ارزان ترین تبلت اپل چیست و قیمتش چقدره ؟
ارزان ترین تبلت اپل که قابلیت سیم کارت خوردن و تماس و sms هم داره چیست و قیمتش چقدره ؟
با تشکر از همیاری دوستان
ارزان ترین تبلت اپل چیست و قیمتش چقدره ؟
ارزان ترین تبلت اپل که قابلیت سیم کارت خوردن و تماس و sms هم داره چیست و قیمتش چقدره ؟
با تشکر از همیاری دوستان
سلام ... یک جا پست بزنید .... در تاپیکی که زدید جوابتون رو دادم ...
سلام من ميخوام يك تبلت ١٠ اينچي بخرم ولي بين آيپد اير و سوني xperia Tab Z2
نميدونم كدامش را انتخاب كنم ! با محصولات اپل قبلا آشنا شدم ميدونم كيفيتش عاليه ولي سوني هم امكانات عاليي داره نظر دوستان چيه ؟
ایر بهتره شک نکن
پول برنامه هم نده به فروشنده
دروددوستان من چند تا سوال راجع به ایپدها داشتم :1. کیفیت تصویر ipad air برای تماشای فیلم بهتر از ایپدهای هم قیمت خودش هست ؟2. تفاوت ipad air wifi و ipad air 4g تنها در قابلیت 4g دومی هست یا تفاوت دیگری هم داره ؟3. معمولا خود ios و برنامه های ضروری و متداول چند گیگ از حجم ایپد رو میگیره ؟4. امکان نصب pdf و Microsoft office روی ایپد ؟5. امکان اضافه کردن رم ؟6. امکان نصب پلیری با قابلیت پخش زیرنویس فارسی ؟7. امکان تاپیپ فارسی ؟8. امکان اتصال فلش مموری ؟سپاس فراوان
سلام ...
1 . تقریبا با آیپد های retina یکی هست ( ppi ) شاید تفاوت جزئی به خاطر استفاده از igzo داشته باشن ولی در کل چشمگیر نیست .
2 . به غیر از 4G ( سلولار ) آپید های WIFI آنتن GPS ندارن .
3 . خود iOS حدودا 3 گیگ رو اشغال میکنه ... برنامه ها و بازی ها از 1MB تا 1.5 -2 GB حجم دارن .
4 . PDF که مشخصا بله ( صد ها برنامه برای باز کردن و مدیریت pdf ها هست ) office هم میتونید باز کنید و ویرایش کنید (با برنامه ) قراره microsoft آفیس مخصوص آپید رو تا چند ماه آینده ارائه کنه ...
5 . خیر
6 . بله
7 . بله با کمرا کانکشن . (با دسترسی محدود )
2. اقا این مدل که wifi هست تو مشخصاتش نوشته gps داره :
3. توی مورد سوم منظورم این بود وقتی ios و برنامه های کاربری (بازی نه) نصب بشه کلا چقدر حجم میگیره.مثلا اگر 12 گیگ حجم میگیره تبلت 16 گیگی نخرم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
7. مورد هفتم رو درست متوجه نشدم ، مثلا اگر بخوام متن فارسی تایپ کنم تمام حروف رو ساپورت میکنه ؟
سپاس از لطفتون
اشتباه نوشته ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( قسمت location رو مطالعه کنید )
شما از 16 گیگ حدودا 13 گیگ رو در دسترس دارید ... توصیه میشه برای آیپد 32 گیگ حداقل بگیرید .
برای تایپ هم باید از کیبرد عربی استفاده کنید . ( گ پ ژ چ رو هم داره ) یا اگر جیلبریک کنید میتونید کیبرد فارسی مستقا رو نصب کنید .
سلام دوستان قصد فروش آیپدم رو دارم
![]()
سلام
وقت بخیر
سال نو دوستان مبارک
من میخوام یه تبلت بخرم البته نظرم رو اندروید بود ولی حوب میخوام تجربه ios رو هم داشته باشم
ارزونترین تبلتی که بشه مکالمه داشته باشه چه مدلی هست ؟
اگه لطف کنید و قیمت رو هم بفرمایین ممنون میشم
به نظر دوستان ارزش تبلت وای فای بیشتره نسبت به پولی که پرداخت میشه یا تبلتی که سیم میخوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)