من دنبال کیف 1215b میگردم...کسی کیفشو داره؟پایتخت برم پیدا میشه ؟
من دنبال کیف 1215b میگردم...کسی کیفشو داره؟پایتخت برم پیدا میشه ؟
اگه عاشق سونیک باشی و باهاش خاطره داشته باشی، آره باحاله. برنامه Fraps را نصب و اجرا کن بعد برو تو بازی، گوشه ی صفحه نمایش مقدار فریم را مینویسه.
سلام دوستان
من بعد از پس گرفتن پولم از سازگار بعد از 1 ماه و کلی جر و بحث به دلیل مشکل تاچ پد و جک هدفون رفتم یکی دیگه از پایتخت با گارانتی امرتات گرفتم که اونم مشکل کیبورد داشت. یعنی وسط کیبورد کاملاً لق و شل بود که تا فروشنده دید مشکل رو قبول کرد ولی گفت ببر گارانتی که چون من مهلت تست گرفته بودم پولمو خودش پس داد. اینم از شانس ما!
من به این نتیجه رسیدم که ظاهراً کیفیت ساخت در همین حده و دیگه نخریدم از این 1215B
باید بهتون عرض کنم این سازگار با این اسم و رسمش واقعاً بی در و پیکره و اینقدر باید صبر کنی و باهاشون بحث کنی که نگو و به نظر من بی گارانتی بگیرید یا با امرتات خیلی بهتره. فروشنده ها از امرتات خیلی راضی تر هستند.
راستی من یک رم 2 گیگ دارم که شاید 1 یا 2 هفته ازش استفاده کردم که اگه کسی از دوستان خواست همون قیمت 30000 که خریدم می تونم تقدیم کنم. دقیقاً همون رم اصلی این دستگاهه با مارک hynix
با سپاس از راهنمایی هاتون
سلام دوست عزیز
پایتخت با گارانتی امرتات چند گرفتید؟
آره انگار خیر این دستگاه قرار نیست به شما برسه. بیخیال شی بهترهولی u270 نخر خداییش چون یه مدت با این دستگاه کار کردی اصلا با اون حال نمی کنی.
موفق باشی.
تو رو خدا کمک کنید... ویندوز 7 64 بیت نصب کردم و همه درایور ها رو نصب کردم. ولی اصلا این وایرلس کار نمی کنه. موقع نصب پیام می ده که دستگاه وایرلس رو نخونده، بعد نصب رو کامل می کنه.
ولی اصلا سیستمم نمی تونه امواج وایرلس رو بشناسه. نکته این که با استفاده از هات کی (Fn+F2) دستگاه وایرلس رو آن کردم.
دیگه داره اعصابم رو می ریزه به هم. تا حالا بیش از 6 بار نصب کردم و پاک کردم فایده نداره.
یه مشکل دیگه هم داره این که توی firefox و IE فونتای فارسی کاملا به هم ریخته و اصلا قابل خوندن نیست.
اگه می دونید کمک کنید که خیلی نیازمندم.![]()
سلام دوست عزیز اگه دقت کنی تو سایت ایسوس برای وایرلس سه تا درایور مختلف گذاشته که بستگی به نوع وایرلس دستگاهت باید درایور مربوطه را دانلود و نصب کنی. احتمالا اگه درایور NB047 Wireless Lan Driver را دانلود و نصب کنی درست میشه.
درمورد سوال دومت اول از همه دقت کنید که تنظیمات مربوط به فارسی را در ویندوز کامل و درست انجام داده اید یا نه!
به این مسیر برید:
احتمالا درست بشه اگه بازم نشد توی IE قسمت Internet option ، فونت ها را چک کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه درست نشد بگو تا بیشتر راهنمایی کنم.
خداییش دمت گرم واقعا نجاتم دادی. همین NB047 Wireless Lan Driver رو نصب کردم. کار کرد. ایول. ممنوننوشته شده توسط mp888;6814026[QUOTE
[/QUOTE]درمورد سوال دومت اول از همه دقت کنید که تنظیمات مربوط به فارسی را در ویندوز کامل و درست انجام داده اید یا نه!
به این مسیر برید:
احتمالا درست بشه اگه بازم نشد توی IE قسمت Internet option ، فونت ها را چک کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه درست نشد بگو تا بیشتر راهنمایی کنم.
خیر اصلا درست نشد! البته هر دو کار رو قبلا انجام داده بودم. بازم برگردوندم نشد که نشد. فونت هم داخل اینترنت اکسپلورر هم فایرفاکس times new Roman هستش. داخل اینترنت اکسپلورر کلا فونت های فارسی رو با مربع نشون می ده داخل فایرفاکس هم زبونش یه کوچولو ناخوانا است( کوچیک و بزرگ و کشیده).
...
الان درست شد. با یه کپی ساده ی فونت!!! نمی دونم قبلا همینا جواب می داد. ولی الان از یکی از بچه ها فونتاشو گرفتم ریختم درست شد. به همین راحتی![]()
Last edited by Arash_Pordel; 07-02-2012 at 14:34.
سلام
من جدیدا ویندوز آلتیمیت 64 بیتی ریختم رو نت بوک!
ولی یکم زیادی هنگ میکنن برنامه ها،به نظرتون اگه رم رو بکنم 4 گیگ درست میشه؟
البته بگم وقتی کار میکنم باهاش تو تسک منیجر که میرم رم به هیچ وجه پر نمیشه و همیشه cpu کم میاره!
حالا با این تفاسیر چی کار کنم؟
آلتیمیت 32 بیتی بریزم بهتره یا فرقی نداره؟
رم رو ارتقا بدم چی؟
ممنون
Cpu : E-350
Ram : 2 G
سلام واقعا با این تاپیک حال کردم من الان عضو شدم سلام به همه
من 3 روزه 1215b گرفتم با این کانفیگ
e350/2ddr3/ATI 512/HDD500
BT/HDMI/USB3
فعلا که خیلی ازش راضی هستم
با راهنمایی دوستان ویندوزش رو هم از starter به ultimate آپگرید کردم .
خدارو شکر هیچکدوم از عیب هایی که دوستان گفتن دستگاه من فعلا نداره...چشمش نکنیدااااا
با گارانتی 1 ساله امرتات شد 745000 تومن ضمنا باتری و شارژرش هم 6 مته گارانتی داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)