sinasignal جان یه نکته از من به تو نصیحت! هر بازی ای رو که گرفتی قبل از اینکه بری تو بازی برو کنترل بازی رو ببین چیه.
sinasignal جان یه نکته از من به تو نصیحت! هر بازی ای رو که گرفتی قبل از اینکه بری تو بازی برو کنترل بازی رو ببین چیه.
rb97 جان منظورت از تنظیمات مخصوص چیه؟
نمي دونم چرا فيلم هاي بازي همش گير ميكنن. تا حالا نتونستم يه دونه از فيلم هاي بازي رو به تور كامل ببينم. هي گير ميكنه و بايد از اول كامپيوتر رو ريسيت كنم. به نظر شما اشكال كار از كجاست. اينو هم بگم كه فقط فيلم ها گير مي كنن و در محيط بازي اصلا مشكلي نيست.
با تشكر
من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم ولی فقط در بعضی مواقع که زیاد برام مهم نبود
این حرفم رو دارم بعد از یک هفته بازی کردن کربن میگم.
واقعا گیم پلی این بازی از هر نظر در برابر Most Wanted خیلی پایینتره.
چه از نظر گرافیک.
چه از نظر فیزیک بازی.
واقعا یه پسرفت کامل واسه شرکت Ea هستش.
کل سری های NFS همچین روندی رو داشتن .
NFS 2 SE یک انقلاب بود . بعد از اون NFS 3 که پلیس پا به میدون گذاشت . اما NFS 4 HS هرچند با آوردن ماشینهای زیادتر قصد بهتر کردن سری رو داشت . اما گرافیک اون + موزیک اون واقعا نقطه ضعف بود ( به موزیک و ویدیو های NFS2 و NFS 3 فکر کنید و بعد مقایسه کنید ) اما با اومدن NFS 5 Porsche Unleashed یک بازی تمام عیار رو در زمینه ماشین دیدیم .
اما با عوض کردن موتور گرافیکی بازی در NFS HP2 کم کم داشتیم یک جور تغییر و تحول رو احساس میکردیم تا که رسید به Undergroung 1 و 2 و تا به امروز که سری نیمه موفقی مثل کربن رو ساخته .
این روند همیشه ادامه داشته و یکی از اخلاقهای بد EA هست .
من نمی تونم در این بازی سیو کنم وقتی دوباره میرم توی بازی سیوهام پاک شده باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا باهات موافقم احسان جان.
البته این یکی از عادتها و نقاط ضعف شرکتهای بازی سازی آمریکایی هستش , که نمیتونن روند صعودی رو توی اکثر محصولاتشون به طور کامل حفظ کنن.
درست برعکس ژاپنی ها یا بهتر بگم دو شرکت محبوب Konami و Capcom که این مورد توی بازیهای دنباله دارشون کمتر به چشم میخوره...
آقا من با Drift خیلی مشکل دارم ... یه نفر میشه یه آموزش بزاره ؟ خیلی سخته ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)