تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 113 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک مشکل جدید پیدا کردم با شارژر لپ تاپ! وقتی شارژ باطری داره تموم میشه. آخراشه. مثلا 10% .وقتی برق رو به لپ تاپ وصل میکنم شارژ نمیکنه هی چراغ باطر روی لپ تاپ زرد و سفید میشه .بایدیه چند بار ریست یا خاموش روشن کنم تا درست بشه!!! همچین چیزی ندیده بودم این مشکلش چیه ؟باید چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یک مشکل جدید پیدا کردم با شارژر لپ تاپ! وقتی شارژ باطری داره تموم میشه. آخراشه. مثلا 10% .وقتی برق رو به لپ تاپ وصل میکنم شارژ نمیکنه هی چراغ باطر روی لپ تاپ زرد و سفید میشه .بایدیه چند بار ریست یا خاموش روشن کنم تا درست بشه!!! همچین چیزی ندیده بودم این مشکلش چیه ؟باید چیکار کنم؟
    مشکلی نیست . لازم هم نیست ریست کنی بعد چند دقیقه درست میشه. شما مثلا در حین بازی یا فیلم نگا کردن که شارژ باتری رو به اتمام است این مشکل براتون پیش میاد . درسته ؟

3. این کاربر از farhad moradi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان office 2010 رو چطور اکتیو کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیز این مشکل به دلیل این هست که باطری 9 سل این لپ تاپ وقتی دماش به یه حدی میرسه (فکر کنم 65 درجه.پشت باطری زده) دیگه چون گرم شده شارژ نمیشه و باید خاموش کرد تا خنک بشه...این مشکل بیشتر تو بازی ها ایجاد میشه...سعی کن بازی میخوای کنی با شارژر باشه...اصلا" هم نگران نباش چون این 100% طبیعی هست

6. این کاربر از sami-z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکلی نیست . لازم هم نیست ریست کنی بعد چند دقیقه درست میشه. شما مثلا در حین بازی یا فیلم نگا کردن که شارژ باتری رو به اتمام است این مشکل براتون پیش میاد . درسته ؟
    بله دقیقا همین موقع ها همچین مشکلی پیش میاد . دیگه شارژ نمیکنه.

---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------

دوست عزیز این مشکل به دلیل این هست که باطری 9 سل این لپ تاپ وقتی دماش به یه حدی میرسه (فکر کنم 65 درجه.پشت باطری زده) دیگه چون گرم شده شارژ نمیشه و باید خاموش کرد تا خنک بشه...این مشکل بیشتر تو بازی ها ایجاد میشه...سعی کن بازی میخوای کنی با شارژر باشه...اصلا" هم نگران نباش چون این 100% طبیعی هست
    دستت درد نکنه. پس بخاطر گرما هست .فکر کردم مشکل داره باتری و شارژر.خیالم راحت شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان. یه مشکل کوچیکی دارم اینه که وقتی بازی می کنم دمای CPU به بیش از 80 درجه می رسه. فکر کنم یکم زیاد باشه. نظر شما چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان. یه مشکل کوچیکی دارم اینه که وقتی بازی می کنم دمای CPU به بیش از 80 درجه می رسه. فکر کنم یکم زیاد باشه. نظر شما چیه؟
    مشکلی نیست . تو دمای عادی حدود 60 هست ولی سعی کن از یه خنک کننده خوب استفاده کنی.

10. این کاربر از farhad moradi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت azaban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام اگه لطف کنید آخرین قیمت بهترین کانفیگ زیگورات رو بدید چون نه تو سایتش زده نه با تلفون درست جواب میدن گفتن باهاتون تماس میگیریم ولی خبری نشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مشکلی نیست . تو دمای عادی حدود 60 هست ولی سعی کن از یه خنک کننده خوب استفاده کنی.
    ممنون. عادی منظورتون همه کار غیر بازیه دیگه؟

در آغاز فعالیت azaban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

چرا یهو قیمتا گرون شد؟ زیگورات1660 میده .........2هفته پیش گفت طرفای 1500
    جای قابل اطمینان کسی سراغ داره که همین کانفیگ رو ارزونتر بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •