تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 3017 اولاول ... 2935363738394041424349891395391039 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اون یکی تستی که گذاشتم زمان دانلود رایگان بود،اخه شبا سرعت دانلودم به 65 70 می رسه.
    یعنی زمان دانلود رایگان باید انقدر افت سرعت داشته باشم؟

2. این کاربر از shahabars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ppeyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان هیچکس در مورد سوال من نظری نداره؟؟؟
    بله نصاب میاد پول و مدارکو میگیره

4. 2 کاربر از ppeyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه krasusmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه یه خورده کم نیست.مال شما یه خورده زیاده.مخابرات سرعت ها رو واقعی میبنده یعنی روی 2048 که به خاطر مسافت نویز و سایر عوامل مقداری از اون تلف میشه و به زیر 2048 میاد.اما برای بعضی ها مثل شما روی 2560 میبندن که باعث میشه حداقل پهنای باند رو داشته باشید...
    حداقل پهنای باند ؟؟؟ منظورت چیه.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه یه خورده کم نیست.مال شما یه خورده زیاده.مخابرات سرعت ها رو واقعی میبنده یعنی روی 2048 که به خاطر مسافت نویز و سایر عوامل مقداری از اون تلف میشه و به زیر 2048 میاد.اما برای بعضی ها مثل شما روی 2560 میبندن که باعث میشه حداقل پهنای باند رو داشته باشید...
    دقیقا توضیح بده واسم جالبه !
    Last edited by krasusmh; 07-08-2012 at 00:29.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

من اشتباه گفتم باید میگفتم حداکثر .

همونطور که گفتم هیچ وقت نمیشه پهنای باندی رو که سرویس دهنده میبنده داشته باشیم.مثلا اگر روی 2048 باشه به خاطر تلفات پهنای باند قطعا سرعت کمتر از 2048 خواهد بود که اگر تست های تاپیک رو نگاه کنید متوحه میشید.ولی نمیدونم چرا مال بعضی ها رو بیشتر از 2048 میزاره.مال من هم اول 2560 بود و 200 کیلوبیتی که تلف میشد به 2200 میرسید و همیشه من سرعتم بالای 2 مگ بود .کسانی هم که یک مگ سرعت دارن پهنای باندشون معمولا میرسه به 850 کیبوبیت.حالا متوجه شدی؟

8. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

دوستان سلام
    در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
    محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
    من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
    از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
    اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست

این هم لینک سایت خبری:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
    خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه

شاد باشید

10. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

سلام دوستان من 2 روزه اینترنت 2 mg از مخابرات گرفتم ,به نظرتون سرعتم پایین نیست؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پایینه.اما با توجه به اسکرین شات بعدیت خوبه.

سلام دوستان
    منم کم کم دارم مخابراتی میشم!
    امروز زنگ زدم 3036 سفارش 1مگ 4 گیگ 1ماهه دادم، گفت تا دو سه روز دیگه راه میوفته
    اما درمورد پول هیچی نگفت! خودشون میان نقدی میگیرن یا میاد رو قبض تلفن؟
    پ ن پ مفتیه
    میگیرن ازت عزیزم.

سلام

دوستان من خطم مونده رو 2048 نویزش هم رفع نمیشه 1000 بار تماس گرفتم گفتم یزارینش روی 1024 ولی نمیزارن چه خاکی توی سرم باید بریزم؟
    خوب چرا 2048 گرفتی؟
    شبا زنگ بزن که آقایون جواب میدن.بهتر از خانوما عمل میکنن.بگو همین الان عوض کن بذار رو 1024.بعد مودمت چشمک میزنه و میره رو 1024.اگه گفت بعداً بگو من که 10 دقیقه پشت خط موندم 2 دقیقه دیگه ام روش.

دوستان با این ping 4.2.2.4 -t پینگتون روی چند هست؟راستی سرویس نامجدود با سرعت بالا نمیدن؟
    واسه من همیشه بالای 100 و حدود 180 هستش.
    دارن اما گرونه(داشتن.الان رو نمیدونم.)

من تهران پارس آنلاین دارم که فعلا خوبه یه مخابرات هم دارم که اون زیاد جالب نیست اهواز هم پارس دارم که یه مدته خراب شده و میخام چنج کنم کسانی که گرفتن وضع مخابرات خوزستان چطوره؟ راضی هستین؟ ارزش داره بیام سمتش؟
    سرویساش خوبه و پشتیبانیش ضعیف.

اقا اینطوری که معلومه سرعت هارو چه دانلود چه آپلود واقعی میبندن . دوستان هم که میگن usptream رو به تنهایی پایین نمیارن !! حالا من میخوام 2 مگ بگیرم . با این وضعیت 1 مگ بگیرم بهتر نیست ؟!
    100% بهتره.اگه خطت نویز داره.

اون یکی تستی که گذاشتم زمان دانلود رایگان بود،اخه شبا سرعت دانلودم به 65 70 می رسه.
    یعنی زمان دانلود رایگان باید انقدر افت سرعت داشته باشم؟
    شبانه ثبات نداره.گاهی خیلی افت میکنه گاهی نه.من وقتی سرویس 1مگ داشتم گاهی شبا با 50 دانلود میکردم و گاهی 110.البته اکثر اوقات بالای 100 بود شبانه م.

دوستان سلام
    در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
    محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
    من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
    از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
    اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست

این هم لینک سایت خبری:

این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
    خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه

شاد باشید
    موافقم.من که همین الان فرستادم.از مخابرات و دزدیهاش گفتم.چه توی کم کردن سرعت شبانه و چه محدودیتهای حجمی غیرقانونیش.
    Last edited by KING iMAN; 07-08-2012 at 15:15.

12. 2 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان ترافیک های خریداری شده در صورت استفاده نکردن به دوره بعد منتقل میشه یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

من اشتباه گفتم باید میگفتم حداکثر .

همونطور که گفتم هیچ وقت نمیشه پهنای باندی رو که سرویس دهنده میبنده داشته باشیم.مثلا اگر روی 2048 باشه به خاطر تلفات پهنای باند قطعا سرعت کمتر از 2048 خواهد بود که اگر تست های تاپیک رو نگاه کنید متوحه میشید.ولی نمیدونم چرا مال بعضی ها رو بیشتر از 2048 میزاره.مال من هم اول 2560 بود و 200 کیلوبیتی که تلف میشد به 2200 میرسید و همیشه من سرعتم بالای 2 مگ بود .کسانی هم که یک مگ سرعت دارن پهنای باندشون معمولا میرسه به 850 کیبوبیت.حالا متوجه شدی؟
    آره بابا این که مشخصه. آخه نوشتی حداقل حرفت معنی نمیداد. ولی اینکارو واسه همه چرا انجام نمیدن ؟؟؟ من فکر نمیکنم عمدی باشه.

15. این کاربر از krasusmh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام
    من یک خوزستانی هستم . خوزستانی ها عادت ندارند زیاد شکایت کنند و همیشه هم همه بلا ها مال ماهاست . من مشترک adsl مخابرات خوزستان هستم . اولش فکر میکردم قیمتاش معقول هست اما دیدم مخابرات سایر استانها همین طرحهارو با قیمت نصف یا ربع در اختیار مشترکین قرار میدن . میخواستم بدونم ما خوزستانیها که همین الان موقع نوشتن این نامه داریم گرد وخاک استنشاق میکنیم و مردممون در دمای بالای 50 درجه زندگی میکنن برای چی نباید مثل بقیه استانها خدمات داشته باشیم . واسه هرچیزی قابل قبول باشه مطمئنا برای اینترنت قابل قبول نیست چون شبکه سراسری هست و شرکت مخابرات کل کشور بر روش نظارت داره. پس واقعا چرا ؟؟؟
    Last edited by krasusmh; 07-08-2012 at 15:54.

17. 3 کاربر از krasusmh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •