فراستی: در مورد خنده بازار ، هم من هم تو به شدت از طنز دفاع کردیم و همچنان میکنیم و از اینکه طنز تلویزیونی بیاد بخشیش راجع به برنامه های تلویزیونی باشه خیلی امر خوبیه ، و دوستان خنده بازار هم تاحدی در این زمینه موفق بودند و منم همیشه بهشون پیشنهاد کردم که تندترش کنید! ما خواستار طنز بی پرده تر ، تند تر و سرحال تر هستیم.
انتقادمون هم بهشون همیشه این بود که متنتون مشکل داره و متن زیاد قوی نیست.
متاسفانه از اونجایی که متن مشکل داره دوستان گاهی به لودگی می افتند! طنز و لودگی رو با هم اشتباه میگیرند و فرافکنی می کنند. یعنی اینکه تخیل خودشون رو به جای بحثهایی که ما کردیم میگذارند.
بحث هایی که ما توی برنامه ها کردیم روشنه ، مواضع هم من هم جیرانی روشن بوده ، این که بر مبناش ببافند! و مثلا چک خورد شده ای رو کسی جمع کنه! این نگاه خیلی خیلی فیلم فارسی ... بود! (این کلمه رو نفهمیدم : دی)
و همینجا من به دوستان بگم که در مقابل این نگاه غلط و در واقع دم دستی قبل از انقلابی خوبه که به نگاه امروزی بکنند (جمله بندی رو!) و نقد رو بالا ببرند! یعنی تحمل نقد رو بالا ببرند و به دام لودگی فیلم فارسی نیوفتند! فعلا همین یه تذکر به نظر من کافیه.
جیرانی: خوب مشکل این برنامه ها اینه که وقتی میگیرند و تعریف میشنون به جای اینکه پیشرفت کنند تازه میوفتند به شیوه ی دیگه ای و متاسفانه این اتفاق افتاده و جای طنزهایی فاخر و درست رو لودگی میگیره و این مشکل همیشه بوده و هست.
فراستی: بله به جای پیشرفت پس رفت کردند! و همیشه هم تو هم من دفاع کردیم ، دوستان یه ذره به نظر من این دفاع رو اشتباه گرفتند! و فکر میکنند هر کاری که بکنند باید دفاع کرد ازشون! (با عصبانیت)