تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 98 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 975

نام تاپيک: تایپک اختصاصی فایل های اپدیت محصولات LG

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

من تلویزیون lm66100 دارم تو این 4 ماه که دارم استفاده می کنم دو سه بار آپدیت کردم ولی هیچ تغییری تو هیچ قسمتی مشاهده نکردم
    می خواستم ببینم این آپدیت ها برای چیه
    الانم دوباره برای آپدیت پیغام میده

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من تلویزیون lm66100 دارم تو این 4 ماه که دارم استفاده می کنم دو سه بار آپدیت کردم ولی هیچ تغییری تو هیچ قسمتی مشاهده نکردم
    می خواستم ببینم این آپدیت ها برای چیه
    الانم دوباره برای آپدیت پیغام میده
    دوست عزیز
    آبدیت برای رفع مشگل سیستم و ارتقاء کمی و کیفی کارکرد تلویزیون شماست و شرکت مورد نظر بسته به تعریف های که برای سیستم محصول خود دارد اقدام به آبدیت محصول خود برای بهتر شدن کیفیت آن می کند تا کاربر کمتر دجار مشگل شود و اگر تلویزیون شما به اینترنت وصل باشد بطور خودکار سیستم شما از طریق اینترنت به شبکه شرکت وصل شده و چک میگردد و اگر نیاز به آبدیت داشته باشد پیام می دهد و اگر به اینترنت وصل نباشد و بطور دستی آن را آبدیت می کنید در فایلهای آن ها برای بعضی از آیتمها زمان بندی دارد که بعد از آن زمان دوباره سیستم شما پیام را دوباره به نمایش درمی آورد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام بچه ها ... من یه LED 32 دارم چند روزه که وقتی فلش رو به دستگاه وصل میکنم دیگه فایلهای تصویری رو پخش نمیکنه و فقط عکس یا موزیک رو پخش میکنه .. کسی میتونه کمکم کنه ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام بچه ها ... من یه LED 32 دارم چند روزه که وقتی فلش رو به دستگاه وصل میکنم دیگه فایلهای تصویری رو پخش نمیکنه و فقط عکس یا موزیک رو پخش میکنه .. کسی میتونه کمکم کنه ؟
    دوست عزیز
    هر وقت سوالی را مطرح می کنید حتما مدل تلویزیو نتان را بطور کامل بنویسید و تلویزیون شما ممکن است که مدیا پلیر آن فرمت تصویری شما را شناسایی نمی کند و یا با سیستم شما سازگار نیست و ممکن است که تلویزیون شما نیاز به آبدیت داشته باشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام . من یک LED 32" - 4700-TA نسخه 03.08.17 دارم ... قبلا برای دیدن فایلهای تصویری با فلش هیچ مشکلی نداشتم و همه فرمتهای فایلهای تصویری نمایش داده میشد ... اما الان چند روزیه فقط عکس و موزیک رو پخش میکنه و فایلهای تصویری رو نشون نمیده .. لطفا راهنماییم کنید و اگر نیازی به آپدیت داره اگر فایل آپدیت دارین برام بزارین .. ممنون از لطفتون

داره خودمونی میشه shahpasand1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام . من یک LED 32" - 4700-TA نسخه 03.08.17 دارم ... قبلا برای دیدن فایلهای تصویری با فلش هیچ مشکلی نداشتم و همه فرمتهای فایلهای تصویری نمایش داده میشد ... اما الان چند روزیه فقط عکس و موزیک رو پخش میکنه و فایلهای تصویری رو نشون نمیده .. لطفا راهنماییم کنید و اگر نیازی به آپدیت داره اگر فایل آپدیت دارین برام بزارین .. ممنون از لطفتون
    مدل دقیق تلوزینونتون چی هست؟
    32ls4700-ta هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مدل دقیقش همینه LED 32" - 4700-TA
    جایی ندیدم نوشته باشه ls

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مدل دقیق تلوزینونتون چی هست؟
    32ls4700-ta هست؟
    مدل دقیقش همینه: LED 32" - 4700-TA
    جایی ندیدم نوشته باشه ls
    مطمئن نیستم
    Last edited by vahid600; 20-08-2013 at 11:00.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مدل دقیقش همینه: LED 32" - 4700-TA
    جایی ندیدم نوشته باشه ls
    مطمئن نیستم
    دوست عزیز
    مدل تلویزیون شما 32le4700 است و فکر می کنم شما خواسته یا نا خواسته divx تلویزیون تان را از ریجستری خارج کردید و برای همین است که فرمت فیلمها را پشتیبانی نمی کند برای ثبت مجدد آن باید به این تایپیک بروید.البته باید ببینید که در منو ی شما در رابطه با divx آیتمی هست در سامسونگ در منو---> سیستم --> ویدیو در خواستی divx شما ببینید در تلویزیون شما مسیرش کجاست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by matinpour; 20-08-2013 at 11:38.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    مدل تلویزیون شما 32le4700 است و فکر می کنم شما خواسته یا نا خواسته divx تلویزیون تان را از ریجستری خارج کردید و برای همین است که فرمت فیلمها را پشتیبانی نمی کند برای ثبت مجدد آن باید به این تایپیک بروید.البته باید ببینید که در منو ی شما در رابطه با divx آیتمی هست در سامسونگ در منو---> سیستم --> ویدیو در خواستی divx شما ببینید در تلویزیون شما مسیرش کجاست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی امیدوارم درست بشه . ولی من اصلا به تنظیمات تلویزیون دست نزدم .

راستی یه مشکل دیگه هم دارم . توی این دو سالی که این تلویزیون رو دارم ، حدودا سه چهار بار نصفه شبا وقتی خواب بودیم ، تلویزیون خود بخود روشن شده ... واسه این مشکل ایده ای داری ؟ ضمنا مطمئنم که هیچ تنظیمی واسه اینکه تلویزیون سر یه ساعت روشن بشه انجام نشده بوده !
    Last edited by vahid600; 20-08-2013 at 16:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •