کسی موافق نا محدود شدن نیست
ما از این می ترسیم که نا محدود شدن برابر باشه با محدودتر شدن
بلی
خیر
کسی موافق نا محدود شدن نیست
ما از این می ترسیم که نا محدود شدن برابر باشه با محدودتر شدن
خب این یه احتماله .
و اینکه با ترسیدن چیزی درست نمیشه !
اسسسسسسسسسسسسسسسسپم!!!!
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
راستی به نظر شما،این نظرسنجی که گذاشته شده ایا دولت یا اصلا شرکتا بهش توجهی میکنن؟معلومه نه!!!
خوبه این عکس از سایت خود مخابرات هست! بازم میگید شایعه هست؟
با عقل جور درنمیاد؟ 100% اینطور هست! به هیمن دلیل هست دارم سعی میکنم توضیح بدم که این طرح اشتباه هست!
با یکم حساب کتاب موافقید؟
در حال حاضر اگه سرویسی (128)توی ساعت های شبانه کمتر از یک گیگابایت دانلود کنه اشغال محسوب میشه درسته؟
از طرفی چندتا از دوستانی که مخالف نامحدود شدن هستند خودشون اینجا میزان دانلودشون رو 60 گیگ برای سرویس 128 با هزینه ماهیانه کمتر از 15 هزارتومن
فرض کنیم این دوستمون خوش شانس بوده که تونسته اینقدر دانلود کنه ولی خیلی هستن که در ماه 30 گیگ رو دانلود میکنن
اگه با یه سرویس اختصاصی بخوایم همچین حجمی رو دانلود کنیم حداقل پهنای باند مورد نیاز برابر است با:
30*1024**1024*8/(30*24*60*60)=97kbps
بله 97 کیلوبیت بر ثانیه بصورت ددیکیت با این شرط که تمام مدت درحال دانلود باشید !! تا اینجا رو داشته باشید
قیمت لینک اس تی ام 1 از طرف زیر ساخت اینجا اعلام شده:
که قیمت پهنای باند یک مگابیت در حدود 300 هزار تومن و هزینه هر کیلو بیت 293 تومن در ماه میشه پس با این حساب قیمت 97 کیلو بیت میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
97*293=28400
و این کمترین هزینه ممکن هست که ای اس پی باید به زیرساخت بپردازه. حالا هزینه های ماهیانه مثل دستمزد کارکنان و تعمیرات و نگهداری سرورها و ازهمه مهمتر سودی که شرکت برای سرپا موندن نیلز داره روه هم در نظر بگیرید باید ماهیانه مبلغی در حدود 40 هزار تومن بپردازید!!!
البته این رو هم در نظر بگیرید که شما بصورت ددیکیت استفاده نمیکینید و برای اینکه همین حجم رو دانلود کنید پهنای باند بیشتری بصورت شیر شده در اختیارتون قرار میگیره و مقداری از این پهنای باند ممکنه در طول ماه بی استفاده بمونه و باعث افزایش هزینه بشه که این هزینه اضافی رو لحاظ نکردم.
چهل هزار تومن استفاده از اکانتی که 15 هزار تومن بابتش پرداخت شده........خوب اینجوری که همه شرکتا ور شکست میشن این 25 هزار تومن اختلاف از کجا تامین میشه؟ جواب خیلی سادست:
کاربران زیادی هستند که استفادشون در طول روزه و حجم ماهیانه رو توی هفته اول مصرف میکنند و بعد از اون با نرخ های کذایی حجم میخرند و سود شرکت ها رو تامین میکنند!!!!! درواقع پول چیزی رو میدن که دیگران استفاده میکنند
من 20 تومن هزینه اشتراکمه و 10 تومن هم معملا حجم میخرم و در کل 5 گیگ مصرف دارم (بازی و وب گردی) ودانلود شبانه هم ندارم. خیلی های دیگه هم هستند که کارشون با نت در طول روز انجام میشه و به دانلود شبانه نیازندارند.
آفا جان اگه میخوایی دانلود کنید از این به بعد پولشو رو خودتون بدبد اونایی که استفادشون دانلود محض نیست بیش از این نمیتونن هزینه استفاده شما رو بپردازن
اگه این طرح اجرا بشه هرکس هزینه اشتراک خوشو میپردازه و اگه کسی میخواد حجم بالا دانلود کنه مجبوره سرویس پرسرعت بگیره و هزینه اون رو هم بپردازه نه اینکه مهمون بقیه باشه
خیلی مشتاقم پاسختون رو بدونم(بخصوص در مورد 25 تومن اختلاف)
Last edited by lucky_luke; 02-09-2011 at 04:23.
کسانی که ISP سرعت 128 رو براشون روی 2 مگ تنظیم کرده معلومه نمیخوان نا محدود بشه چون این طوری سرعتشون میاد روی 16
ولی کسانی که دارن ماهی 40-50 تومن میدن واسه 512 که سرعتش 60-65 هتسش دلشون میخواد نا محدود بشه تا دیگه نگران تموم شدن حجم نباشن ودلشون میخواد یه روز بتونن با آرامش بازی انلاین با پینگ 2 رفمی و voice call ّدون گیر کردن و ... داشته باشن
بنده هم سرویسم 128 هست و روی دو مگ بسته شده اما با طرح نامحدود موافقم
و ایراد رو از خود isp ها میدونم که سرویس 128 رو روی 2 مگ میبندن تا 4 نفر که اینو اون رو هم بی منطق میدونن خوشی بزنه زیر دلشون و بگن که همین سرویس برامون عالیه...
خودت می فهمی چی داری می گی؟
اون دانلودی که گفتی فکر کنم در ساعات رایگانه ها!!
کسی هم جلوی شمارو نگرفته که دانلود کنی که بیشتر از این احساس نکنی یه حق و دین عظیم به گردن تمام دانلود کننده ها داری
قیمت هر گیگ رو 5 هزار گذاشتن، در حالی که میانگین بگیم شبی هر نفر 2 گیگ دانلود کنه می شه ماهی 300 هزار تومان
تعداد دانلود کننده ها هم از دانلود نکن ها بیشتره. یعنی یه حالت مساوی هم نمی رسن که بگی نیمه ی دانلود نکننده داره هزینه ی دانلود کن هارو می ده
اینکه ماهیانه 300 هزار تومان رو به ازای هر نفر مجانی می دن یه سئوالاتی رو تو ذهنت ایجاد نمی کنه؟
که در واقع اون ترافیکی که می فروشن ماهی 5 تومان قیمتش واسه خودشون خیلی کم تر از این حرف هاست و خیلی بی سر و صدا یه گاو بندی بین مخابرات و آی اس پی ها صورت گرفته که مخابرات قیمت اون چیزی که واسش 300 دلار تموم می شه رو عمدا بزنه 4 میلیون تومان تا زیر دست هاش راحت بتونن واسه هر گیگ 5 هزار تومان تیغ بزنن
در غیر این صورت طبق استدلال شما هر آی اس پی باید به ازای هر 1000 نفر که بگیم 500 نفرش اهل دانلود شبانه باشن و هر نفر شبی 2 گیگ دانلود کنه که جمعا بشه شبی هزار گیگ و در 30 هزار گیگ هر ماه مبلغی حدود 150 میلیون ضرر کنه
150 میلیون به ازای هر 1000 نفر
حدود 2 میلیون کاربر ای دی اس داریم که باز بگیم 1 میلیونش شبی 2 گیگ دانلود کنه که بشه شبی 2 میلیون گیگ و در ماه بشه 60 میلیون گیگ، ضرب در 5 هزار تومان بشه، بازم به استدلال شما می شه 300 میلیارد تومان ضرر در ماه !
بد نیست قبل از اظهار نظر های پروفسورانه یه کم بیشتر فکر کنیم
دوستان گلم؛ اولش که راجب نامحدود شدن حجم دانلود شنیدم اولین فکری که به ذهنم رسید این بود:
چطور ممکنه مکانیزم تصمیم گیری که محدودیت 128 کیلو بیت از چنته ش بیرون اومده بود، به فکر دانلود نامحدود افتاده؟! شاید بگین هدف ارتقای سطح اینترنت در کشوره. حالا بیاد یکم عمیقتر به مسئله نگاه کنیم، چرا تا الان شرکت های اینترنتی (PAPها) قیمت گذاریشون علاوه بر سرعت، وابسته به حجم مصرف بوده؟ آیا با اعمال این قضیه نامحدودشدن، قیمت واگذاری پهنای باند به PAPها متناسب به این موضوع کاهش پیدا کرده؟ یا بدون افزایش هزینه، پهنای باندشون بیشتر شده؟ فراموش نکنیم که تو ایران PAPها عملا اینترنت رو از دولت می خرند وبه ما میدن، پس 100 درصد وابسته به دولت هستن (شرکت ارتباطات زیرساخت). حالا اگر کاهش قیمت از سوی دولت انجام نشه و این طرح به اجرا در بیاد چه اتفاقی می افته؟ اگر جدول قیمت های منتشر شده رو دیده باشید متوجه بحث نسبت share شدین که تا 1 به 10 مجاز اعلام شده! حالا شرکت PAP رو مجبورش کردن بدون هیچ کمکی اینترنت نامحدود بده! خوب اتفاقی که میافته یه خط 512 رو میدن به 10 نفر (کاملا قانونی) واگر از بخت بد این ده نفر همه مشترک پر مصرف باشن سرعت 60 کیلو بایت شما سرشکن میشه بین 10 نفر یعنی 6 کیلوبایت! یعنی شما عملا داری پول 512 میدی ولی بهت دایال آپ ارائه شده! شما نرخ واگذاری STM1 رو در نظر بگیرید، زیر ساخت STM1 رو که میشه mbps 155.52 بقمیمت تقریبا 50 میلیون تومن ارائه میکنه، که میشه حدودا 300 تا اشتراک 512 با نسبت 1به1 که میشه حدودا 167.000 تومن در ماه!!! حالا فکرشو بکنین گفتن 512 نامحدود 21 تومن! 167/21 میشه 8 !!! تازه بدون در نظر گرفتن سود شرکت. یعنی اگر شرکت هزینه و سودنخواد برای یر به یر شدن خریدش باید 512 رو حداقل به 8 نفر بده. خلاصه کلام، دوستان تجربه شبانه رایگان شرکت ها رو دیدید که سرعت چقدر پایین میومد، حالا کل روز اینجوری خواهد شد چون نامحدوده و همه که نه ولی خیلی ها میرن دنبال دانلود کردن....
منظور نهایی ؛ تا وفتی ترس از اینترنت دربین مدیران و مسئولین از بین نره اینترنت درست و درمون گیرمن و شما نمیاد ؛ این طرح همون طرح محدودیت 128 هستش با رنگ و لعاب جدید... البته یادتون هست که همین چند وقت قبل صحبت اینترانت ملی هم خیلی بالا گرفته بود، این موضوع بی ربط به اون هم نیست... حالا بماند...
Last edited by Masoud.Neshat; 02-09-2011 at 09:01.
حرف حق جواب نداره.
ولی دوست من آخه ما چیکار کنیم؟ هر شرکتی میریم بگیریم فقط می خوان جیبمون رو بزنن.
اینترنت شبانه هم فقط یه حقه تبلیغاتیه(به قول خودشون تشویقی) و به جز یه عده کم بقیه سرعتشون افتضاحه.
الان من مخابرات دارم قم. سرویس 256 4 گیگ حجم داره!!! خب من اینو چطوری 30 روز نگه دارم؟
الان 10 روز گذشته و 1.7 گیگ مونده فقط! بتونم تا آخر ماه وبگردی کنم با این خیلیه!!
خب منم می خوام بازی آنلاین بزنم دانلود کنم و.. اما نمیشه! پینگش هم 360
یه چشمم به نت هستش یه چشمم هم به شارژم.
Last edited by pcsoft; 02-09-2011 at 09:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)