تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 117 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1161

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Call of Duty: Modern Warfare 3

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

داستانش بهتر بود؟؟؟ چیش بهتر بود؟ درسته mw3 اغراق داره ولی داستانش قشنگه در ضمن شخصیت پردازی بازی و صحنه های تراژیک و سینمایی mw3 کجا bf3 کجا. صدا گذاریش بهتر بود؟؟؟نمیشه گفت بهتر بود هم سطح بودن. در ضمن هیچ بازی مثل cod نمیتونه جوری صدا گذاری کنه که فکر کنی تو محیط جنگی!

واقعیت ها رو میشه واسه من بگی؟ من یکم گمراه شدم.
    عزیز دقت کن گفتم :codmw3 بهتره!
    از نظر داستان!

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

داداش من کاری به نقد ندارم واقعیت رو گفتم. حالا شما دوس داری فکر کن bf3 بهتره ولی نیست و شماید تو نسخه 4 بشه تازه اگر بازم 2 سال دیگه future warfare 1 نیاد

بعد راستی ملاک برتری یک بازی گرافیک نیست فقط دوست من . گیم پلی صدا گذاری داستان حتی لودینگ ها!
    من حرفی از برتری نمیزنم ،شما واقعیتارو نمیبینی ،دیگه ب گرافیک بازیم گیر میدی! صداگزاریش ک شک نکنید خیلی بهتر از CODMW3 هسش، تو داستانم شک نکنید CODMW3 بهتره !
    لودینگم آره COD همیشه عالی بوده و هس ،اغراق نکردم اگه بگم بهترین لودینگ !(البته نظر منه)
    آقا بیخیال شید شما...
    دوباره الان بحث جون میگیره...
    درسته BF3 گرافیک بالاتری داره ولی نه بخاطر نورپردازی فقط...
    بخاطر texture هایی که توی محیط استفاده کرده و destructive objects هستش این قضیه...
    ولی حرف شما هم کاملا درسته که DICE مثل EPIC GAMES که gears of war رو میداد اومده از رنگهایی استفاده کرده که ضعفهای گرافیکیش رو نشون نده... توی gears of war همیشه این بحث بوده که همه چیز تاریک بوده...
    حالا نور پردازی خوبه ولی میخوام بدونم که شما کلا چقدر از بازی رو دیدید؟
    فکر کنم واسه من 70-60 درصد بازی همش بخاطر نورهای مختلف-چراغهای ماشینها یا چیزهای دیگه- واضح نبوده...
    شما همون اول بازی BF3 که وارد اولین قسمت بازی میشید به گرافیک محیط و ماشینهایی که میبینید دقت کنید... شما رو یاد IGI 2 نمیندازه؟
    حالا همه میگن قسمتی که با اون هواپیما میرید واسه شکار یکی از بهترین قسمتهای گرافیکیشه, درصورتیکه برید 2تا سایت گیم بخونید یا gamespot رو چک کنید میبینید که به این قسمت میخندن و میگن که فقط مثل یک بازی آتاری میمونه که شما فقط شلیک میکنید و گرافیکش افتضاحه... شما برو HAWX رو بازی کن و تفاوت گرافیک رو ببین...
    درضمن بازی به این پر باگی تا حالا من ندیده بودم...
    دوستان چندتا فیلم گذاشتن ولی خود من هم چندین فیلم که گرفته بودم رو گذاشتم ولی انگار کسی اصلا متوجه اون باگها نشده...
    Last edited by plsboy; 10-11-2011 at 12:51.

3. 3 کاربر از plsboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان من، مشخصات سیستم من برای این بازی پایینه ( vga 9500 gforce,ram 2 gig , cpu 3 2meg cach) اما بازیرو اجرا میکنم به اولین دمو از مرحله اول اونجایی که شوک میزنن به شخصیت اول بازی و آرم mw3 میاد، یکدفعه ارور کافی نبودن فضای درایو بازی میده در صورتیکه درایو بازی فضا خالی داره (حدود 4گیگ خالی دارم) . حتی سیو بازی تو مرحله بعدو اجرا کردم تقریبا یک مرحله هم رفتم ولی دوباره همین ارورو داد. بخاطر مشخصات سیستمم هست؟ یا مشکل از کرک یا چیزه دیگری است؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

آقا بیخیال شید شما...
    دوباره الان بحث جون میگیره...
    درسته BF3 گرافیک بالاتری داره ولی نه بخاطر نورپردازی فقط...
    بخاطر texture هایی که توی محیط استفاده کرده و destructive objects هستش این قضیه...
    ولی حرف شما هم کاملا درسته که DICE مثل EPIC GAMES که gears of war رو میداد اومده از رنگهایی استفاده کرده که ضعفهای گرافیکیش رو نشون نده... توی gears of war همیشه این بحث بوده که همه چیز تاریک بوده...
    حالا نور پردازی خوبه ولی میخوام بدونم که شما کلا چقدر از بازی رو دیدید؟
    فکر کنم واسه من 70-60 درصد بازی همش بخاطر نورهای مختلف-چراغهای ماشینها یا چیزهای دیگه- واضح نبوده...
    شما همون اول بازی BF3 که وارد اولین قسمت بازی میشید به گرافیک محیط و ماشینهایی که میبینید دقت کنید... شما رو یاد IGI 2 نمیندازه؟
    حالا همه میگن قسمتی که با اون هواپیما میرید واسه شکار یکی از بهترین قسمتهای گرافیکیشه, درصورتیکه برید 2تا سایت گیم بخونید یا gamespot رو چک کنید میبینید که به این قسمت میخندن و میگن که فقط مثل یک بازی آتاری میمونه که شما فقط شلیک میکنید و گرافیکش افتضاحه... شما برو HAWX رو بازی کن و تفاوت گرافیک رو ببین...
    درضمن بازی به این پر باگی تا حالا من ندیده بودم...
    دوستان چندتا فیلم گذاشتن ولی خود من هم چندین فیلم که گرفته بودم رو گذاشتم ولی انگار کسی اصلا متوجه اون باگها نشده...
    همین نورپردازیی ک میگید ،کار همچین آسونیم نیس ،خیلی حرفه ای کار شده بود ...
    آره قبول دارم گرافیک ماشینا و محیطای طبیعی مثه دارودرختو بوته و....اصن خوب نبود!

6. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

دوستان من، مشخصات سیستم من برای این بازی پایینه ( vga 9500 gforce,ram 2 gig , cpu 3 2meg cach) اما بازیرو اجرا میکنم به اولین دمو از مرحله اول اونجایی که شوک میزنن به شخصیت اول بازی و آرم mw3 میاد، یکدفعه ارور کافی نبودن فضای درایو بازی میده در صورتیکه درایو بازی فضا خالی داره (حدود 4گیگ خالی دارم) . حتی سیو بازی تو مرحله بعدو اجرا کردم تقریبا یک مرحله هم رفتم ولی دوباره همین ارورو داد. بخاطر مشخصات سیستمم هست؟ یا مشکل از کرک یا چیزه دیگری است؟
    عزیز داره بهت میگه رمت پایینه...

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خو 4گیگ کمه،یه درایو تقریبا خالی مثلا یه 10گیگ خالی داشته باشه بریزید ...
    سیستمتون ک پایین هس ولی ارور مربوط ب سیستم نی

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

سلام دوستان بد از مرحلهٔ هامبورگ میرسیم به جایی کهChemical Attack Europa میاد یعنی‌ ۲۳.۵%

اونجا که یارو میره تو ساختمون بعد ارور میده

Reilable command buffer overglow

تورو خدا این یعنی‌ چی‌ ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

سلام دوستان بد از مرحلهٔ هامبورگ میرسیم به جایی کهChemical Attack Europa میاد یعنی‌ ۲۳.۵%

اونجا که یارو میره تو ساختمون بعد ارور میده

Reilable command buffer overglow

تورو خدا این یعنی‌ چی‌ ؟
    باید از یه راهه دیگه بری ،یه پنجره ی شیکسته سمت راست هس ازون بورو تو خونه و ادامه بده .....

---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------

واسه من قسمت SPECIAL نمیره ارور CLOSE میده ....
    کمک کنید

11. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

باید از یه راهه دیگه بری ،یه پنجره ی شیکسته سمت راست هس ازون بورو تو خونه و ادامه بده .....

---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------

کمک کنید
    چه error میده؟
    نمیگه که فایل فلان پیدا نمیشه؟

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

کمک کنید
    آره رفیق دقیقا تو اون خونه سمت راستیه که میرم اون ارور رو میده
    تورو خدا کسی میدونه منو راهنمایی کنه ... حیف این بازی رو از دست بدم
    ممنون

راستی SPECIAL برای من درست هستش و مشکلی نداره ....
    Last edited by Aria1997; 10-11-2011 at 14:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •