تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 76 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 751

نام تاپيک: برنامه‌ی خنده بازار

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

سلام
    همین الان تو برنامه ی هفت آقای فراستی درباره ی خنده بازار یه صحبتهای جالبی کرد! من ضبطش کردم حالا اگه تونستم آپلود کنم میذارم اینجا....

مذمون صحبتهاش این بود که من همیشه حمایت کردم از اینها و حتی خودم بهشون گفتم که طنزتون رو باید شدیدتر کنید.....
    ولی از همون سری قبلی هم گفتم که شما مشکل متن دارید یعنی متنتون باید از این حالت لودگی بیاد بیرون....
    مثلا ما کی تو این برنامه چک پول نقد کردیم و.... که توی خنده بازار این رو نشون دادند؟
    فکر کنم ما ازشون تعریف و حمایت که کردیم اینا به جای اینکه بهتر بشن تازه بدتر شدند....

=====
    به نظر من فراستی درست میگه.... اینا میگن ما حواشی و حوادث اطراف شخصیت ها رو به طنز میکشیم ولی مخصوصا توی این سری از خنده بازار میبینیم که چیزایی رو به طنز میکشن که اصلا حتی شبیه ش هم برای این افراد اتفاق نیوفتاده....

مثلا این که فردوسی پور ارتفاع صندلیش خیلی بلنده من نمیدونم منظورش چیه؟؟ اگه قد فردوسی پور کوتاه بود بازم میشد یه جوری توجیه کرد.... البته از این موردها زیاده.

========================
    خوب حالا نتونستم آپلود کنم فعلا متن دقیق صحبتهاش رو مینویسم تا بعد اگه خواستید بگید تا آپ کنم:

فراستی: در مورد خنده بازار ، هم من هم تو به شدت از طنز دفاع کردیم و همچنان میکنیم و از اینکه طنز تلویزیونی بیاد بخشیش راجع به برنامه های تلویزیونی باشه خیلی امر خوبیه ، و دوستان خنده بازار هم تاحدی در این زمینه موفق بودند و منم همیشه بهشون پیشنهاد کردم که تندترش کنید! ما خواستار طنز بی پرده تر ، تند تر و سرحال تر هستیم.
    انتقادمون هم بهشون همیشه این بود که متنتون مشکل داره و متن زیاد قوی نیست.

متاسفانه از اونجایی که متن مشکل داره دوستان گاهی به لودگی می افتند! طنز و لودگی رو با هم اشتباه میگیرند و فرافکنی می کنند. یعنی اینکه تخیل خودشون رو به جای بحثهایی که ما کردیم میگذارند.
    بحث هایی که ما توی برنامه ها کردیم روشنه ، مواضع هم من هم جیرانی روشن بوده ، این که بر مبناش ببافند! و مثلا چک خورد شده ای رو کسی جمع کنه! این نگاه خیلی خیلی فیلم فارسی ... بود! (این کلمه رو نفهمیدم : دی)
    و همینجا من به دوستان بگم که در مقابل این نگاه غلط و در واقع دم دستی قبل از انقلابی خوبه که به نگاه امروزی بکنند (جمله بندی رو!) و نقد رو بالا ببرند! یعنی تحمل نقد رو بالا ببرند و به دام لودگی فیلم فارسی نیوفتند! فعلا همین یه تذکر به نظر من کافیه.

جیرانی: خوب مشکل این برنامه ها اینه که وقتی میگیرند و تعریف میشنون به جای اینکه پیشرفت کنند تازه میوفتند به شیوه ی دیگه ای و متاسفانه این اتفاق افتاده و جای طنزهایی فاخر و درست رو لودگی میگیره و این مشکل همیشه بوده و هست.

فراستی: بله به جای پیشرفت پس رفت کردند! و همیشه هم تو هم من دفاع کردیم ، دوستان یه ذره به نظر من این دفاع رو اشتباه گرفتند! و فکر میکنند هر کاری که بکنند باید دفاع کرد ازشون! (با عصبانیت)
    Last edited by Havbb; 10-09-2011 at 01:15.

2. 5 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

تهیه کننده ی خنده بازار که نویسنده و کارگردان کس دیگه ایه و این بنده خدا باید پاسخگوی همه مسائل باشه : دی

4. 7 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

خداییش فراستی همیشه از فیلما ایراد میگیره
    حالا که از خودش انتقاد کردند ناراحت شده این بی جنبگی برای منتقدی که تقریبا 90 درصد فیلما رو با نقدای انصافا ناجوانمردانه له میکنه خیلی بده
    به نظرم دقیقا شخصیت فراستی همونیه که تو خنده بازار نشون داده شده
    البته در مورد جیرانی قبول دارم که خیلی بزرگ نمایی شده تو خنده بازار.

6. این کاربر از playstation 3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دقیقاً

8. این کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

منم با نقد دوستان موافقم! بماند که +ما شبکه دو اومده بود و خیلی نشون میداد که ظاهرا از برنامه خنده بازار ناراحت نیست و همه چیز ok!ولی خب معلومه که حسابی ناراحت شده

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

پس از اینکه سامان گوران، تقلیدگر نقش عادل فردوسی پور و رضا صادقی در برنامه طنز خنده بازار بنابه دلایلی با تهیه کنندگان این برنامه به مشکل خورد و نتوانست به کار خود ادامه دهد، به نظر می رسد وی مسیر کسب درآمد از طریق اجرای طنز در برنامه های دولتی و غیردولتی را در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش سایت گل، وی چند شب پیش در مراسم افتتاحیه المپیاد دانشجویان دختر دانشگاههای پیام نور کشور که در مشهد برگزار شد به اجرای تقلید صدا و حرکات شخصیت هایی از جمله علی دایی، رضا صادقی، مهران مدیری و همچنین غلامحسین پیروانی پرداخت.

گوران در این برنامه، ابتدا حرکاتی از عادل فردوسی پور را به نمایش گذاشت و سپس به سراغ رضا صادقی رفت که با تشویق حضار همراه بود. او در ادامه صدا و رفتار خاص علی دایی را تقلید کرد و نیز در بخش پایانی با اجرای حرکاتی از مجری برنامه 90درصد طنز خنده بازار، به موضوع درگیری لفظی علی دایی و غلام پیروانی پرداخت. گوران در قسمتی از تقلید صدای غلام پیروانی و شبیه سازی این درگیری لفظی بین غلام پیروانی و علی دایی، خطاب به شخصیت خیالی که تمامی حرکات و صدای علی دایی پشت آن بود گفت:«سینه خواهم شرحه شرحه از فراق / تا بگویم شرح درد این "ا...غ"»!

به گزارش گل، نکته جالب و قابل تأمل پس از بیان این جمله از سوی این جوان طنزپرداز، قطع شدن صدای سوت حاضران در سالن بود. گویا آنها از این حرکت گوران خوششان و البته دل شان نمی خواست توهین به علی دایی، یکی از افتخار آفرینان فوتبال ایران دستمایه خنده شان شود.

با این وجود، هرچند استعداد بالای این جوان 23 ساله در تقلیدصدا و حرکات افراد برجسته بر کسی پوشیده نیست اما او باید بداند که اگر بر شخصیت های محبوب مردم احترام نگذارد و درصدد توهین به آنها باشد، قطعا راه برای موفقیت و کسب شهرت وی هیچگاه به طور مطلوب هموار نخواهد شد.

البته حضور گوران در این مراسم خالی از حاشیه هم نبود. او زمانی که قصد ترک محل افتتاحیه را داشت، رو به مسئولان برگزار کننده کرد و به آنها گفت:«آنطور که باید حساب می کردید، پولم را ندادید. به همین خاطر مطمئن باشید که وقتی رفتم در برنامه خنده بازار حتما این موضوع را بازگو می کنم!»

علی رفسنجانی شریف‌نژاد

11. 10 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوستان من يه هفته نبودم آخر عاقبت اين برنامه چي شد هنوزم پخش ميشه؟

چه ساعتي؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

برنامه بسیار خوبیه، ما که هر شب ماه رمضون کلی می خندیدیم
    امیدوارم پخشش ادامه پیدا کنه

14. 2 کاربر از ☼ Namvari ☼ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

خداییش فراستی همیشه از فیلما ایراد میگیره
    حالا که از خودش انتقاد کردند ناراحت شده این بی جنبگی برای منتقدی که تقریبا 90 درصد فیلما رو با نقدای انصافا ناجوانمردانه له میکنه خیلی بده
    البته در مورد جیرانی قبول دارم که خیلی بزرگ نمایی شده تو خنده بازار.
    شما چقدر فراستی یا جیرانی رو میشناسید که اینطوری جسورانه دربارشون قضاوت میکنید که این همونه؟
    فقط از ظاهر؟
    واو
    فراستی: در مورد خنده بازار ، هم من هم تو به شدت از طنز دفاع کردیم و همچنان میکنیم و از اینکه طنز تلویزیونی بیاد بخشیش راجع به برنامه های تلویزیونی باشه خیلی امر خوبیه ، و دوستان خنده بازار هم تاحدی در این زمینه موفق بودند و منم همیشه بهشون پیشنهاد کردم که تندترش کنید! ما خواستار طنز بی پرده تر ، تند تر و سرحال تر هستیم.
    انتقادمون هم بهشون همیشه این بود که متنتون مشکل داره و متن زیاد قوی نیست.

متاسفانه از اونجایی که متن مشکل داره دوستان گاهی به لودگی می افتند! طنز و لودگی رو با هم اشتباه میگیرند و فرافکنی می کنند. یعنی اینکه تخیل خودشون رو به جای بحثهایی که ما کردیم میگذارند.
    بحث هایی که ما توی برنامه ها کردیم روشنه ، مواضع هم من هم جیرانی روشن بوده ، این که بر مبناش ببافند! و مثلا چک خورد شده ای رو کسی جمع کنه! این نگاه خیلی خیلی فیلم فارسی ... بود! (این کلمه رو نفهمیدم : دی)
    و همینجا من به دوستان بگم که در مقابل این نگاه غلط و در واقع دم دستی قبل از انقلابی خوبه که به نگاه امروزی بکنند (جمله بندی رو!) و نقد رو بالا ببرند! یعنی تحمل نقد رو بالا ببرند و به دام لودگی فیلم فارسی نیوفتند! فعلا همین یه تذکر به نظر من کافیه.

جیرانی: خوب مشکل این برنامه ها اینه که وقتی میگیرند و تعریف میشنون به جای اینکه پیشرفت کنند تازه میوفتند به شیوه ی دیگه ای و متاسفانه این اتفاق افتاده و جای طنزهایی فاخر و درست رو لودگی میگیره و این مشکل همیشه بوده و هست.

فراستی: بله به جای پیشرفت پس رفت کردند! و همیشه هم تو هم من دفاع کردیم ، دوستان یه ذره به نظر من این دفاع رو اشتباه گرفتند! و فکر میکنند هر کاری که بکنند باید دفاع کرد ازشون! (با عصبانیت)
    به نظر من هم افت کرده، البته نه زیاد در اون حدی که فراستی میگه، اما کرده، باید تندتر میشد با زنندگی بیشتر و کنایه های بیشتر و طنز واقعی تر، نه آبکی تر و شوخی های کلیشه ای و طنز های خشک و قالب گیری شده! با تندی کم!
    مرسی دوست عزیز بابت اطلاع رسانیتون

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

من فراستی رو نمیشناسم عزیز ولی حرفم اینه که کسی که این طور شدید از بقیه انتقاد میکنه وقتی خودش مورد انتقاد قرار میگیره
    نباید ناراحت بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •