تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 405 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز ،تا جایی که من میدونم خدمات فرولی و بوتان سراسری و خوبه. با شرکتشون تماس بگیر. بابت سختی آب هم با هر پکیجی که نصب کردی حتما یه سختی گیر قبل از ورود آب به دستگاه بذار.35 تومان بود اما الان نمی دونم.واقعا به گرفتگی مبدل و مشکلات سختی آب میارزه.خدمات بوتان با خودشه.فرولی هم با جنراله.یه زنگ بزن بپرس.
    ممنون از جواب سریعتون

اما در مورد خدمات در رباط کریم نگفتید و اینکه با وجود سختی آب بالا در منطقه چه راه حلی پیشنهاد میدید !

2. این کاربر از hvac.eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز ،شرمنده نبودم.درست حدس زدی مسافرت بودم :-) همونطور که دوستمون گفت اپتما بهتر از کالداس .بنسرو هم از جفتشون بهتره.کلا به اعتقاد من تو ایرانیا بوتان ، تو خارجیا فرولی خوبن.البته ایمر هم کیفیتش حرف نداره.حیف که خدماتش ضعیفه و برا پکیج خدمات حتی شاید یه وقتایی بشه گفت از خود پکیج مهمتره!خالی از لطف نیست بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان به گردن ما حق پیشکسوتی داره و من بر اساس پست هایی که ازش خوندم دربست قبولش دارم.کارش درسته
    سلام
    انگار بقیه صاحب نظرا به تعطیلات رفتن و خبری ازشون نیس
    ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
    اگه میشه شماره تلفن میدادی تلفنی باهات تماس میگرفتم

فردا میخوام برم کارگر و بعد هم طالقانی
    برام جالبه که هیچ وقت قیمتی که تو سایت بوتان شاپ زدن کسی جنس نمی فروشه و هربار تماس گرفتم هم گفتن قیمتامون به روزه ...!
    مثلا تا 2 هفته پیش کالدار 1326بود و حالا 1562 شده و دو ماه پیش 1080
    امیدوارم موفق به خرید و نهایتا راضی از خرید و کیفیت و خدمات بشم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از hvac.eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز شما لطف دارین راستش من مثل دوستان فرصت مسافرت رفتن ندارم و حتی روزهای تعطیل بخصوص در این شرایط که همه در حال راه اندازی شوفاژ هستند مجبورم بمونم .و روزی چندتا تعمیر پکیج و یا موتور خانه رو تو برنامه دارم.شما هم سعی کن هرچه زودتر پکیج رو بخری ظاهرا امروز بوتان 1700000 موجود بود اما اگر میخوای ارزانتر بخری یک سری به نمایندگی های بوتان بزن.اگر باز سوالی بود در خدمتم.
    سلام
    انگار بقیه صاحب نظرا به تعطیلات رفتن و خبری ازشون نیس
    ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
    اگه میشه شماره تلفن میدادی تلفنی باهات تماس میگرفتم

فردا میخوام برم کارگر و بعد هم طالقانی
    برام جالبه که هیچ وقت قیمتی که تو سایت بوتان شاپ زدن کسی جنس نمی فروشه و هربار تماس گرفتم هم گفتن قیمتامون به روزه ...!
    مثلا تا 2 هفته پیش کالدار 1326بود و حالا 1562 شده و دو ماه پیش 1080
    امیدوارم موفق به خرید و نهایتا راضی از خرید و کیفیت و خدمات بشم

6. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کل طالقانی رو زیر و رو کردم کالدا زیر 2000نبود و اپتیما هم 2330 هر دو هم به شدت نادر و نایاب
    اگه بوتان با اون قیمت میشه پیدا کرد بگیرم ... ممنون میشم خبرشو زود بدین
    چون کالدا رو فاکتور کردم و قراره آخر هفته بفرستن برام
    رادیاتور هم بوتان پره ای 26 گرفتم 4تا 10 پره 2تا پذیرایی و 2تا اتاق خوابا
    پلی فسفاتم comer رو پیشنهاد کرد و وقتی گفتم چرا کینگ آکوا نمیذاری گفت میترکه و ول میکنه و از این حرفا(راست و دروغش با خودش 10 تومنم فرق قیمت داشتن) آکوا 35 و کومر 45
    شیرای رادیاتورارو هر سری رو 42 و 3تا شیر که نمیدونم برای کجای پکیج هست 25 حساب کرد
    2ساعت آویزون شدم چیزی کم نکرد
    اگه چیزیش اضافه س یا نمایندگی برای نصب تایید نمیکنه بگید تا حذف کنم
    ممنون و با عرض معذرت از طولانی شدن پستم (جنبه ی اطلاع رسانی داشت خب!)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

راستی کومر سایت رسمی هم داره

سوال آخر از دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تعرفه نصب و راه اندازی 4تا رادیاتور توسط نمایندگی چقدره ؟ نصب توسط غیر نمایندگی(رادیاتور) از شرایط گارانتی خارج میشه؟
    شنیدم که نصب پکیج بوتان رایگانه و گویا باید لوازم نصب هم روش باشه درسته ؟

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اوپتیما بهتره اما نه به این قیمت من که تو شهرستانم بوتان اوپتیما رو امروز 1700000 قیمت دادن و بنسرو بالای 2000000 بود.زنگ زدیم تهران سفارش دادیم امروز فرستاده فردا می رسه. باید بیشتر بگردی.
    comer هم سختی گیره خیلی خوبیه و جواب داده نمی خواد نگران باشی.
    در مورد شیر رادیاتور نمیدونم بااین قیمت چه شیری خریدی اما ایران گرما بخر حدود 25 بیشتر نمیشه کیفیتش هم خوبه.باید چهار بسته هم ماسوره رادیاتور بگیری که برای نصب رادیاتور لازمه به همراه 2 عدد بست تسمه ای برای نصب هر رادیاتور روی دیوار، یک حوله خشک کن برای حمام.
    اینها چیز هایه که شما لازم دارین.
    کل طالقانی رو زیر و رو کردم کالدا زیر 2000نبود و اپتیما هم 2330 هر دو هم به شدت نادر و نایاب
    اگه بوتان با اون قیمت میشه پیدا کرد بگیرم ... ممنون میشم خبرشو زود بدین
    چون کالدا رو فاکتور کردم و قراره آخر هفته بفرستن برام
    رادیاتور هم بوتان پره ای 26 گرفتم 4تا 10 پره 2تا پذیرایی و 2تا اتاق خوابا
    پلی فسفاتم comer رو پیشنهاد کرد و وقتی گفتم چرا کینگ آکوا نمیذاری گفت میترکه و ول میکنه و از این حرفا(راست و دروغش با خودش 10 تومنم فرق قیمت داشتن) آکوا 35 و کومر 45
    شیرای رادیاتورارو هر سری رو 42 و 3تا شیر که نمیدونم برای کجای پکیج هست 25 حساب کرد
    2ساعت آویزون شدم چیزی کم نکرد
    اگه چیزیش اضافه س یا نمایندگی برای نصب تایید نمیکنه بگید تا حذف کنم
    ممنون و با عرض معذرت از طولانی شدن پستم (جنبه ی اطلاع رسانی داشت خب!)

10. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب اگه امکانش هس یا برام آدرس و تلفن یجای خوبو بذا یا اینکه از همون شهرستان بگیرم و با باربری برام بیاد
    اگه این لطفو در حقم کنی ممنونت میشم و دعاگوت
    بحث 600-700 تومن پول کارگریه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزيز شما درست ميگي تو طالقاني قيمت همينه و داره خيلي بالاي في فروخته ميشه ، قيمت واقعي كالدا 1300 و اوپتيما 1600 هستش ولي فروشنده ها احتمال اينو ميدن(كه بي ربط هم نيست) كه شركت بوتان به زودي افزايش قيمت خواهد داشت، از طرفي قيمت گذاري پائين بوتان و اختلاف قيمت ايجاد شده با ساير برندها مخصوصا ايران رادياتور باعث ميشه متاسفانه بعضي فروشنده ها سوء استفاده كنند، پيشنهاد من اينه كه با شركت تماس بگيري و بخواي كه يه نماينده خوش انصافش رو كه به قيمت مورد تائيد ميفروشه رو به شما معرفي كنه. منم پيشنهادم بهت بنسرو چون بنظرم به درد سر بعدش نمي ارزه كه كالدا بگيري.(بنسرو هم مي توني با 2400 گير بياري).
    خب اگه امکانش هس یا برام آدرس و تلفن یجای خوبو بذا یا اینکه از همون شهرستان بگیرم و با باربری برام بیاد
    اگه این لطفو در حقم کنی ممنونت میشم و دعاگوت
    بحث 600-700 تومن پول کارگریه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنونم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما خب به خاطر قطر کم دودکش خروجی چند نفری فن دار پیشنهاد کردن طبقه اول ساختمان 3طبقه هستم و دودکش 10 سانتی کاملا عمودیه
    خودتون چرا پیشنهاد فروشنده خاصی نمیدین با شماره تلفن بدین حداقل
    به بوتان زنگ زدم و قراره بهم زنگ بزنن
    میخوام تا دیر نشده قیمت مناسب تر پیدا کنم و برم فاکتورو پس بدم و پولمو بگیرم
    3سال قراره براش قسط بدم با بدبختی

در آغاز فعالیت benyamilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام ممنون میشم از دوستان اگه اطلاعاتی در مورد پکیج ایتال ترم و دئوترم دارن توضیج بدن
    چون الان قیمت پکیج ایرانی و خارجی یه جورایی مثل هم شده آدم واقعا گیج میشه چی بخره
    نیاز فوری دارم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •