تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور کاردانی به کارشناسی سال 90 در چه حدی بود؟

راي دهنده
65. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

47 72.31%
  • متوسط

13 20.00%
  • آسان

5 7.69%
صفحه 39 از 47 اولاول ... 29353637383940414243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 461

نام تاپيک: -<<انتخاب رشته و شهر کنکور کاردانی به کارشناسی 90 + نتایج نهایی +تکمیل ظرفیت>>-

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آخرین فرد قبولی 89 توی آبیک غیاثو ایا رتبش چند بوده توی الکترونیک کسی میدونه جواب منو بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا من رتبه ام 1300 الکترونیکه چند درصد احتمال نرکده ی شمسی پور قبول شم؟
    چند درصد احتمال تکمیل ظرفیت هست ؟
    کی معلوم میشه که هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پس رتبه من واسه گرایش الکترونیک میشه 5693 !
    با این رتبه میشه تو شهر خودمون و یه جای خوب قبول شد ؟؟؟
    معمولا تا رتبه ی چند قبول میشن ؟؟
    راستی جایی هست که زده باشه هر دانشگاه تا چه رتبه ای رو میگیره ؟؟؟

جالبیش اینجاست که من با اون کنکوری که دادم اصلا فکرشم نمیکردم مجاز بشم
    درصد ها رو نگاه کنین :

عادیه...عمومیت با الکترونیکت سربه سر شده سیم پیچی هم ضریبش صفره واسه الکترونیک
    غیرانتفاعی شهرت پرچم بالا.........

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    tehran

9

ict اگه انتخاب کنم ایا شانس قبولی هست؟ می گن تا ۳۰۰۰۰ پذیرش هست.احتمال از مخابرات بیشتره؟ 

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovely_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GAMERS LAND

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسخ خوب و سریعت دوست عزیز

یه 2 تا سئوال دیگه. حالا من با این 1200 شهاب دانش قبول میشم؟
    و این انتخاب رشته غلط نیست؟( منظورم اینه که اولی کنترل, بعدی قدرت, بعد دوباره کنترل بعد...)؟

1- کنترل- شهاب دانش قم

2-قدرت- شهاب دانش قم

3- کنترل-قزوین

4-کنترل-قزوین

5- قدرت-قزوین

اگه اینم کسی تونست لطفا جداگانه راهنمایی کنه.
    من رتبه ی مخابراتم 400 شده ولی میگن هم رشته ی خیلی سختیه هم بازار کارش خوب نیست و هم واسه ارشد به مشکل میخورم. نظرتون در این مورد چیه؟

یه دنیا ممنون
    سلام

لطفا یکی جواب منو بده به زودی میخوام ثبت نامم رو ویرایش کنم.میترسم اشتباه کرده باشم

داره خودمونی میشه masih_ranjbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسخ خوب و سریعت دوست عزیز

یه 2 تا سئوال دیگه. حالا من با این 1200 شهاب دانش قبول میشم؟
    و این انتخاب رشته غلط نیست؟( منظورم اینه که اولی کنترل, بعدی قدرت, بعد دوباره کنترل بعد...)؟

1- کنترل- شهاب دانش قم

2-قدرت- شهاب دانش قم

3- کنترل-قزوین

4-کنترل-قزوین

5- قدرت-قزوین

اگه اینم کسی تونست لطفا جداگانه راهنمایی کنه.
    من رتبه ی مخابراتم 400 شده ولی میگن هم رشته ی خیلی سختیه هم بازار کارش خوب نیست و هم واسه ارشد به مشکل میخورم. نظرتون در این مورد چیه؟

یه دنیا ممنون
    هر رشته ای سختی داره مثلا کنترل هم همین طور سخه ولی انصافا مخابرات بازار کار نداره

---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------

سلام

لطفا یکی جواب منو بده به زودی میخوام ثبت نامم رو ویرایش کنم.میترسم اشتباه کرده باشم
    خوب انتخاب کردی اگه کنترل شهاب دانش نیاوردی قدرت میاری
    قدرت رتبت چنده
    من همیشه ظهرا و اخر شبا هستم تازه پیغامت را دیدم

7. این کاربر از masih_ranjbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

ict اگه انتخاب کنم ایا شانس قبولی هست؟ می گن تا ۳۰۰۰۰ پذیرش هست.احتمال از مخابرات بیشتره؟
    ict ریخته تو بازار من میگم تو مخابرات مشهد میاری نشد جای دیگه واسه خانوما مخابرات بهتره تازه تربت حیدریه هم داره میگیره که به کار شما نمیاد خود دانی ولی مخابرات پارسال تا 18000 تو مشهد که شهر بزرگیه قبولی داد

9. این کاربر از masih_ranjbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovely_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GAMERS LAND

پيش فرض

هر رشته ای سختی داره مثلا کنترل هم همین طور سخه ولی انصافا مخابرات بازار کار نداره

---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------

خوب انتخاب کردی اگه کنترل شهاب دانش نیاوردی قدرت میاری
    قدرت رتبت چنده
    من همیشه ظهرا و اخر شبا هستم تازه پیغامت را دیدم
    سلام

بازم ممنون.

قدرت هم 1100 رتبه ام. بعضی بچه ها میگفتن شهاب دانش قم خوب نیست و قزوین بهتره. منم بین اینا شک دارم. بیشتر برام بار علمی و امکانات دانشگاه مهمه. و همینطور سالم بودن محیط دانشگاه. قزوین رو محیطش میگن تعریفی نیست

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام

بازم ممنون.

قدرت هم 1100 رتبه ام. بعضی بچه ها میگفتن شهاب دانش قم خوب نیست و قزوین بهتره. منم بین اینا شک دارم. بیشتر برام بار علمی و امکانات دانشگاه مهمه. و همینطور سالم بودن محیط دانشگاه. قزوین رو محیطش میگن تعریفی نیست
    من اطلاعاتی دارم که فکر کنم به دردتون بخوره
    وسسه غیر انتفاعی شهاب دانش قم
    این دانشگاه طبق آمار وزارت علوم و تحقیقات جزء 10 دانشگاه غیر انتفاعی برتر کشور می باشد و در دانشکده برق لحاظ سطح علمی اساتید گرید 1 کشوری را دارد . تنها مشکلات آن کوچک بودن ساختمان - کمبود تجهیزات دانشگاهی - و.... است. رئیس دانشگاه آقای پروفسور کراری خیلی هوای بچه ها رو داره به طور کلی دانشگاه جو بسیار صمیمی دارد. خوابگاه و سرویس و سلف هم دارد. دو سایت مجهز هم دارد که یه سایت همیشه به اینترنت وصله در نتیجه همیشه پره . آزمایشگاه برق و آزمایشگاه فیزیک و کتابخانه از دیگر امکانات دانشگاه هستند. تمام کلاس ها مختلط هستند بجز کلاس های کارکاهی و تربیت بدنی . چادر در داخل دانشگاه اجباری نیست ولی در داخل شهر قم بخاطر جو مذهبی ،بچه ها باید مراعات کنند. براي خوابگاه براي دخترا و پسرا با دانشجوها همكاري ميكنند در صورتي كه توي دفترچه ذكر نشده باشه خوابگاه. يه امكان خوبش برا تهراني ها هم سرويس به تهرانه كه خيلي ميتونه كمك كنه. در مورد خوابگاه هم تقريبا كمك مي كنن البته بيشتر به دخترها كمك مي كنن تا به پسرها! معمولا کلاس ها رو طوری تنظیم میکنن که هر گروه سه روز در هفته کلاس داشته باشه

12. این کاربر از masih_ranjbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

به نام خدایی که همین نزدیکی ست
    سلام دوستان. به همه تون خسته نباشيد ميگم براي كنكور امسال. اميدوارم با يك انتخاب درست بتونيد نتيجه زحمتاتونو ببينيد.
    من اين شهرا رو مد نظرم بود براي انتخاب مرحله دوم كنكور. براي همين توي اين مدت كه نتايج اعلام بشه چه از طريق دوستان چه از طريق سرچ يه سري مطلب رو كه برام مهم بود در مورد شهراي مورد نظرم پيدا كردم و الان در اخيتار شما هم قرار دادم . اميدوارم بتونم براي يك انتخاب منطقي و درست كمكتون كرده باشم. فكر ميكنم اين مسائلي كه توي اين فايل جمع اوري كردم دغدغه هر دانشجويي براي انتخاب شهر ميتونه باشه.. اميدوارم براتون مفيد واقع شده باشه.به ترتيب نزديكي به تهران اطلاعاتي كه جمع كردم رو درج كردم براتون. اميدوارم همه تون قبول بشين .
    همينجا از دوستان خوبم :
    احمید
    كه توي جمع اوري اين اطلاعات كمكم كردن تشكر ميكنم
    راستي ما رو هم دعا كنيد اين روزا
    با تشكرمسیح
    اگر باید از تپه بالا بروید، تصور نکنید که درنگ، تپه را کوچکتر میکند
    ابيك فا فاصله 100 كليومتر ازتهران
    دانشگاههاي بصير – غياث الدين
    در مورد دانشگاه غیاث الدین ، دانشگاه غیاث الدین ساختمانشبهتر از ساختمان بصیر هستش ، اساتیدش هم خیلی بهتر از اونجا هستن ، از لحاظ امکاناتهم یک خورده بهتر هستش ، و از لحاظ مسافت هم با دانشگاه بصیر تقیباً یکی هست .
    در مورد اینکه خوابگاه داره یا خیر که متاسفانه نداره
    اما شما میتونی خونه بگیری ، اجاره هاش هم پائین هست ، مثلاً 4 تومان 100 تومان هممیتنونی خونه پیدا کنی .
    از لحاظ رفت و آمد به آبیک هم میتونی از آزادی بااتوبوس بیای هشتگرد که کرایش 750 تومان هست و از اینجا با سواری بری آبیک که کرایش 350 تومان هست و از ابیک هم بری دانشگاه که کرایش فکر کنم 200 تومان باشه . البته كم و زياد داره
    مدتزمانی هم که طول میکشه برای رفت و آمد به اینصورت 2:20 دقیقه.
    گرمسار 120 كليومتر ي تهران
    دانشگاه ادبيان( متاسفانه اطلاعاتي پيدا نكردم)
    ارادان 115 كليومتري تهران
    ارادان
    دانشگاه آرادان در سال 1383 توسط جمعی از خیرین در راستای فرهنگ مرکز گریزی و توسعه شهرهای کوچک تاسیس شده و کار خود را با ظرفیت پذیرش140 دانشجو در دو رشته آمار و نرم افزاراز ورودی 83-84 به مدیریت جناب آقای دکتر دانشور آغاز کرد.
    و اما از نظر کیفی این دانشگاه در زميني به مساحت هفت هزارمترمربع با دوهزار مترمربع زيربنا در شهر آرادان در 115 کیلومتری جنوب تهران(جاده تهران- مشهد،15 کیلومتر پس از شهر گرمسار) واقع شده است.ساختمان کنونی دانشگاه شامل بخش های اداری از جمله آموزش و...،کلاس ها،نمازخانه و فضای سبز می باشد.وسیله رفت و آمد از شهر تهران هم چند دستگاه اتوبوس بنز است که از دو مسیر صادقیه و آزادی به مقصد دانشگاه حرکت می کند.
    شهر آرادان با وسعت 30 كيلومتر مربع در 14 كيلومتري مشرق گرمسار قرار داشته و شامل 58روستا میباشد
    آرادان داراي آب و هواي گرم و خشك در تابستان و سرد وخشك در زمستان است . در تابستان گرماي شديدي همراه با آفتاب سوزان وجود دارد. در زمستان نيز سرماي بسيار شديد همراه با سوزش و بادهاي سرد و باران نیز كم مي بارد. گاهي در زمستان اصلاَ برف نمي بارد و اگر هم ببارد بسيار كم است .اما در فصل بهار بارانهاي فراوان بصورت رگبار شديد و گاه همراه با تگرگ مشاهده مي شود .بطور كلي مي توان گفت اين شهر داراي آب و هواي صحرايي وخشك و بري است يعني تغييرات فصلي در اين ناحيه خيلي زياد است .تابستانها بسيار گرم و خشك و گاه گرما تا 46 درجه است و در زمستان سرد و كم باران است .بادهاي زمستاني باران زا است و بادهاي بهار و تابستان كه بصورت طوفان از كوير هاي غربي گرمسار بحركت در مي آيد ستونهاي شن و گردو غبار به همراه مي آورد و صدمه فراوان به مزارع و مردم مي زند.اما با تمامی این تفاسیر مانند یک بهشت سبز در میان کویر خشک و سوزان خودنمائی می کند و بسیار سرسبزتر از گرمسار است.نیز کشاورزی در آن بسیار پر رونق بوده و برخلاف آنچه از این بی مهری طبیعت بر این منطقه انتظار میرود،بسیار گسترده است و از محصولات آن میتوان از خربزه،ذرت،پنبه و خیار نام برد که در زیر در مورد آن بحث خواهد شد
    قم- 130 كليومتري تهران
    شهاب دانش
    این دانشگاه طبق آمار وزارت علوم و تحقیقات جزء 10 دانشگاه غیر انتفاعی برتر کشورمی باشد و در دانشکده برق لحاظ سطح علمی اساتید گرید 1 کشوری را دارد . تنها مشکلاتآن کوچک بودن ساختمان - کمبود تجهیزات دانشگاهی - و....
    شهاب دانش خیلی خوب بود سطح علمی استاداش خوبه موسسینش هیئت علمی دانشگاهامیر کبیرن
    راییس دانشگاه اقای پروفسور کراری خیلی هوای بچه ها رو داره به طورکلی دانشگاه جو بسیار صمیمی داره
    خوابگاه هم داره
    سرویس هم داره
    سلف همداره (قیمت ژتونها هم 400 بود بچه ها چونه زدن کردنش350)
    دوتا سایت مجهز هم دارهکه یه سایت همیشه به اینترنت وصله در نتیجه همیشه پره
    ازمایشگاه برق وازمایشگاهفیزیکهم داره
    یه کتابخونه هم داره که داره مجهز میشه
    سال 87 هم تا حدود رتبه 2500 هم گرفته بود
    در ضمن یکی از نقاط مثبت دانشگاهبرنامه ریزی روشنیه که داره دروس کارشناسی رو در 4 ترم ارئه میده
    که در موقعثبت نام به شمامیگه که دقیقا در هر ترم چه دروسی به شما ارائه میشه
    تمام کلاس ها مختلط هستندبجز کلاس های کارکاهی و تربیت بدنی و...
    چادر در داخلدانشگاه اجباری نیست ولی در داخل شهر قم بخاطر جو مذهبی ،بچه ها باید مراعات کنند
    براي خوابگاه براي دخترا و پسرا با دانشجوها همكاري ميكنم در صورتي كه توي دفترچه ذكر نشده باشه خوابگاه
    ا کمال تاسف باید خدمتتون عرض کنم که پارسال برای کرج سرویس نداشت
    ولی جایامیدواری هست که امسال اگر دانشجویان کرجی زیاد بشن ممکنه سرویس هم براشون در نظربگیرن
    راستش را بخواید سال 85 اولین سال تاسیس شهاب دانش بوده و در طی این دوسال پیشرفت زیادی کرده
    پس میتونید امیدوار باشید
    يه امكان خوبش برا تهراني ها هم سرويس به تهرانه كه خيلي ميتونه كمك كنه
    در موردخوابگاه هم تقريبا كمك مي كنن البته بيشتر به دخترها كمك مي كنن تا به پسرها!
    دركل فكر كنم جاي خوبي باشه ...
    معمولا کلاس ها رو طوری تنظیم میکنن که هر گروه سه روز در هفته کلاس داشتهباشه
    دو ترم اول کلاسهای ما پشت سر هم بود
    دوترم دوم دو روز پشت سر هم بود یهروز جدا
    عكس ماهواره اي از موقعيت دانشگاه شهاب دانش
    قزوين 150 كليومتري تهران
    كوثر – غزالي – رفيعي - دهخدا – رجا-
    رجا ساختمان عالی استاد عالی رفت امد و مکان دانشگاه عالی
    غزالی جا خوب نزدیک رجاس ولی ساختمان بد ................ رفت امد خوب ...... استادا نمیدونم!
    کوثر مکان افتضاح(راه اهن) سرویس هاش بنز!! واسه تابستون بزور ولوو کرد.......
    استاد ها معمولی ...... ساختمان تازه داره میوفته ............. ولی خیلی کارداره
    علامه دهخدا بیرون شهر .... ساختمان خوب ...استا خوب...رفت امد خوب......
    دانشگاه دهخدا 3 روز در هفته کلاس داره،(4شنبه،5شنبه،جمعه) اونم چون توش بودم یه ترم وهمه چیزشو میدونم. ولی خوابگاه نداره متأسفانه.
    این دانشگاه برای بچه های کرج و تهران سرویس جلوی دانشگاه قرار می ده (170000 برایطول ترم برای 3 الی 4 روز)
    شهرك صنعتي البرز
    کاسپین بیرون شهر ...... از نظر ساختمانی میگن گوشه کارخونس[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG]یعنی زیر خط فقر!
    ساوه 150 كيلومتري تهران
    فخر رازي
    موسسه فخر رازی ساوه مشکل رفت و آمد وجود ندارد به علت زیاد بودن دانشگاههای آزاد وپیام و ... ماشین هم زیاد و فراوان است صبحها سرویس دانشگاه آذاد از نقاطی مانندرسالت سید خندان ونک
    آزادی کرج صادقیه ماشین برای ساوه دارد که در صورت ثبت نامسرویس هزینه 1000 تومان خواهد شد.
    ابهر 200 كليومتري تهران
    متاسفانه نتوستم اطلاعاتي در بيارم ولي فكر ميكنم رتبه خيلي بالاي هم نياز نداشته باش
    امل 200 كليومتري تهران
    امل دانشگاه شمال
    خوابگاهاش تو یه کوچست به نام سازمانی که همه اونجا دانشجو هستن تا پارسال برا پسراداشت ولی میخواست بردارن امسالو نمیدونم ولی من کلا خوابگاه نگرفتم
    قیمت خونهاگه بخوای بیرون بگیری تقریبا یه خونه خوب برا دانشجو 2تومن پیش ماهی 200 هست البتهنه تو بهترین خیابونش(هراز) تو خیابونای سطح پایینش کلا شهره ارزون قیمتی نیستمخصوصا برا دانشجو چون همون خونه رو اگه به همشهریشون کرایه بدن 1تومن ماهی 120میگیرن باقیشو خودت حساب کن

چون دانشگاهش از شهر بیرونه سرویس رایگان به شهر داره یا بلعکس که مخصوصدانشگاست حداکثر رتبش 2000 هست
    چالوس 209 كيلومتري تهران
    پويندگان دانش
    فقط تونستم يك خوابگاه پيدا كنم اينم مشخصات و امكانات و شماره تماس
    مجموعه واحدهاي ساختمان هاي خوابگاه زنجيره اي دانشجوئي دخترانه قائم (عج) واقع در شهرستان هاي
    چالوس ونوشهر با داشتن بهترين امكانات رفاهي,امنيتي,بهداشتي,آموزش ,خدماتي,درماني و نازلترين قيمت ممكنه با بهترين و مجرب ترين وقابل اعتمادترين مديران ومسئولين داراي تأئيديه از وزارت علوم , تحقيقات وفن آوري ؛ اداره گردشگري ,ميراث فرهنگي وصنايع دستي؛اداره نظارت براماكن عمومي نيروي انتظامي آمادگي كامل را جهت پذيرائي از دانشجويان غيربومي دختر از تمامي دانشگاهها وموسسات آموزش عالي را دارداين مجموعه خوابگاهها داراي اتاق هاي دو,چهار,شش,هشت,ده و دوازده تخته
    تخت هاي فرفروژه بهمراه تشك و بالش استاندارد وطبي و بهداشتي لابي و مبلمان و تلويزيون رنگي و تلفن و كتابخانه و كامپيوتر بهمراه اينترنت پرسرعت رايگان بيست وچهارساعته
    داراي آشپزخانه با كابينت ام دي ام و هود و گاز خوراك پزي چهار شعله تو كار و يخچال فريزر داراي سرويس بهداشتي ايراني و فرنگي بهمراه ماشين لباسشوئي
    داراي سيستم گرمايشي وسرمايشي كولرواسپيلتوبخاري گازي وفن كوئل
    داراي فضاي سبز زيبا بهمراه سالن مطالعه و تلفن كارتي عمومي و تلفن عمومي رايگان داخل شهري داراي تلفن داخلي بين واحدها
    داراي آيفون تصويري و دوربين مداربسته امنيتي در فضاي بيروني خوابگاه در جهت حفظ امنيت فضاي خارجي ساختمان ها در ساعات شب
    داراي دستگاه كارت زني ورود و خروج به جهت راحتي خيال خانواده ها
    داراي سالن ملاقات.داراي كافي شاپ مجهز و مدرن
    داراي كافي نت بهمراه اينترنت پرسرعت بيست وچهارساعته رايگان
    داراي اتاق نگهباني شبانه روزي و دفتر مديريت
    داراي پاركينگ اتومبيل
    فاصله اي نزديك با دانشگاه آزاد اسلامي ,موسسه آموزش عالي طبرستان,موسسه آموزش عالي پويندگان
    دانش و دانشگاه جامع علمي وكاربردي،موسسه آموزش عالي مارليك و كمال الملك و پيام نور
    آدرس دفترمركزي: مازندران - چالوس به نوشهر نرسيده به پلاژحسيني مقابل مركزمخابرات ساختمان دو گنبدي قهوه اي رنگ
    صاحب امتياز: محمد صفر لفوتي كارمند نمونه شركت نفت چالوس و روزنامه نگارجوان ومعروف مازندراني بهمراه
    مهدي صادقيان قهرمان پروش اندام استان مازندران وازبازاريان خيروخوشنام چالوس
    مديران روز و شب:خواهران خسروي
    تلفن: 01913226594

نمابروسامانه پيغامگير:01913226593
    همراه اول : 09124841600
    همراه ايرانسل " 09364841600
    صندوق پستي :347/46615
    ايميل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    لازم به يادآوري مي باشد شنيده ها حاكي ازآن است كه دربرخي شهرستان ها تعدادي واحدهاي پسرانه با نام خوابگاه دانشجوئي پسرانه قائم(عج)، و نيز درشهرستان هاي چالوس ونوشهر خوابگاه دانشجوئي پسرانه كاسپين ووو...درحال فعاليت مي باشند كه خودراشعبه اي از ما معرفي مي نمايند، بدينوسيله اعلام مي گردد مجموعه واحدهاي خوابگاههاي زنجيره اي قائم (عج) فقط داراي واحد دخترانه مي باشد وهيچ شعبه اي با هيچ نامي درهيچ جاي ايران اسلامي بعنوان واحد پسرانه تأسيس ننموده است . واحدهاي دخترانه هم نيز تنها مجموعه هائي موردتأئيد ماست كه از روش مديريت برمبناي هدف ونتيجه ما استفاده مي نمايند نظارت مركزي آن برعهده آقايان محمد صفر لفوتي ومهدي صادقيان مي باشد.
    لذا پيشنهاد مي گردد قبل ازهرگونه اقدامي به ثبت نام با ما تماس گرفته و از مورد تأئيد بودن آن مجموعه مطلع گرديد

تنكابنو 220كيلومتري تهران
    ايندگان
    اصلا بي خيال !!!! نري يك وقت اوجا !! يك خونه ويلايي داقون بوده كردنش موسسه !!! كلا دوتا ساختمون دو طبقه داره يكي از يكي داغون تره !! سر جمع 10 كلاس هم نداره !!!
    بين تنكابن و رامسر هستش. سطح علمي پايين
    بابل 229 كيلومتري تهران
    متاسفانه نتونستم اطلاعاتي بدست بيارم
    سمنان 236 كيلومتري تهران
    كومش
    موسسه غيرانتفاعي كومش سمنان
    با سلام
    با توجه به شروع فصل انتخاب رشته در آزمون کاردانی به کارشناسی تصمیم به معرفی و اعلام تراز این موسسه در سال قبل برای داوطلبانی که می خواهند این موسسه ر ا برای ادامه تحصیل انتخاب کنند کردیم

و رتبه بعضی از قبول شدگان این موسسه در رشته نرم افزار کامپیوتر آرزو نوهي-نرم افزار-كومش سمنان 3166
    مسعود طلبی پور نرم افزار- سمنان3300
    مصطفی عیلمحمدی نرم افزار- کومش- سمنان4653
    -=-لازم به ذکر است این موسسه تا رتبه 6400 نیز پذیرش دانشجو داشته است-=-
    معرفی امکانات موسسه کومش - سمنان موسسه آموزش عالي کومش با هدف برگزاري دوره هاي آموزش عالي در سطح داخلي و بين المللي و تربيت دانشجوياني فرهيخته و زبده و همچنين تحقيقات در بالاترين سطوح علمي ، مجوز خود را در سال 13۸۰ براي برگزاري دوره هاي تحصيلات تكميلي از شوراي عالي انقلاب فرهنگي دريافت و در سال 138۴ با موافقت وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري شروع به پذيرش دانشجو نمود . اين موسسه هم اكنون داراي ۵ رشته تحصيلي مي باشد .امکانات: کتابخانه .بوفه دانشجويي .سرويس بهداشتی خواهران و برادران . خوابگاه برای خواهران و برادران (پانسیون های خصوصی در سطح شهر و با هزینه دانشجو) .آب سرد کن .سايت کامپيوتر و ناهار برای دانشجویان با اخذ هزینه از دانشجو .
    فاصله تهران تا سمنان حدودا 288 کیلومتر یعنی با قطار در حدود 3.5 ساعت و با اتوبوس های بین شهری 2 ساعت است
    پاسخ به بعضی از سوالات
    1-
    موسسه کومش سایت رسمی نداره؟
    خیر ......متاسفانه هنوز سایت رسمی از این موسسه ایجاد نشده
    2-
    استاد های موسسه چه اشخاصی هستند؟
    تمامی اساتید استان سمنان و شهر سمنان تقریبا همه در تمامی دانشگاه های شهر تدریس می کنند .اساتید این موسسه در دانشگاه هایی چون دانشگاه آزاد واحد سمنان و جهد دانشگاهی سمنان و دانشگاه علمی کاربردی سمنان
    نیز تدریس می کنند و دارای مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا هستند
    3-
    از نظر خوابگاه چطوریه (برای پسرها) هزینش چقدره؟
    از شما وجهی ضمانت اولیه می گیرند و براساس تقاضای شما که 6 تخته باشد یا 4 تخته ماهی حدودا 65000 تومان دریافت می گردد و البته چون پانسیون خصوصی و از نظر مدیریتی نظارتی از طرف دانشگاه بر آنها صورت نمی گیرد پس قیمت ها از قبل معلوم نیست . ( گرفتن خانه شخصی با چند نفر به صرفه تر است )
    4-
    هزینه شهریه اش چقدر است در ترم؟
    بسته به تعداد واحد های که به شما می دهند 5-
    برای دانشجوهایی که از تهران میایند سرویس داره؟
    خیر
    6-
    اعتبار مدرکش چطوریه؟ برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد (نرم افزار-کامپیوتر) چه داخل کشور و یا خارج کشور (منظورم از خارج کشور جاهای معتبره مثل آلمان و انگلیس و... نه جاهایی مثل مالزی و ارمنستان و...) مدرکش رو قبول می کنند؟ (منظورم مدرک کارشناسی ناپیوسته این موسسه است)
    برای ادامه تحصیل مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات و فناوری است پس در تمامی آزمون های مقطع بالاتر می توانید شرکت کنید و در خارج از کشور بهتر است
    ((از خوده موسسه یا وزارت علوم مراجعه و سوال شود.))
    رامسر 291 كيلومتري تهران
    كسرياز لحاظ شهر كه فوق العاده . در مركز شهر هم هستش !! فقط من با يكي از استادام صحبت كردم در مورد سطح علميش و سطح علمي استاداش ، گفتخوبه !! مثلا دو تا از استاداش رو كه من ميشناسم يكيش داره دكترا هوش مصنوعي ميخونه تو دانشگاه امير كبير ساكن خود رامسر هم هست اطلاعات علميش يعني فوق العاده ،يكي ديگه از استاداش اونم همينطور فوق ليسانس نرم افزار دانشگاه تهران ، از لحاظبعد استاداش واقعا درس مي دن و درس ازت مي خوان .... واقعا چيز ياد مي دن !!!!!علمي هم فوق العاده هستش !! به نظر نميرسه زياد بد باشه !! موسسه ي خوبيه !!!
    خوابگاهنداره !! خونه تو شهرش خوبه چون با وسايل هستش !!! بهتر از ايندگان تنكابن هست . سطح علمي پايين
    ببين در مورد هزينه خونه كه بستگي داره چه جوري بتوني زندگي كني !!
    توي رامسرهمه جور خونه پيدا ميشه !! ماهي 280 اجاره با600 هزار تومان هم پيش پول كه چهار نفريميشه نفري 70 اجاره ، 150پيش پول . كسري دقيقا مركز شهر هستش !!! خونه مي توني با ماهي 200اجاره و 600 و 700پيش پول پيدا كني ( براي چار نفر تقريبا 50 تومن نفري ) كه خونه بد نيستا يعني درحدخوب نيست !! . شهرش كه خيلي خوبه . حداقل از خيلي از شهر هاي شمال بهتره !! درمورد هزينه رفت و آمد هم با اتوبوس از چالوس مياد ميشه 7500 رفت . آب و هوا توپاييز و بهار تا ارديبهشت فوق العاده عالي ( مخصوصا ارديبهشت) ، زمستوناشم نه خيليسرد . مردمش هم بد نيستن هم شبيه به شماليا همستن و هم نيستن !! در كل بد نيست
    چون از مسير چالوس ميره ،، حدود 5 ساعت راه هستش !!
    در روز 5 ماشين داره ازتهران به رامسر و بالعكس كه ساعتش يكي 7 صبح و 11 صبح و 2.30 بعدظهر و 4.30 بعدظهرو 11 شب .
    در مورد اين كه چه رتبه هايي رو بر ميداره نمي دونم !! ولي در كلدانشگاه هايي كه تو رامسر هستن استاداشون تقريبا يكي هستن و خيلي هم سخت گير هستدانشگاه هاش .
    استانه اشرفيه
    مهر استان مهر آستان هم که توی آستانه.آستانه شهری که نیم ساعت با رشت فاصله داره
    آستانه سال گذشته تا 10000 برداشت.اما آستانه دانشگاه خوبی هستش و از نظر فضای آموزشی و استادها خیلی بهتر.
    اولاً که از تهران خیلی دوره، حدود 5 ساعت باید توی راه باشید.
    بعد آستانهشهر خیلی کوچیکیه، به اهالیش بر نخوره خدای نکرده، ولی نه پسر نه دختر اونجانمیتونن طاقت بیارن. مخصوصاً دانشجو جماعت. چون نمیسازن با ماها.

دانشگاهکهنه ای هم داره، (یه بار شانسی از جلوی درش رد شدم) ولی دوستم که اونجا بوده میگه مفت نمرهمیدن، و راحت میشه با معدل 19 از اونجا لیسانس بگیرید
    تربت حيدريه(خراسان رضوي)
    سلام
    دانشگاه منطقه خوب شهر هست. محيطش زياد شبيه دانشگاههاي توپ نيست . يهساختمون اداري رو دانشگاه كردن. سطح علمي استاداش در حد متوسطه. اكثر از اساتيدبومي خودت شهر استفاده ميكنن.اكثر فوق ليسناس هستن. حتي ليسانس هم توشون هست. يكياز استاديش مسئول اموزشگاهي هست كه من مربيش هستم ولي تدريسش خيلي خوبه. استادهايرياضي و زبانش از اساتيد مجرب شهرستان هستن و خيلي خوبن
    از دانشگاههاي مملكتموناز اين بيشترنميشه توقع داشت. راستي نمره گرفتنن يه كم راحت تره اينجا از مشهد واينور و انور

الان زنگ زدم امور دانشجويي دانشگاه براي خوابگاه پرسيدماينم شماره اش: 2229505-0531 2229505-0531
    خوابگاه واسه پسرا نداره ولي ميتونينخودتون خونه بگيرين.خوابگاه هم بغل دانشگاس. دخترا هم راحت ميتونن خونه بگيرن .چونشهر كوچيكه . ولي به خانوما توصيه ميكنم بهتره خوابگاه بگيرن . شهر كوچيكه . واينكه خودم دانشجوي غير بومي بدم يه سري مشكلاتي توي خونه بوجود مياد كه ادم از پسشبر نمياد. ولي توي خوابگاه مسئول تاسيسات دارن كه ميان براتون رفع ميكنن.
    در ضمنشهريه خوابگاه پارسال ترمي 80 هزار تومن بوده.امسال هنوز معلوم نيست چقدر افزايشداشته باشه.
    كرايه خونه ها هم خوبه. سنگين نيست نسبت به شهراي بزرگ. ولي اكثرخونه ها اينجا ويلايي و بزرگن. واسه همين كرايه اش واسه دانشجو ممكنه يه كم سنگينباشه.
    كرايه تاكسي تلفني هم اينجا 800 تومنه[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image003.gif[/IMG]كل شهر رو ميشه توي يه ساعت دور زد[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image004.gif[/IMG]
    راه اهن هم دارهخيل هم خوبه. قطار به تهران داره. كرايه اش هم از تربت به تهران دوتا كرايه داره باقطار خواف تهران اگه بخواين برين كرايه ميشه 5400 اگه با قطار طبس تهران برين كرايهميشه 11500 هيچ فرقي باهم ندارن هردو شش تخته اس.اين دوتا قطار هم روز در ميوننوبتشون ميشه[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image005.gif[/IMG]
    ازمركز شهر تا راه اهن 15 تا 20 دقيقه با ماشين شخصي راهه . سرويس تاكسيراني هم دارهاز داخل شهر. ترمينال هم با دانشگاه نزديك به هشت تا 10 دقيقه شايد هم كمتر راهداشته باشه. فقط تربت به مشهد داره و تربت به تهران البته كرايه اش قطار گرونهتره.چون تربت شهر كمربندي هستش واسه شهراي جنوبي كنار جاده اتوبوس زياد واميسته (اصفهان كرمان شيراز زاهدان ..... هر جا كه فكرشو بكني) براي مشهد هم هر نيم ساعتيك ساعت يه اتوبوس حركت ميكنه به مشهد كرايه اش فعلا 1000 تومنه. [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image005.gif[/IMG]ماشين شخصي هم به سمت مشهد داره كرايهشو والا نميدونم فكر كنم همون 3 هزار تومن باشه
    تا مشهدهم 2ساعت و نيم فاصلهداره ( قابل توجه دوستاني كه دوست دارن برن زيارت اقا امام رضا)
    خب حالا بريمداخل شهر دوباره
    يه پارك پيشكوه داره كه پنج شنبه ها و جمعه ها شلوغه اكثرخونوادگي ميرن. قابل توجه دوستاي اجتماعي توي تربت راحت نميتونيد شونه به شونه همراه برين چون سريع توي دانشگاه انگشت نما ميشين. كاراي جلف بهتره توي شهر انجامندين كه ميشين يه ادم بددددددددددددددددد[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image006.gif[/IMG]
    اها كافي شاپ يه چندتا كافي شاپ خوب ومرغوب داره. اگه هوس شير موز كردين سر خيابون باغ ملي يه شير موز فروشي كنارنونوايي هستش بهش ميگن محمد نقدي[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image007.gif[/IMG]اب ميوه هاش و شيرموزاش حرف نداره .
    فستفود هم مثل قارچ تو تربت پيدا ميكنين. يه غذاي اماده نزديك دانشگاه هست كه ميتونيناز اونجا غذا بگيرن. غذاش خوبه. دقيقا سر چهارراه. راستي بيمارستان هم 200 متر بادانشگاه فاصله داره نگران غذاي سلف نباشين[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image008.gif[/IMG]

جاهاي تفريحي تربت: همين پيشكوه كه گفتم (البته من هميشه باخونواده اينجاها ميرم) به خانوما توصيه ميكنم روزاي خلوت تنهااينجا و پارك ملت تربت نرن. پارك باغ ملي . جاي خوبيه.واسه عصر قدم زدن و يه هوايتميز تنفس كردن خوبه. از دانشگاه تا باغ ملي با ماشين5 دقيقه هم نميشه. اگه حوصلهپياده روي داشته باشين يه ربع شايد هم كمتر برسين.من خودم فكر كنم چند سال ميشهاصلا اينجا نرفتم.
    كلا تربت ميشه پياده از اين سر رفت اون سر شهر.
    تاكسيكورسي 100 تومنه. توي خودت شهر گرونترين تاكسي 200 تومن ميشه.
    شهرمون هم اينقدكوچيك نيست ها[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image005.gif[/IMG]تاكسيها منصفن)

پارك ملت كه 15 دقيه تا مركز شهر فاصله داره. بي خيال شهر بازيبشين.به درد شما نميخوره)
    ابشار رودمعجن هم هست كه ميتونيد با هماهنگي دانشگاهيه اردو بذارين برين اونجا . فكر كنم خوشتون بياد.تنها وغير تابستون نميشهرفت.
    واسه خونه بهتون توصيه ميكنم همون اطراف دانشگاه بگيرين راحتترين منظورمهمون بلوار قرني. نهايتش خيابان كاشاني ياخيابان لشگري. خرداد.ديگه خيلي دور خواستنبشين بلوار مدرس كه به 45 متري معروفه ولي اينو زياد پيشنهاد نميكنم چون بد تاكسيه. مگه اينكه اولاش خونه بگيرين وگرنه نمي صرفه.
    دنبال سينما هم نگردين تربت. تنهاسينماي تربت رو خراب كردن به بهانه باز سازي[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image009.gif[/IMG]
    يه چندتا مجمتع تجاري خوب داره تربت كهدوستاني كه شيراز رفتن ميگن توي شيراز پاساژاي خوبي نداشت ولي تربت خيلي بهتر ازاونجا بود.
    اها راستي خيلي ها معضل گاز دارن . تربت گاز شهري داره نگراننباشين.
    كافي نت هم تا دلت بخواد هست.ساعت 600 تومنه. ولي اگه اي دي اس البگيرين به نفعتونه. هر كي اومد و خواست اي د ياس بگيره بهم بگين معرفي تون كنم باتخفيف بگيرين.
    خلاصه از شير مرغ تا جون ادميزاد بخواي اينجا گير ميارين.
    راستي اگه دنبال كار ميگردين تربت بهتون بگم زياد دنبالش نباشين. من خودم چندساله بيكارم به زور يه اموزشگاه مربي شدم اونم با يه حقوق شرم اور كه فقط بهخاطراينكه اشناهاي زيادي پيدا كنم و سرم گرم باشه ميرفتم .فعلا هم به خاطر كنكورتعطيل كردم و ديگه نميرم

خب ديگه چي ميخواين بگم براتون؟ اگهجزئي تر بخواين بگين تا براتون بگم.منخودم واسه دانشگاه اگه غيربومي بودم حتما ميومدم. ولي براي يه عمر زندگي اصلا دوست ندارم اينجابمونم.
    اينكه ميگن ادم خوب و بد... اگه خودتون برخورد خوبي با ادما داشته باشينمطمئا جواب خوبي ميگيرين اين يه قاعده اس توي همه دنيا. پس اين حرف رو هيچوقت قبولندارم كه ميگن مردم فلان شهر الن مردم فلان شهر بلن

.
    در ضمن خانومايي كهخيلي خيلي راحت مي پوشن و مي چرخن؛ بهشون پيشنهاد ميكنم تربت رو نزنن كه خيلي محدودميشين نسبت به اون چيزي كه بودين . اگه بخواين با همون سر و وضع شهر خودتون تربتبگردين با نگاههاي بد مردم مواجه ميشين. [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image010.gif[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image010.gif[/IMG]

تربت براي ما فقط روزانه داره. . به نظر من واسه دو سال دانشگاه خوندنخوبه. از كاشمر و گناباد و سبزوار بهتره به نظر من
    مشهد(خراسان رضوي)
    سلام دوست من. مراكز غير انتفاعي مشهد
    [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image003.gif[/IMG]اولينش سجاده كه رتبه هاي زير دو سه هزار روميگيره
    خيلي هم دانشگاه توپيه هم از نظر سطح علمي هم از نظر استاد هم از نظركلاسي كه خيلي ها دبنالش هستن
    اين هم سايت دانشگاه سجاد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ادرسشمكانيش اينجاس:آدرس دانشگاه سجاد : مشهد - بلوار امامت - امامت ۶۴ - جاي معموليشهره ولي كرايه خونه هاش يه كم بالاس. هم به خاطر اينكه به دانشگاه ازاد نزديك همبه دانشگاه الزهرا و هم يه چندتا دانشگاه غير انتفاعي ديگه .اينم عكس محوطه سجاد. اين وبلاگ ميتوني يه سري اطلاعات رو ببيني .ولي زياد جدي شون نگيري چون همهدانشگاههاي كشور ما شبيه اينن:
    [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image011.jpg[/IMG]

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image012.gif[/IMG]دانشگاه بعدي دانشگاهخيام هست. كه من اونجا امسال ازمون داشتم. محيط خوبي داره. اون اول شهرك لشكر هستش (فلاحي 1) نزديك به قاسم اباد.خونه گير اوردن اونجا راحت تره . استاداش هم خوبن. يكي از دوستاي خودم اين دانشگاه درس ميخوند راضي بود از دانشگاهش. به مركز شهر همبا اتوبوس ميشه رفت و امد كرد.
    اينم ادرس سايتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عكسش هم تويسايت هست ميتوني ببيني[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image007.gif[/IMG]

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image003.gif[/IMG]
    دانشگاه اقبال لاهوري حالا:
    اول عكساشو ببيناينجا
    اين دانشگاه توي بلوار پيروزي هستش نزديك بهفلكه پارك. از نظر منطقه منطقه خوبيه. كرايه خونه ها بالاس يه كم. ولي دانشگاهخوبيه. از نظر سطح علمي و فضاي دانشگاه خوبه. اين سه تا دانشگاهها از دانشگاههايقديمي مشهد هستن و خوبن. تا رتبه 4 هزار هم ميگيره فكر كنم. تا جايي كه من يادمه.

توي مشهد كرايه ها كلا از تهران و شهرهايي مثل اصفهان و تبريز ارزونتره.ولي به نظر من با اتوبوس رفت و امد كني به صرفه تره بعضي وقتا هم اتوبوس زودتراز تاكسي ميرسي. به خاطر مسيرهاي اتوبوس . در مورد كرايه خونه ها هم بهت بگم بايدبا چند نفر هم خونه بشي و خونه اجاره كني چون يه اتاق و سرويس بهداشتي رو بهت ميدنكمش 150 با 300 يا 400 پيش. البته اين ديگه فكر كنم ارزونش باشه. ولي اينو بهت بگمكه اكثر دانشگاهها بعد از پذيرش چون تعداد غير بومي ها زيادن(مخصوصا مشهدكه اكثرااز اطراف ميان و ميرن ) به دخترا خوابگاه ميدن. نگران خوابگاه زياد نباش.
    [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image013.gif[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image013.gif[/IMG]
    فقط يه چيزي رو بهت بگم هيچوقت دور حرم چيزينخوري ها(اصلا ربطي به خوابگاه نداشت[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image007.gif[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image007.gif[/IMG])

خب دانشگاه سلمان توي خيابان احمد اباد ؛پاستور هست. بهترين منطقه شهر هست. كرايهخونه ها اصلا دانشجويي نيست[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image007.gif[/IMG]ولي خوابگاه همونطور كه گفتم به اكثردانشجوهاي دختر توي مشهد ميدن. ميتوني موقعي كه خواستي ثبت نام كني ميتوني اونجاتصميم بگيري .من از كرايه خوابگاهها اصلا خبر ندارم. ولي مسيري كه اين دانشگاه هستبهترين مسير مشهده . اتوبوس(اكثر خطا از اينجا ميرن.اگه شانس شما مترو راه بيفته[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image007.gif[/IMG]تاكسي همه چيشخوبه )
    [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image003.gif[/IMG]دانشگاه فردوس
    اين سايت دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اآدرس:
    مشهد - خيابان شهيد كلاهدوز
    شهيد كلاهدوز 30
    موسسه آموزش عالي فردوس
    تلفن: 15 - 7291114 - 0511
    اين هم جاي خوبيه. امكانات استاد اينا رو اصلا نميدونمكلاهدوز منطقه خوبيه توي مشهد. اروم و دنجه
    اينجا هم ميتوني عكساشو ببيني

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image003.gif[/IMG]
    دانشگاه مطهر
    مشهد - بلوارآب و برق - هفت تیر ۲۳ - ویلا ۷ - پلاک ۱۸
    اينم تقريبا نزديك به همون اقباللاهوري ميشه. سمت وكيل اباد ميفته.
    فكرنميكنم چندان جالب باشه. بقيه شون هم از نظر فضاي اموزشي فكر نميكنم خيلي جالباشن
    و اخر سر از همه بگم همه دانشگاههاي غير انتفاعي سر و ته يهكرباسن. چون همه مون اخرش كه فارغ التحصيل بشيم بيكار بايد بچرخيم و افسوس پول وزماني كه صرف كرديم رو بخوريم
    اينم بهت بگم كه من خودم 4 ساله كارداني گرفتم وبه خاطر همين قضيه بيكاري بعد از ليسانس به خاطر شرايط سني استخدامي ها نرفتمدنبالش. ولي امسال يه هدف ديگه اي داشتم كه اصلا مدرك برام مهم نيست كه از كدومدانشگاه بگيرم چون اصلا به دردم نميخوره .
    حالا اگه مشهد قبول شدي و به كمك مناحتياج داشتي ميتوني برام پيام خصوصي بذاري شماره تماسمو بهت بدم اگه مشهد كاري ازدستم بر اومد برات انجام بدم. من خودم مشهد نيستم ولي مشهد رو هم خوب بلدم .دوراندانشجويي كارداني مو مشهد بودم[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image007.gif[/IMG]

مقایسه اجمالی بین دانشکده مهندسی دانشگاه بیرجند و آموزشکده فنیقائن:

اساتید ، سطح تسلط به مباحث تئوری و عملی:
    اساتید دانشکده مهندسیبیرجند (میانگین سطح تسلط در مبحث تئوری =10 درصد) اساتید یا لیسانسن یا فوقلیسانس
    اساتید آموزشکده قائن ( تموم اساتید دانشگاه بیرجند انگشت کوچیکه استادبنایی نمی شن) اساتید یا فوق لیسانسن یا دکترا

خوابگاه ، اسکان،رفاه:
    دانشگاه بیرجند ( خوابگاه میانگین هر اتاق 7 نفر ، یعنی اتاق 10 نفری همهست ، کفتری)
    آموزشکده قائن ( خوابگاه میانگین هر اتاق 3 نفر ، سوئیت کامل،آزادی کامل)

آب و هوا :
    بیرجند یه کم بهتر از قائن است. زمستونای قائنیه کم سردتره.

سطح قبولی:
    دانشگاه بیرجند ( امسال فقط 6 نفر ارشدکامپیوتر قبول شدن)
    آموزشکده قائن ( متوسط قبولی: 90 درصد دانشجویان )

سطح علمی :
    دانشگاه بیرجند ( هرچی کاردانی خوندی ، اینجا مقدمه ای برآنها خواهی خواند)
    آموزشکده قائن ( با همت استاد بنایی هرچی تدریس میشه کاردبردیو به روز است اصلاً قابل قیاس نیست)

و...
    خبر تازه اینکه : مهر ماه 88آموزشکده قائن بوسیله ساخت و ارتقاء ساختمان جدید و پذیرش کارشناسی به دانشکدهتبدیل شد.
    ساختمون جدیدی که تو قائن به عنوان دانشکده مهندسی ساختن ، از ساختمانجدید مهندسی پردیس دانشگاه بیرجند خیلی سر تره.
    یعنی حالا دانشگاه بیرجند جای 5دانشکده تحت کنترل ، 6 تا دانشکده داره. مدرکش هم مال وزارت علومه.
    از بیرجند تاقائن یه ساعت راهه .
    از نظر جمعیت بیرجند به خاطر مرکزیت استان قائن سرتره.
    و نتیجه این که تصمیم دانشگاه بیرجند برای انتقال دانشجویان ناپیوستهکامپیوتر ، تصمیم عاقلانه ای بوده، ولی امکان داره استاد کافی نتونن تامین کنن واین موضوع یکی دو ترم عقب بیفته.

لپ کلوم اینکه آموزشکده قائنفقط از نظر سطح علمی و وضعیت اسکانخوبه ولی بههیچ وجه ممکنامکانات بیرجندرا ندارد. قائن شهر کم جمعیتی ست ولی بیرجند به خاطر وجود مرکز آموزشی 04 و دانشگاه های بزرگآزاد ، دولتی ، پیام نور و آموزشکده های مختلف ، شهر پر از دانشجوست.
    خطاب بهمسئولین: اگه سطح علمی آموزشکده قائن بالاست اونو بیارین متمرکز کنین تو دانشگاهبیرجند که به خاطر مرکزیت استان بالاترین امکانات رو داره . نه اینکه بچه های زبونبسته که دستشون به هیچ جایی بند نیست رو بفرستین یه شبه شهری بنام قائن .
    (
    جالبه تو قائن ساعت 7 عصر خاموشی برقراره: یعنی ساعت 7 شهر میشه شهر ارواح) جمعیتخود قائن 50 هزار نفر به زور جمعیت بیرجند 194 هزار نفر ( البته با کمک دانشجویانعزیزز) )
    به هر حال هرکس هرکاری میتونه بکنه، البته واسه خودش و واسه دیگران. ( نامه نگاری به دفتر ریاست جمهوری از طریق سایت ایشون میتونه گزینه مناسبی باشه.
    يكي از بچه ها گفته بود: من سال گذشته انتخاب شهر قبول نشدم اما تقريبا با همه 50 دانشگاهي كه انتخاب كردهبودم تماس گرفتم و در مورد خوابگاه سوال كردم كه فقط چندتاشون جوابگو بودن. دانگاههاي غير دولتي خوابگاه هاي خصوصي دارند كه از طرف دانشگاه معرفي مي شوند. بعضي هاهزينه رو 2ترم 2ترم ميگرفتن بعضي ها هر ترم بعد از ثبت نام بعضي هم ماهيانه اما دركل حدودا ماهي 60 تا100 هزار تومان تموم ميشد بسته به شهر و امكانات خوابگاهس
    التماس دعا

14. 2 کاربر از masih_ranjbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •