اما هیچ صحبتی در مورد خبر اخیر نداریم."

اطلاعاتی از بخش چند نفره بازی نیز کشف شده است. بخش Mercenaries که پیش از این نیز تایید شده بود، بخش Slayer، بخش No Hope که با نام Last Stand نیز شناخته می‌شود و Ustanak که نام یکی از هیولاهای بازی است و هم‌چنین Agent Predator نیز نامیده می‌شود، جز بخش‌هایی هستند که پیدا شده‌اند.
    لیست اعضای سازنده‌ی بازی نیز پیدا شده بود. به نظر می‌رسد Paul Mercier و Sally Cahill که به ترتیب صدا پیشه‌ی لیان و Ada بوده‌اند، اکنون جایگزین شده‌اند. صدا پیشه‌ی Jack Muller نیز Troy Baker است که به تازگی در عناوین BioShock Infinite و The Last of Us نیز صدا پیشگی کرده بود.

ویدیوی جدید نز از این بازی منتشر شده است را نیز می‌توانید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید. RE6 در سال جاری باری سه پلتفورم اصلی منتشر می‌شود.
    منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. 4 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Tak30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ببخشید من 2 نوشته دارم یکی درخواسته و دیگری سوال:

1.سوال: روش رایت بازی را می خواهم خواهشا

2. این بازی روی xbox ارکید بالا میاد یا نه ؟

3. خواهشا به سوال اولی پاشخ دهید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •