تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 160 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض کم مویی از سنین خردسالی و روش درمان

با سلام و خسته نباشید
    من دختری 26 ساله هستم و از زمانی که به یاد دارم موهای کم پشت و بسیار نازکی داشته ام . در خانواده مادرم هم موهای کم پشت و نازکی دارد و فکر می کنم کمی حالت ارثی داشته باشد. اما نه مادرم و نه هیچ کس دیگر در خانواده پدر و مادری ام وضعیت مشابه با من را نداشته‌اند. البته برادرم هم وضعیت موهایش مانند من است. می خواستم از شما سوال کنم که چه راههایی را می توانم امتحان کنم تا وضعیت موهایم بهتر شود. و آیا امکان خوب شدن و پرپشت شدن و همچنین کلفت تر شدن موهای من وجود دارد یا نه؟ و سوال آخر اینکه آیا محلول ماینوکسیدیل می تواند برای من مفید باشد؟ منتظر جواب شما بی صبرانه هستم! پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگزارم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با دروود
    بنابر خوانده ها و دانسته های خودم خدمتتان عرض می کنم که اگر پیشینه ارثی برای کم پشت بودن مو دارید ،راهی برای فرار از آن و یا بهبود جز مواردی مانند کاشتن مو نیست،اگر اینگونه نیست حتمن به پزشک بروید تا شما را مورد بررسی بیشتر قرار دهد.
    از سبزیجات تازه برای شادابی هرچه بیشتر و خوراک خوراندن به مو نیز می توانید استفاده نمایید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام.من هم موهای چرب داشتم.اما از وقتی کنار/صدر میزنم بهتر شده.یک قاشق غذا خوری صدر با آب و کمی شامپو مخلوط کنین تا خمیر شلی به دست بیاد.به جای شامپوی تنها.اما 5 دقیقه بگذارین رو سر بمونه و بعد با آب بشورین.بعد از حمام موهاتون را شانه کنیدواگر صدر مانده باشه میاد بیرون.نرم کننده هم نزنین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من یک شامپو با برند Crasis رو آزمودم این هم پس از 2 روز موهام چرب می شد و ریزش داشتم!
    آیا موهای ریخته شده در اثر چربی دوباری رویش پیدا می کنند؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saman1330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

درود
    من یه پسر 22 ساله هستم و ریزش مو هم دارم که البته با مزوتراپی و قرص تحت درمان هستم
    وقتی میرم حموم موهام زبر و فرفری میشه
    میتونم از کاندیشنر استفاده کنم؟؟چه مارکی خوبه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من 30 سالمه و از موهای زائد مشکی و پرپشت و ضخیم در سرتاسر بدنم رنج میبرم!حتی یک بار هم لیزر کردم که روی اعصاب بدنم تاثیر گذاشت و تازه دکتر گفت باید 6بار لیزر کنی تا تمام موها از بین برود!خلاصه هیچ جوابی نگرفتم1به نظر شما از چه راهی برای از بین بردن این موهای زاید استفاده کنم؟واقعا کلافم کرده!لعنت بر ژن پر مو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام من پسری 22 ساله هستم
    من نزدیک 4 سال که موهام میریزه و اکثرا هم میگن ارثیه. تا حالا بیش از یک میلیون تومان هم خرج کردم برای دارو و دکتر ولی هیچ فایده ای نداشته.
    الان دیگه رو اوردم به قرص فین پشیا.
    حالا چندتا سوال دارم : 1_قرص فین پشیا یا همون فینایستراید هندی بهتره یا ایرانی؟ من الان نوع هندیش را مصرف میکنم.
    2_این قرص واقعا عقیم میکنه؟
    3_این قرص باعث درامدن موهای ریخته شده هم میشه؟
    4_ماجرای این قرص اکوفان چیه این قرصم مثله فین پشیا عمل میکنه؟

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه شامپوی ضد شوره خوب معرفی کنین.به غیر از شولدرز و پرژک.
    سرم خارش داره و موهام هم میرزه.
    تنکس

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام من پسری 22 ساله هستم
    من نزدیک 4 سال که موهام میریزه و اکثرا هم میگن ارثیه. تا حالا بیش از یک میلیون تومان هم خرج کردم برای دارو و دکتر ولی هیچ فایده ای نداشته.
    الان دیگه رو اوردم به قرص فین پشیا.
    حالا چندتا سوال دارم : 1_قرص فین پشیا یا همون فینایستراید هندی بهتره یا ایرانی؟ من الان نوع هندیش را مصرف میکنم.
    2_این قرص واقعا عقیم میکنه؟
    3_این قرص باعث درامدن موهای ریخته شده هم میشه؟
    4_ماجرای این قرص اکوفان چیه این قرصم مثله فین پشیا عمل میکنه؟
    بهترین نوع فیناستراید برای ریزش مو نوع آمریکایی اش یعنی پروپشیا هستش که البته گرونه
    فن پشیا (هندی) و فیناستراید 1 میلی گرم ایرانی از این دارو کپی برداری کردن
    عموما پزشکان فن پشیا رو ترجیح میدن چون نظارت بین المللی بیشتری بهش میشه تا نوع ایرانی
    کلا قیمت بسیار ارزانش نسبت به نوع هندی و آمریکایی اش جای سوال میزاره
    البته گاها که فن پشیا بر روی بیماری اثر نداره نوع ایرانی رو تجویز میکنن

فیناستراید 1 میلی گرم عقیم نمیکنه صرفا تا 2/5% میل جنسی رو بطور موقت کاهش میده که با قطع دارو اثرش از بین میره
    فیناستراید 5 میلی گرم ممکنه چنین تاثیری بذاره
    بهمین خاطره پزشکان صرفا نوع 1 میلی گرم رو صرفا تجویز میکنن

مصرف مالتی ویتامین های حاوی روی (Zinc) ، ویتامین E ، ویتامین های B و... که سبب تقویت مو میشن برای جلوگیری از ریزش مو توصیه میشه
    قرص های اکوفان هم در واقع یک نوع مالتی ویتامین مخصوص مو محسوب میشه که هیچگونه ضرری ندارن

چنانچه درمان دارویی موثر رو در پیش بیگرید در کنارش استرس رو کاهش بدید ، موها رو یک روز در میان بشورید ، روزانه 6 لیوان آب مصرف کنید و سبزیجات رو در رژیم غذایی خودتون قرار بدید می تونید جلوی ریزش رو بگیرید
    برای رشد مجدد موها در کنار فیناستراید ، ماینوکسدیل روهم تجویز میکنن

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مرسی بابت راهنماییتون.
    راستی من زیاد از ماینوکسیدل خوشم نمیاد چند سال پیش حدود 1ماه مصرف کردم ولی هیچ سودی که نداشت تازه موهام ریزشش بیشترم شد و یه لایه سفیدم رو موهام میومد که همه فکر میکردن من سرم خاکی شده. ولی نمیدونم چرا اینقدر این مانوکسیدل طرفدار داره!!!
    راستی هم 5% داره هم 2% اینا چه فرقی دارن؟؟
    شرمنده یه سوال دیگه قرص فیناستراید به تنهایی موجب رشد مجدد موها نمیشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •