مطمئنی؟ من به نظرم میاد بعد از 15 مرداد نتیجه ها رو داده بودن! شاید 18 یا 19 مرداد بود! آخه پارسال کنکور رو خراب کرده بودم زیاد خاطرش خوب نبود درست یادم نیست!![]()
مطمئنی؟ من به نظرم میاد بعد از 15 مرداد نتیجه ها رو داده بودن! شاید 18 یا 19 مرداد بود! آخه پارسال کنکور رو خراب کرده بودم زیاد خاطرش خوب نبود درست یادم نیست!![]()
آره منم یه تاریخ 18 تو ذهنمه حالا نمی دونم تاریخ شروع انتخاب رشته بود... یا دادن کارنامه ها.......
شاید هم فکر کنم 18 مال نتیجه نهایی بود...
بستگی داره شما بخواید تو چه گرایشی از بیوتکنولوژی ادامه تحصیل بدین
بیوتکنولوژی در شاخه پزشکی،بیوتکنولوژی در شاخه کشاورزی و...
مثلاً برای بیوتکنولوژی کشاورزی میتونید مهندسی کشاورزی بخونید...همینو در تخصص خودم بود گفتم![]()
استرس دارم بچه ها : دی
کی میاد نتایج ؟
12 ام ؟
بعد چقد وقت داریم واسه انتخاب رشته ؟
تا اونجایی که من یادمه گفتن دهه ی دوم مرداد ...
پارسال 18،19 مرداد بود که اومد نتایج اولیه
یادمه خیلی اذیت کردن تا زدن تو سایت
امسال باید بیشتر طول بکشه اگر با سرعت پارسال بخوان انجام بدن کار رو ..
مگه قرار نیست هر درس به طور جداگانه تاثیر داده بشه .. خب پارسال فقط معدل بود .. اما امسال این همه اطلاعات تک درس باید پردازش بشه ! ... قاعدتا باید بیشتر طول بکشه اگر سرعتشون رو افزایش ندن !
پ.ن: من هنوز نمیدونم واقعا چه رشته ای علاقه دارم ... آخه این عناوین واحد ها و اطلاعاتی که تو نت هست به نظر من واقعیت اون رشته نیست ... کاش میتونستیم ببینیم از نزدیک چه خبره !
تا جون به لب نکن که نمی زنن
پارسال 12 ام 13ام بود تا صبح بیدار بودم sanjesh.org رو رفرش میکردم نزدن که!
آخرش هم روزی که قرار بود ساعت 12 شب بزنن تو سایت ساعت 8:30 زدن غافلگیر کردن
البته باز چون من از سر شب تو سایت بودم زود فهمیدم ولی یادمه ساعت 10 دیگه سایت باز نمیشد
مطمئن باش اگه اطلاعات زود به دستشون برسه و بخوان سریع کار کنن 2 هفته بیشتر طول نمیکشهمگه قرار نیست هر درس به طور جداگانه تاثیر داده بشه .. خب پارسال فقط معدل بود .. اما امسال این همه اطلاعات تک درس باید پردازش بشه ! ... قاعدتا باید بیشتر طول بکشه اگر سرعتشون رو افزایش ندن !
سیاستشون میگه یک ماه!
Last edited by Reza31001; 20-07-2011 at 08:11.
دوستان تو رو خدا كمك كنيد داشتم دفترچه انتخاب رشته ي 89 رو مي خوندم ديدم دانشگاه علامه نيمه حضوري هم ورميداره و اول دفترچه رو هم خوندم كه كسانيكه نيمه حضوري قبول ميشن حداكثر 2 روز در هفته مي تونن برن دانشگاه و نصف شبانه هم شهريه بايد بدن...بنده فقط چندتا سوال داشتم از دوستان: ما خودمون بايد انتخاب كنيم چه دروسي رو بريم سركلاس يا نريم؟ بعد مدركي كه ميدن توش ميزنن مه ما نيمه حضوري خونديم؟ ارزش مدرك نيمه حضوري چقدره؟ تو رو خدا كمممممممك كنيد......هرچي مي دونين بگين....
این پست حیفه فقط تو این تاپیک باشه.تو این تاپیک نقل و انتقالم می زاشتی همه استفاده کنن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)