من هرچی گشتم پیدا نکردمجیلبرک نمیشه ios 5 مگه نه؟
من هرچی گشتم پیدا نکردمجیلبرک نمیشه ios 5 مگه نه؟
نمیدونم چرا آنتنه گوشیم اینقدر ضعیف شده!!!
یکی یه راهنمایی اگه میتونه بکنه تا درستش کنم![]()
درود بر بچه های گل کلوپ 4s
الآن قیمت این گوشی چنده؟؟؟ دقیقا!!!
مشکلاتی داره؟
ارزش خرید داره؟
ارزش که داره به نظرم.
مشکلم فقط تا حالا که از امروز شروع شده انتن دهیش ضعیف شده
قیمت هم از وقتی که خریدم دیگه قیمته جدیدشو ندارم
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
ان اف سی چیه؟؟؟
گارانتیه؟؟![]()
والا قیمت روز به روز عوض میشه.باید مون روزی که خواستی بگیری قیمتای حدودی رو بپرسی
این گوشی هیچ مشکلی نداره.والسلام
به نظرم تو خریدش شک نکن.اگه میتونی حتما بخر
دوست من فکر نمیکنم داشته اما گیرم که داشته باشه.مگه تو ایران جایی هست که این قابلیت رو پشتیبانی کنه؟
تو ایران هنوز این عابر بانک ها که ماله شونصد ساله پیش کشور های دگیس هم همچنان مشکل داره چی برسه به قابلیت های جدید
اگرم نداشته باشه واسه ماها هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.چون مملکت ها اینقدر داغون هست که تو این گیرودار کسی به فکر راه اندازی NFC نیست
آنتن دهیش که بهتر از گوشی های دیگس ولی محمد جان شما فک کنم باید ایرانسل گذاشته باشی روش نه ؟؟؟ یه مدته که ایرانسل ها مشکل پیدا کردن وگرنه با اون رنج فرکانسی که داره بعضی جاها گوشی های دیگه آنتن ندادن ولی 4s آنتن داده...اگه گوشیت خطهای آنتنش کم شده مهم نیس چون تو میتونی حداقل باهاش بزنگی ولی گوشی های دیگه که مثلا کاممل آنتن میدن همش connection error میده پس جای نگرانی نیستشنوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اتصال به ايتونز نميتونم عكس هاي camera roll رو بريزم روي سيستم خونم ، راه حل ؟؟
عكس ها رو هم كه ميخوام بريزم نميشه دسته دسته بكنم ؟؟؟؟؟
مرسي
دستت درد نکنه.آره ایرانسله.اما دقیقا یه ایرانسله دیگه رو اون یکی گوشیم گذاشتم.دقیقا پیشه هم گذاشتمشون.
اون یکی انتن میداد اما این خیلی کم.سیم کارتو در اوردم و دوباره گذاشتمش درست شد.
یه چیزه دیگه من توو جعبه ی گوشیم یه سیم کارته at&t بود.اگه اسمشو درست گفته باشم.ولی سوزن برا باز کردن دره سیم کارت نداشت.این جریانش چیه؟؟
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
منم دقیقا مشکله دومی رو دارم.اصلا نمیتونم عکس بریزم![]()
راه حلی برای ارسال موزیک با بلوتوث داره؟
16 گیگ رو گفتن 1.200.000 .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)