آنكس كه از لباس تقوي برهنه شد به هيچ لباسي پوشيده نمي شود...آقا اميرالمومنين علي (عليه السلام)
آنكس كه از لباس تقوي برهنه شد به هيچ لباسي پوشيده نمي شود...آقا اميرالمومنين علي (عليه السلام)
اخلاق را طوفانهاي روزگار تقويت مي كند...گوته
اصيل بودن سعادت است اما بهتر آنستكه رفتار ما نوعي باشد كه احتياج به پرسشي از اصل ما نباشد...لابروير
انحطاط اخلاقي هميشه پيشآهنگ انقراض تمدنهاست...
- فقط چند ثانیه طول می کشد تا زخم های عمیقی در قلب کسانی که دوستشان داری ایجاد کنی،اما سال ها طول می کشد تا آن زخم ها را التیام ببخشی.
- اگر مایلی پیام عشق را بشنوی ، اول کسی باید آن را از تو بشنود .
- دو نفر می توانند با هم به یک نقطه نگاه کنند ولی آن را متفاوت ببینند.
- ثروتمند کسی نیست که بیشترین ها را دارد ، بلکه کسی است که به کمترین نیاز ها را دارد.
اگر همه میتوانستند از استعدادهای خود درست بهره بگیرند، دنیا همان بهشت موعود میشد که همه میخواهند . محمد زکریای رازی
شادترین افراد، لزوماً بهترین چیزها را ندارند فقط از آنچه که دارند بهترین استفاده را میکنند . ناشناس
(تولستوی)همه می خواهند بشریت را عوض کنند،دریغا که هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند.
(سامرست موام)مردم از شما تقاضای انتقاد و خرده گیری می کنند ولی در انتظار تحسین هستند.
(کنفوسیوس)مرد بزرگ با روی خوش رد می کند و مرد کوچک با روی ترش می پذیرد.
(هلنا رونیشتین)زن زشت وجود ندارد،تنها زنانی وجود دارند که حوصله نشستن جلوی اینه و آرایش را ندارند.
(جرج سانتایانا)انان که گذشته را به خاطر نمی اورند، مجبور به تکرار ان هستند.
(جان سلدن)واعظ می گوید:چنان کن که من می گویم نه چنین که من می کنم.
(جرج برنارد شاو)انقلاب، ستم دیدگان را آزاد نمی کند، تنها استثمار گران را عوض می کند.
(البر کامو)
بهتر است غرور تان را به خاطر کسی که دوستش دارید از دست بدهید تا اینکه او را به خاطر غرور تان از دست بدهید.
ترجیح می دهم فکر کنم خدا هست و وقتی مردم بفهمم که نبوده...تا فکر کنم که نیست و هنگام مرگ متوجه حضورش شوم.
(لوگان بارسال اسمیت)هرگز به دوستانت کاستی هایشان را در جمع نگو، چون ممکن است عیوب خود را برطرف کنند اما مطمئنا هیچ گاه تو را به خاطر این تذکر نمی بخشند.
(جان اسپارو.نوشته اش بر سنگ قبر همسرش)بدون تو، تحمل بهشت ممکن نیست و با تو، دوزخ دیگر مکانی جهنمی نیست.
(سر جان ساکلینگ)
عشق مثل باد معده است،تا زمانی که در وجود توست خودت را ناراحت می کند و زمانی که ابراز می شود دیگران را می آزارد.
(رابرت سرتیس)این یک اصل غیرقابل تردید است:کسانی که دائما از شرافت حرف می زنند از ان بویی نبرده اند.
(جرج برنارد شاو)او هیچ چیز نمی داند ولی تصور می کند و تظاهر می کند که همه چیز را می داند؛ابن تعریف مختصر یک نماینده مجلس است.
(ویلیام شکسپیر)زمانی که گفتم تا اخر عمر مجرد می مانم، نمی دانستم که انقدر عمر می کنم که ازدواج کنم.
شيخ بهايی:
آدمی اگر پيامبر هم باشد از زبان مردم آسوده نيست، زيرا
اگر بسيار كار كند، میگويند احمق است !
اگر كم كار كند، میگويند تنبل است!
اگر بخشش كند، ميگويند افراط ميكند!
اگر جمعگرا باشد، میگويند بخيل است!
اگر ساكت و خاموش باشد میگويند لال است!!!
اگر زبانآوری كند، میگويند ورّاج و پرگوست ...!
اگر روزه برآرد و شبها نماز بخواند میگويند رياكاراست!!!
و اگر نكند میگويند كافراست و بیدين .........!!!
لذا نبايد بر حمد و ثنای مردم اعتنا كرد و جز ازخداوند نبايد ازكسی ترسيد
اپيكور:
كسي كه از هيچ چيز كوچكي خوشحال نمي شود ، هيچگاه خوشبخت نخواهد شد.
چند صفت از چند كس بسيار زشت است: بيرحمي از حكومت، حرص از علما، كاهلي از جوانان، رعنايي از پيران و بيشرمي از زنان...
بايد بلاانقطاع مبارزه كرد، وقتي شما اشتباهي را از بين برديد هميشه افرادي پيدا مي شوند كه ميكوشند آنرا احيا كنند...ولتر
بدترين و خطرناكترين كلام اين است: " همه اين جورند"...تولستوي
بزرگترين عمل غير اخلاقي اين است كه انسان انجام شغلي را كه از عهده آن برنمي آيد بعهده گيرد...ناپلئون
براي كمال يابي، صد سال كافي نيست ولي براي بدنامي انسان، يك روز كافي است...مثل چيني
چنان باش كه بتواني به هر كس بگويي " مثل من رفتار كن"...كانت
وقتی از بلندی ها می گذری مغرور مشو این تو نیستی این ارتفاع است.
هرگز فراموش مکن به یاد داشته باش آنچه که شادمانت می سازد.
زندگی گرهی نیست که در پی گشودن آن باشیم زندگی واقعیتی است که باید آن را تجربه کرد
هرگز لبخند را ترک نکن , حتی وقتی ناراحتی چون هر کس امکان دارد عاشق لبخند تو شود.
دوست واقعی کسی هست که دستهای تو را بگیرد ولی قلب تو را لمس کند.
- زندگی تکرار تفکر در حلقه حیات است
- زندگی معمای وجود در تفکر بشر است
- زندگی آزمایشگاه صبر برای موجود کم طاقت است
- و اما ؟؟؟
- زندگی لطف اجباری اما شیرین خداوند است
- زندگی خالی است ان را پر کن.
- زندگی یک مشکل است با ان روبرو شو.
- زندگی یک معادله است موازنه کن.
- زندگی یک معما است ان را حل کن.
- زندگی یک تجربه است ان را مرور کن.
- زندگی یک مبارزه است قبول کن.
- زندگی یک کشتی است با ان دریا نوردی کن.
- زندگی یک سوال است ان را جواب بده.
- زندگی یک موفقیت است لذت ببر.
- زندگی یک بازی است برنده و پیروز شو.
- زندگی یک هدیه است ان را دریافت کن.
- زندگی دعا است ان را مرتب بخوان.
- زندگی درد است ان را تحمل کن.
- زندگی یک دوربین است سعی کن با صورت خندان و شاد با ان روبرو بشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)