منظورم اینه که مشکلات مطرح شده برای آی پد جدید با ارائه اصلاحات نرم افزاری در IOS6 حل خواهد شد؟
منظورم اینه که مشکلات مطرح شده برای آی پد جدید با ارائه اصلاحات نرم افزاری در IOS6 حل خواهد شد؟
دوستان ممکنه بپرسم من چقدر باید این the new ipad را شارژ کنم قبل از اولین استفاده؟ یعنی منظورم اینه که آیا اصلا باید شارژش کنم یا شارژ نکنم و وقتی باطری خالی شد استفاده کنم و اینها؟ (هنوز روشنش نکرده ام)
دوست گرامی شما بهتره برای شارژ اولیه حدود ۸ ساعت اونو داخل شارژ بگذارید و ازش استفاده نکنید و لی بعد از او دیگه عادی ازش استفاده کنید و هر وقت خواستید شارژش کنید هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه
البته این ۸ساعت شارژ یک پیشنهاد هست که از سوی خیلیها گفته میشه و لی تا به حال هیچ دلیل قانع کننده ای برای انجام این کار در باطری های لیتیومی گفته نشده
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
خوب شما حالا بزار بیاد تا بشه راجع بهش نظر داد و الا هنوز نیومده که کسی چه بدونه ؟
در لینک زیر هم یک مقایسه شده بین 5 تبلت و برای حرارت مشخص شده که آیپد جدید فقط 0.5 درجه فارنهایت گرمتر از ipad2 هستشو 94 درجه فارنهایت گرما و از اکثر تبلتها پایینتره
یعنی فقط از مدل آیپد2 و Acer Iconia Tab A200 گرمتر هست و از تبلتهای
ASUS Transformer Prime=98.5
Kindle Fire= 96.5
BlackBerry Playbook= 95.5
خنکتر هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by millad1388; 27-03-2012 at 14:26.
آقا عماد واسه چی چیزی که دلیل قانع کننده ای براش نداری به کسی توصیه میکنی؟ شارژ اولیه 8 ساعت و 10 ساعت و... مُرد! الان فقط لازمه دستگاه رو آورد بیرون و استفاده کرد. هر وقت هم که لازم شد زد به شارژ، نه کمتر و نه بیشتر، در مورد همه باتری های لیتیومی همین بحثه و اصلا نیازی به این کارها نیست. حالا باتری آیپد که جای خود دارددوست گرامی شما بهتره برای شارژ اولیه حدود ۸ ساعت اونو داخل شارژ بگذارید و ازش استفاده نکنید و لی بعد از او دیگه عادی ازش استفاده کنید و هر وقت خواستید شارژش کنید هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه
البته این ۸ساعت شارژ یک پیشنهاد هست که از سوی خیلیها گفته میشه و لی تا به حال هیچ دلیل قانع کننده ای برای انجام این کار در باطری های لیتیومی گفته نشده!
این دفعه اول، یا آخری نیست که به محصولات اپل خرده گیری میکنند. همیشه این بحث بوده. در مورد آیفون 4اس هم همه جوری از عمر باتریش صحبت میکردند که اگر یکی نمیدونست قکر میکرد باتری قلمی توی گوشی جاسازی شده! در حالی که همون آیفون با عمر باتری کمتر نسبت به نسل قبلی، بارها و بارها از اسمارت فون های مشابه دیگه بهتر عمل میکرد.در لینک زیر هم یک مقایسه شده بین 5 تبلت و برای حرارت مشخص شده که آیپد جدید فقط 0.5 درجه فارنهایت گرمتر از ipad2 هستش و 94 درجه فارنهایت گرما و از اکثر تبلتها پایینتره
یعنی فقط از مدل آیپد2 و Acer Iconia Tab A200 گرمتر هست و از تبلتهای
ASUS Transformer Prime=98.5
Kindle Fire= 96.5
BlackBerry Playbook= 95.5
خنکتر هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز برام سؤآله که برای چی این مزخرفات فقط به اپل چسبیده میشه. از معروف بودن اون حالشون بد میشه یا واقعاً خودشون هم میدونن که فقط اپله که بین بقیه شرکتا داره کار درست انجام میده و بقیه دست گرمی هستن! نمیدونم هنوز به نتیجه ای نرسیدم.
Last edited by *Ali*; 27-03-2012 at 22:20.
در مورد كامنت اقاي مدير
كه در جواب من فرمودن اتهام تبليغاتي بودن 4G توسط apple اصلا مطرح نيست،
ظاهرا دولت استراليا أخيرا از apple دقيقا به همين خاطر شكايت كرده !
دوستان ميتونن خبر رو از سايت هاى مختلف از جمله Next Web دنبال كنن.
ایشون یک سوالی کردن و بنده چیزی رو که میدونستم عنوان کردم خدمتشون
در پایین هم ذکر کردم که دلیل قانع کننده ای برای این کار از سوی کسانی که این پیشنهاد رو میکنن گفته نشده
تا الان کسی متضرر نشده از بابت این کار
Last edited by Babak; 27-03-2012 at 22:27. دليل: اصلاح حواشی
شارژ ابتدایی برای نسل اول باتریها (Ni-Cd) بوده که نزدیک به 5 سال پیش منقرض شدند و اثری از اونها توی هیچ گوشی (از 1100 گرفته تا iPhone) نیست.
Last edited by *Ali*; 27-03-2012 at 22:21.
-------------------------------------------
در مورد هم شارژ هم شما درست میگید و اون نسل از باتری ها از بین رفته اند ولی همونطور که عماد جان هم گفتند استفاده از همون روش قدیمی باتری کسی رو از کار ننداخته...انداخته ؟
اگر ادبیاتی که توی توضیح اون مسئله به کار بردم درست نبوده و باعث شده عمادجان از من برنجند ازشون عذر میخوام. ولی صورت مسئله هنوز پابرجاست و من این شارژ ابتدایی رو قبول ندارم. وقتی یه کار نه ضرر داره و نه سود، چه بهتر که آدم انجامش نده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)