من شیراز هستم کسی از دوستان نمایندگی شیراز رو میدونه کجاست؟
من شیراز هستم کسی از دوستان نمایندگی شیراز رو میدونه کجاست؟
سلام.دوستان من به تازگي اين گوشي رو خريدم.عاليه از هر نظر.فقط اين سه تا دكمه ايي كه پايين صفحه مياد نميشه برداشت.مثلا تم گولانچر ميريزي اون سه دكمه مياد پس صفحه كوچكتر ميشه .پس كل صفحه ديگه 4.7 نميشه.كوچكتر ميشه
بعضی از کاستوم رامها اون سه دکمه رو حذف کردن .. تو بعضی از رامها هم با فلش کردن یه مود از ریکاوری حذف میشه
یه سر به فروم موبایلستان بزن اونجا بخش وان ایکس فعالتر هست .. اندروئید دات آی آر هم هست
سلام..
دوستان کسی برچسب ال سی دی این گوشی رو خواست من دارم..
از ارزونش گرفته تا گرونترینهاش و مارکهاش..
اولا حيف نيست اين تاپيك جاش اينجا باشه.بعدش چند تا سوال ..اول اين كه من خودم پيام ميدم ساعتش درسته ولي پيام ميگيرم ساعتش دوساعت جلوتر ميزنه
دوما اينكه من ميخام پيامام متنش كوچيك باشه ولي وقتي برا فونت سايز ميرم هرچي انتخاب ميكنم هيچ تاثيري تو بزرگي و كوچيكي نداره
و سوما كه من برا كيبرد فارسي مولتي كيبرد رو ريختم ولي ميخام يه متن بنويسم دهنم ....ميشه چون ميخام حرف پ رو بزنم حرف بغليشو ميزنه كلا بايد خيلي با دقت بزني با اينكه من دقيقا دستمو ميزارم رو خود حرف
بعدش من سنس گوشي رو اپديت كردم اين مشكلات برطرف شده بود يعني فونت پيامام كوچيك شده بود كيبردم بهتر شده بود دقيقتر شده بود اما يه هو دوباره بهم ريخت شد ...فونتام خود به خود برگشت به حالت قبلش و كيبردم دوباره قاط زد..
سلام به همه دوستان عزیز
من 2 هفته پیش وان ایکس سفید تایوانی خریدم با گارانتی یاس که متوجه شدم پایینش تو نور سفید هاله زرد رو ال سی دیش داره خیلی تو ذوقم خورد بردم شرکت یاس گفتن ال سی دی شو عوض میکنیم ولی گوشی رو عوض نمیکنیم کلی بحث کردم ولی بی فایده بود مجبورم باهاش کنار بیام, این سومین گوشی htc که میخرم از اون 2 تا خیلی راضی بودم ولی این... از کسایی که میخوان بخرن خواهش میکنم تو مغازه تست کنن اگه مشکل داشت به هیچ عنوان قبول نکنین, از یاس هم خرید نکنین چون پولتونو دور میریزین ,راستی یه چیز جالب متوجه شدم روی جعبش زیر بارکدش یه بار کد قدیمی هست که پوشیده شده ! بهشون گفتم گفتن باید از 124 بپرسی!
واسه اس ام اس از برنامه ی Go sms pro و واسه کیبورد از Smart keyboard pro یا A.I.type Keyboard استفاده کن مشکلت حل میشه...
تقریبا همه از برنامه های جانبی واسه این کارا استفاده میکنن برنامه ها خود گوشی امکاناتشون خیلی کمتره...
ONE X پیدا میشه که مشکل نداشته باشه؟
تا الان از 3 نفر خواستم بخرم همشون مشکل صفحه داشتن ، یکی از دوستام هم به تازگی گوشی رو خریده ، بعد از دو هفته امروز مشکل زردی صفحه رو دیده..
اینقدر کیفیت ساخت پایینه؟ یا شانس من اینجوری بوده؟
شانس شما بوده !! اگر میتونید با گارانتی بخرید خوب با گارانتی یاس بگیرید و خیالتون راحت باشه اگه نه روی بسته بندی یه سریال هست که با SH یا HT شروع میشه ! خیلی واضح هست کاملا معلوم و نیاز به باز کردن پلمب و جعبه نیست گوشی هایی که با HT سریالشون شروع میشه ساخت تایوان هستند و SH ها ساخت چین
بعد از این حرف ها یه عدد وجود داره مثلا HT25 این تاریخ و سری ساخت رو مشخص میکنه شما اگر بتونید گوشی پیدا کنید با شماره 26 27 با 28 خیالتون کاملا راحت باشه که مشکلی ندارن مشکلات از سری 25 رفع شده من خودم HT25 دارم ولی اگر 26 27 گیر بیاری که 100 درصد خیالت راحت که مشکلی نیست الان خیلی وقته تو سایر تاپیک ها مشکلی گزارش نشده
سلام دوستان
می خواستم بدونم قیمت جهانی HTC One X Plus چقدر هستش ؟ بیاد ایران قیمتش حدودا چقدر میشه ؟
به نظرم خیلی گوشی عالی شده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)