رمز p30 هست اسمتو بگو اینجا که اشنا بشیم تو بازی
رمز p30 هست اسمتو بگو اینجا که اشنا بشیم تو بازی
تو اين دمو من و WILDMAN داشتيم برنامه 13 به در رو رديف ميكرديم.
بعد اينكه برنامه ريزي تموم شد داشتيم خوشحالي ميكرديم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من 2باره از مسافرت بازگشتم
دوستان نوب مناین عکس کاری از دوست خوبمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که در تابستان گذشته وقتی که خداحافظی کرد این عکس زیبا را که قیمتش به 100000000000$ میرسد به رایگان به یادگاری گذاشت !
( شما وقتی نینی بودید ما داشتیم تی بازی میکردیم حالا همه امده ادند میگن من قدیمی ام )
دوستان عزیز که 2 روزه اومدن لطفا حریم خودتان رو رعایت کنید !
من بار ها وبار ها دیدم که به دوستان قدیمی که به بازی میان بی احترامی میکنند اثلا نگاه نمیکنند ادمینه سروره قدش به شما میخوره سنش به شما میخوره از شما بیشتر تی بازی کرده از شما پرو تر ه و بهش میگن نوب !(من نمیخئام اسمشو بهتون بگم ولی انگار فهمیدید حرمت کی رو شکستن !)
من هر موقع دیدم که دارن به یک دوستی بی احترامی میکنند (ببخشید)مثل ارین که از اول شروع تاپیک با دوستان بود و تی بازی میکرد بار ها باعث ازارش شدن ولی خواهش میکنم دیگه تکرار نکنید و مراعات کنید
دوستان ادمین خواهش میکنم کسی که بی احترامی کرد BaNش کنید و هیچ رحمی نکنید کسی هم چیزی گفت با من طرفه !
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
منظوره MOINاینه که از بحث های بیخود و مسخره و زر زدن های نا به جا (ببخشید) برهیز کنید
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
چقدر بی کار زاد شده ها
اون Game منه نه؟
جوجوهنوز نو نینی یی ها
ooaooa میکنی
من از مهر اومدمالان خودمو جا میدم توش
ما نوبیم دیگه![]()
delet ........
Last edited by shahabaliboys; 01-04-2012 at 21:12. دليل: delet
دوستان میشه راجب panic بهم اطلاعات بدید؟ موده؟ مپه؟
RAID CALL
دوستان تو روم Full Moon Light که تعداد زیادی از ایرانی ها توش میرن و مخصوص Game هست Teeworlds ساختم خواستین بیاین!
ID : 196797
اینطوری چت توی بازی خیلی راحت تر و بهتر میشه!!!
البته احتمال بچه های اینجا یه روم دیگه هم داشته باشن به هر حال!
چیه ؟
یعنی رو بازی نصب میشه که میگی اینطوری چت توی بازی خیلی راحت تر و بهتر میشه!!! ؟؟؟؟
یه مود مثل زامبی خودمون که با لیزر میشه دیوار لیزری ساخت که زامبی ها نمیتونن از توش رد بشن.
rpg ها هم روی هوا میمونن.
کلا بد نیست قشنگه ولی توی سرور خارجی اون rpg ها به ما پینگ میده نمیشه بازی کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)