کاور اصلی بازی:
![]()
kheili bahal bood
کاور اصلی + آپدیت امروز
![]()
دوست من این پچ لیگ ایران در حقیقت ماله سایت وینسار هست...
و فقط 4 تیم همونطور که گفتید...
تنها کاری که باید بکنید اینه که فایل ها رو توی بازی کپی کنید...بهتره کیت سرور اون پچ 70 مگی رو پاک کنید و این رو اضافه کنید...بعد به کیت سرور برید و مطمئن شید attach شده هست...کار تمومه...
ولی اگه بخواید این 4تا تیم رو همره اون پچ 70 مگی داشته باشید این رو نمیتونید انجام بدید...
سلام اقا لطفا این پچارو با لینک مستقیم بزارین تا راحت دانلود کنیم با این لینکا نمیشه دانلود کرد
اخ دلم مردم از خنده
ایرانی ها خدای مسخره بازی هستن
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
بابا پچ میخوای چیکارنسخه ی دوم دمو داره میاد تقریبا![]()
نسخه دوم امکاناتش چی کی تاریخش ؟!
سلام
من یه هفته هست که نسخه ی دمو رو بازی کردم و میخوام چند تا از ایرادات بازی رو بگم:
1-گیم پلی بازی کمی سریعه که بازی رو از واقعیت دور میکنه
2-بیشتر شوتها گل میشن
3-دروازه بان خیلی عملکرد ضعیفی داره و به نظر من دیر واکنش میده
4-بعضی موقعها که پشت 18 قدم رو بازیکنم خطا میشه به جای اینکه موقع ضربه توپ سر جاش باشه 1یا 2 متری عقب تره که به نظرم باگه .....
اینا نظر شخصی خودم بود و باید بگم که بازی نسبت به 2011 خیلی بهتره و من بهش امیدوارم
در ضمن تور دروازه ها خیلی خوب شده بالاخره کونامی اون تورهای مزخرف رو درست کرد
Last edited by shahabprince; 03-09-2011 at 16:29.
آقا یه سوال فنی
کسی اطلاع داره گل های سیو شده توی بازی PES در کنسول XBOX رو چطور میشه بصورت یه فایل به کامپیوتر انتقال داد؟!
دروازبان ها تو این نسخه ی خیلی داغونن . چپ و راست گل میخورن . خدا کنه تو نسخه ای اصلی بازی حداقل یکم تکونی به خودشون بدن . شیرجه هاشون طوریه که انگار میخوان وک ( وزغ ) بگیرن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)